Euro 2020 - općenito
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Euro 2020 - općenito
oh God
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Locatelli cijena 70 miliona 

Manuuu, Milan je napravio ogromnu gresku.
- Pensioner26
- Kontakt:
Dobar je Mancini trener, samo je pe.der ispao radi Dzeke. Zato nam je svima odvratan i umenjujemo mu status.
Zadnja izmjena: Pensioner26, dana/u 16 jun 2021, 22:12, ukupno mijenjano 1 put.
- EpateguiHuleteti
- Kontakt:
Martinez je tata-mata za Vilmotsa, ali Belgija je objektivno u Rusiji 2018. bila na vrhuncu i propustila je zicer da uzme titulu prvaka sveta.RollMan je napisao/la: ↑16 jun 2021, 22:07Druga je ovo Belgija , odmakla od te. Prvo s trenerom pa dalje.EpateguiHuleteti je napisao/la: ↑16 jun 2021, 22:03
Francuska, Engleska i Portugal - da. Belgija je precenjena i pomalo ekipa koja je presla svoj zenit, da ne kazem matora. Bila je Belgija i 2016. u Francuskoj favorit protiv Italije, pa su ih Italijani takticki "oprali" na otvaranju turnira.
Ova Belgija je izbacila Brazil prije 2 ljeta ajmo reć, i najbolje se nosila sa šampionim svijeta Francuzima
Obe pomenute ekipe su bile ( a i sad su svemirski brod za Italiju(
Dok ovo pisem, 2:0. Potop Svice u najavi

Kako ljudi igraju, na prvu sve, fluidno, okomito 

Zašto komplicirati kad može jednostavno.
Radovanje u stilu Paulo Rosija '82
Radovanje u stilu Paulo Rosija '82
Vom Jäger zum Gejagten
Sve je to fino za oko i fluidno od strane italijana protiv turaka ili svicaraca, ali prva malo jača ekipa kad dodje, ima da bude raspad sistema.
Koji tim iz EPL-a ce uzet Locatellia? 

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Sve se slažem. U mom postu falilo je u novije vrijeme. Radomir Antić i Tomislav Ivić ipak nešto više. Ćiru i Vahu nikako ne mogu provariti. Ništa mi više ili manje od Bajevića, Bilića,Petkovića itdEpateguiHuleteti je napisao/la: ↑16 jun 2021, 21:46Ciro Blazevic, Radomir Antic, Tomislav Ivic, Vujadin Boskov, Vahid Halilhodzic...
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
A koja se to mala jaca ekipa do sad pokazala toliko boljom?
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Koji zicer, maksimum im je bio drugo mjesto. Pored onakve Francuske niko nije imo šanse.EpateguiHuleteti je napisao/la: ↑16 jun 2021, 22:12Martinez je tata-mata za Vilmotsa, ali Belgija je objektivno u Rusiji 2018. bila na vrhuncu i propustila je zicer da uzme titulu prvaka sveta.RollMan je napisao/la: ↑16 jun 2021, 22:07Druga je ovo Belgija , odmakla od te. Prvo s trenerom pa dalje.EpateguiHuleteti je napisao/la: ↑16 jun 2021, 22:03
Francuska, Engleska i Portugal - da. Belgija je precenjena i pomalo ekipa koja je presla svoj zenit, da ne kazem matora. Bila je Belgija i 2016. u Francuskoj favorit protiv Italije, pa su ih Italijani takticki "oprali" na otvaranju turnira.
Ova Belgija je izbacila Brazil prije 2 ljeta ajmo reć, i najbolje se nosila sa šampionim svijeta Francuzima
Obe pomenute ekipe su bile ( a i sad su svemirski brod za Italiju(
Dok ovo pisem, 2:0. Potop Svice u najavi![]()
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Ono sto je doprinjelo ovakvoj igri i uspjesnosti Talijana jeste nepostojanje superstara i samim tim jako nizak nivo ega u svlacionici. Dobri igraci dobro ukomponovani sa dobrim trenerom, svako odradi ono sto se od njega trazi, ne vise ne manje, i to izgleda ovako.
Talijane bi hrvatska dobila, da ne pricam o francuskoj, portugalu, engleskoj, belgiji... ali zivi bili pa vidjeli, po meni talijani nisu ozbiljan kandidat za naslov, posebno jer imaju daleko najgore protivnike u svojoj grupi
Stvar je u tome sto ex-yu ili balkan treneri nisu kvalitetni kao sto su nekad bili. Prije su ex yu treneri diktirali trend fudbala, trenutno su daleko od toga. Sad druge nacije diktiraju sta je fudbal i kako treba da se igra. Namjerno sam pretjerao u vezi Petkovica, ali stvarno mislim da je doslo do zasicenja na ovoj poziciji i to se moze da vidi. Ne samo u ovoj utakmici, nego isto protiv Wales gdje su ispustili bodove.samocelik je napisao/la: ↑16 jun 2021, 22:15Sve se slažem. U mom postu falilo je u novije vrijeme. Radomir Antić i Tomislav Ivić ipak nešto više. Ćiru i Vahu nikako ne mogu provariti. Ništa mi više ili manje od Bajevića, Bilića,Petkovića itdEpateguiHuleteti je napisao/la: ↑16 jun 2021, 21:46Ciro Blazevic, Radomir Antic, Tomislav Ivic, Vujadin Boskov, Vahid Halilhodzic...
Zadnja izmjena: Tristan10, dana/u 16 jun 2021, 22:21, ukupno mijenjano 1 put.
On je vec igrac Juvea nakon euro

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Hare1902 je napisao/la: ↑16 jun 2021, 22:17Ono sto je doprinjelo ovakvoj igri i uspjesnosti Talijana jeste nepostojanje superstara i samim tim jako nizak nivo ega u svlacionici. Dobri igraci dobro ukomponovani sa dobrim trenerom, svako odradi ono sto se od njega trazi, ne vise ne manje, i to izgleda ovako.

- EpateguiHuleteti
- Kontakt:
Vaha je ooozbiljan trener, samo je bio vezan pretezno za frankofoni prostor.samocelik je napisao/la: ↑16 jun 2021, 22:15Sve se slažem. U mom postu falilo je u novije vrijeme. Radomir Antić i Tomislav Ivić ipak nešto više. Ćiru i Vahu nikako ne mogu provariti. Ništa mi više ili manje od Bajevića, Bilića,Petkovića itdEpateguiHuleteti je napisao/la: ↑16 jun 2021, 21:46Ciro Blazevic, Radomir Antic, Tomislav Ivic, Vujadin Boskov, Vahid Halilhodzic...
Bajevic mi je drugi esalon, zajedno sa Osimom, Stepanovicem, Kresicem, Mihajlovicem, Baricem, Petkovicem, Bjelicom itd.
Koje čudo je vidjeti Italiju koja vodi, a i dalje napada. 

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.