BiH - Crna Gora/Danska - BiH (2. juni/6. juni 2021.)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Re: BiH - Crna Gora/Danska - BiH (2. juni/6. juni 2021.)
Logično da ima, čuj multimilioner, top 3 tenisera u historiji sporta, iz svoje vile u Monacu ide sa ludim Semirom hodati po Visokom.
Semir se bavi teškim okultizmom.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Ali zato kroz 3 dana u Grčkoj rastavljeni na proste faktore u utakmici koja je po meni gora od one u Sjevernoj Irskoj...DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑16 jun 2021, 23:51Sektaši i rituali, morali bi se dobro prodati ali barem bi otišli na prvenstvo.
Rok trajanja tanak.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Vjerovatno su hodali okolo, nisu ništa posebno radili, izlapila je ta energija dok su sjeli u avion za Grčku hehehehe. Šalim se ja, ali ovo što Semir radi je jako čudno u najmanju ruku.hurem je napisao/la: ↑17 jun 2021, 00:00Ali zato kroz 3 dana u Grčkoj rastavljeni na proste faktore u utakmici koja je po meni gora od one u Sjevernoj Irskoj...DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑16 jun 2021, 23:51Sektaši i rituali, morali bi se dobro prodati ali barem bi otišli na prvenstvo.
Rok trajanja tanak.
⚜️~⚜️~⚜️
Treba napraviti experiment.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑16 jun 2021, 23:55Logično da ima, čuj multimilioner, top 3 tenisera u historiji sporta, iz svoje vile u Monacu ide sa ludim Semirom hodati po Visokom.
Odvesti repku u piramide prije sledece utakmice sa Francuskom. Eh, ako njih trehnemo, a znamo da nikad nikom vecem skalp nismo skinuli, onda sigurno radi to Semirovo čudo. Idemo svi.

hurem je napisao/la: ↑17 jun 2021, 00:00Ali zato kroz 3 dana u Grčkoj rastavljeni na proste faktore u utakmici koja je po meni gora od one u Sjevernoj Irskoj...DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑16 jun 2021, 23:51Sektaši i rituali, morali bi se dobro prodati ali barem bi otišli na prvenstvo.
Rok trajanja tanak.
Pazi, lično sam mišljenja da tuneli, pećine i sl. su itekako korisni za ljudski organizam a pogotovo um!!!
Ne gubi se tamo džaba svaki "signal".
...ali me ljuti šejtanski pristup svemu tome...njegov park je vrhunac toga.
...
Nije religijski forum pa ne bih da zalazim u to, ali hajd evo da spomenem da u islamu "pećina" ima nesto svoje...Poslanik, a.s., odlazio u pećinu Hira prije nego je Objavu primio...Poslanik se sklonio u pećinu Sevr tokom hidzre...Sura u Kur'anu nosi naziv "Pecina" u koju su se sklonili mladići...Ibrahim i pecina...itd.
Da se i mi češće sklonimo u "pecine" sigurno bismo bili bistrijeg uma i zdraviji, raspolozeniji...ovako pored ove tehnologije i zracenja dobro i razmišljamo ikako..
Ne gubi se tamo džaba svaki "signal".
...ali me ljuti šejtanski pristup svemu tome...njegov park je vrhunac toga.
...
Nije religijski forum pa ne bih da zalazim u to, ali hajd evo da spomenem da u islamu "pećina" ima nesto svoje...Poslanik, a.s., odlazio u pećinu Hira prije nego je Objavu primio...Poslanik se sklonio u pećinu Sevr tokom hidzre...Sura u Kur'anu nosi naziv "Pecina" u koju su se sklonili mladići...Ibrahim i pecina...itd.
Da se i mi češće sklonimo u "pecine" sigurno bismo bili bistrijeg uma i zdraviji, raspolozeniji...ovako pored ove tehnologije i zracenja dobro i razmišljamo ikako..

Zadnja izmjena: hurem, dana/u 17 jun 2021, 00:22, ukupno mijenjano 1 put.
- RollingPaper
- Kontakt:
Pa vidi Djokovica sta radi, jarane sve bih ja njih poguro u one tunele jedno sedmicu nek spavaju tamo.
Ionako ne mozemo pobjedit nikog kolko vec 2 god u pm
Ionako ne mozemo pobjedit nikog kolko vec 2 god u pm
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Umjesto birtije i kafana, u pećinu.
⚜️~⚜️~⚜️
Kada su odustali Katar i Australija od ovog američkog kupa, zašto nama nisu poslali pozivnicu ? Pi*keeeeeee !
® GONGASHI POWERHOUSE ®
-
- Kontakt:
Oprosti nam Pape i vrati se !
Asmir Begović - Najbolji golman u Bh. historiji
Zidane da dođe, ništa ne može napraviti sa ovim igračima, nema tu Pape, ovaj onaj, došlo nam je na nos, sve ono što smo pričali, nema talenata iz dijaspore a imaju igrači koji su se prodavali preko menađera u neke Turske ekipice i koji su nam sad glavni igrači a da ne spominjem ove iz naše amatersko seljačke lige, daleko ćemo zasigurno dogurati, sad sve dolazi na naplatu, možemo mi pisati i smjenjivati selektore koliko hoćemo isto će biti. Jedino što mi ne bi smetalo da stave neku našu legendu na poziciju mlade i A reprezentacije i da se polako gradi nešto koliko može, ali opet imaš taj problem što ti se diktira izbor igrača i slično, od likova koji nemaju veze sa sportom. Tako da ono što smo otišli na svjetsko prvenstvo, možemo slaviti kao dan državnosti, jer pitanje je kad ćemo se mi više igdje plasirati a ono glavno pitanje je, koliko možemo još potonuti? : )
Evo manje od 4 mjeseca prodje od ovog.soko je napisao/la: ↑03 jun 2021, 21:29Ne slazem se. Da bi vratio volju svima trebaju pobjede. A ako nema pobjeda nema ni volje a onda Barbarez postaje telebabino je napisao/la: ↑03 jun 2021, 21:12naprotiv, neko kao barbarez je jedino i trebao doci sada, kada nema imperativ rezultata i kada bi imao 2 godine da uz pomoc svih vrati neku draz i volju svima, kako igracima, tako i navijacima. Naravno da su svi bitni, novinari takodjer, djeca u parkovima, nane u dimijama.
tuta petrov prica o nekakvoj atmosferi a 50% ljudi ne zna ni da se igra tekma. Jucer je bila prva tekma koju nisam gledao a malo ih je bilo zagrizenih poput mene.
2 godine bi bile idealan period da se sve ustima i pripremi za euro. koliko god vi kenjali da smo amateri, mi uvijek mozemo sastaviti ekipu koja bi se 'morala' plasirati medju 24 u evropi.
eto nek pola tih repki sa ovog eura ima 8 igraca i samo 3 koji se slepaju heh
Mi sad imamo solidne stopere, valjda mali Gazibegovic bude dobro napredovao. Seo mora igrati u svom timu, Pjanic naci klub da igra. Valjda i Besic nadje kakav klub i bude igrao. Krunic je dobar, Gojak nestade. Moraju se te stvari posloziti i bice pobjeda. I sa Petevom ako bude pobjeda i plasiranje na SP vratice se draz.
Evo Gigovic igra za Svede U21, mozda i od njega nista nema
Ima jos ono sto HarisZe da bi sa Barbarezom uz pomoc medija uzeli dansku 3:0
Kako se kod nas sve mjenja.
U slucaju da zijanimo protiv Finske bice opet haos

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.