Kakve to veze ima sa pl svraka? Izgleda u vas zesca havarija kad vam se sve pomesalo
Ima
Dzeko se prodaje
Odlicno. Ocetel izdrzat dok pare ne legnu?
Hocemo
Imamo 102 000 maraka od Saveza za 7 mjesto osvojeno u prosloj sezoni
Velez 30 000 maraka za odigravanja Europe na LJEPOTICI
Od Gojaka 115 000 maraka
Od Fan shopa 50 000 maraka
Od poslovnih prostora 20 000 maraka-mjesecno
Od clanskih i godisnjih 100 000 maraka
I trebalo bi od jednog sponzora kanut 300 000 maraka
Ako je istina da ce Zeljo tek do kraja sedmice, najvjerovatnije, dobiti novog trenera onda su oni u pofinom zaostatku u odnosu na vecinu klubova. Pored toga jos i raspustaju cijeli U0 i N0, a i to bi se trebalo desiti do kraja sedmice, a znamo svi kakvi su nasi uhljupi kad trebaju dati otkaz, makar i pod pritiskom i prijetnjama to bilo. Pa dok se skupe novi ljudi, dok sa trenerom utanace sve oko igraca, s kim nastaviti suradnju, dok nove dovedu jer konkurencija brsti lagano raspolozive igrace, a mahom svi znaju da je Zeljo trenutno nepozeljna destinacija za igracku karijeru, tako da po svemu sudeci naredna sezona bi mogla biti i gora od prethodne.
Sigurno se i dalje nadaju transferima Dzeke i Hadziahmetovica, eto prvog Sehica su izgubili besplatno, kao i neke juniore kao polog za buducnost, ali ako ne bude gore pomenutih transfera, bez Evrope i sigurnih para te lose posjete na Grbavici usljed svih proslosezonskih i tekucih problema, crno im se pise.
Jesi to pristojno napisao da se pocnu posipati pijeskom da se naviknu na mezar?
Hocemo
Od Gojaka 115 000 maraka
To je jedva preko 700 000 maraka, pored tekucih obaveza i potrazivanja to je par mjeseci da placate igrace u rangu Zvijezde Gradacac, hhh. Tankosava je to, znas i sam, zato ti i ne pises na vasoj temi.
Hocemo
Od Gojaka 115 000 maraka
Nisu đaba crtani o vama radili. I jeste karikature prave. Iz priloženog.
Ako je istina da ce Zeljo tek do kraja sedmice, najvjerovatnije, dobiti novog trenera onda su oni u pofinom zaostatku u odnosu na vecinu klubova. Pored toga jos i raspustaju cijeli U0 i N0, a i to bi se trebalo desiti do kraja sedmice, a znamo svi kakvi su nasi uhljupi kad trebaju dati otkaz, makar i pod pritiskom i prijetnjama to bilo. Pa dok se skupe novi ljudi, dok sa trenerom utanace sve oko igraca, s kim nastaviti suradnju, dok nove dovedu jer konkurencija brsti lagano raspolozive igrace, a mahom svi znaju da je Zeljo trenutno nepozeljna destinacija za igracku karijeru, tako da po svemu sudeci naredna sezona bi mogla biti i gora od prethodne.
Sigurno se i dalje nadaju transferima Dzeke i Hadziahmetovica, eto prvog Sehica su izgubili besplatno, kao i neke juniore kao polog za buducnost, ali ako ne bude gore pomenutih transfera, bez Evrope i sigurnih para te lose posjete na Grbavici usljed svih proslosezonskih i tekucih problema, crno im se pise.
Jesi to pristojno napisao da se pocnu posipati pijeskom da se naviknu na mezar?
Pivo me uhvatilo pa ne gledam ni na pravopis plaho, valjda sam sta smisleno napisao, iako nista sto nismo znali.
Hocemo
Od Gojaka 115 000 maraka
To je jedva preko 700 000 maraka, pored tekucih obaveza i potrazivanja to je par mjeseci da placate igrace u rangu Zvijezde Gradacac, hhh. Tankosava je to, znas i sam, zato ti i ne pises na vasoj temi.
Nikad ja nisam pisao na nasoj temi
Ja sam ispekao zanat na prepucavanjima
Ovdje sam vise onako figurativno
Strucno i profesionalno sam na temi rrkonstrukcija stadiona
Hocemo
Od Gojaka 115 000 maraka
Nikad ja nisam pisao na nasoj temi
Ja sam ispekao zanat na prepucavanjima
Ovdje sam vise onako figurativno
Strucno i profesionalno sam na temi rrkonstrukcija stadiona
Veceras na Fis goal tirniru za istu ekipu nastupali Zeba, Zec Ermin, Mekic i vodja navijaca. Neozbiljno od profi igraca ali eto...
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Malo sam i ja brlje oko usta mazao veceras i zelenila sisao iz masnog heda s trunkicu duhana i malo me opalilo pa evo jedna muzicka numera da shvatiš u kakvom sam raspoloženju
Ahaa,izvini onda mislio sam da si ozbiljan onda TEKBIIIIR
Daj lijepi moj kakva crna ozbiljnost pa na forumu smo 'eboga ti nema šta nismo pisali ovdje ukljucujuci tebe s nekim " ubadanjima " našim mi vašim i ide to u krug.
Kad dođe vrijeme za rat i sukobe necemo ih sigurno voditi na internetu do tad na tebe gledam vjeruj mi kao što gledam na ovog ispod tebe što navija za isti klub kao ja.
Sve je ovo forum i zabava ne treba ozbiljno mene shvatati za bilo šta što napišem na ovoj temi.