To juznjak care, i ja sam se zazelio stare Primerejuznjak> je napisao/la:Cestitke Almeriji koja ima 3-4 super igraca (posebno Piattia) ljudi su pokazali da se moze igrati protiv Reala ,isto kao sto je i Mallorca pokazala protiv Barce . Glavni problem ekipa iz Spanije je taj kompleks od dvojca ...gdje nisu ni izasli na teren a u glavi su vec porazeni . Nadati se da ce se vratiti stra Primera gdje zadnja Osasuna razjebe Reala u Pamploni . ili 16 Celta Barcu i slicno .![]()
Nadamo se da ce i Sejkova ekipa otkinuti koji bod na Camp Nou .
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
- Nail for Real
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
opravo zbog ovog "lako cemo" ste izgubili 2 boda..lech je napisao/la:Almeria u zoni ispadanja, jedno od laksih gostovanja... sve osim pobjede od 2-3 gola razlike bilo bi smijesno.
nadam se da ce Kaka i Ozil uvaliti koji golpogotovo ovaj prvi koji je dobro krenuo.. prvo precka protiv Levantea, pa onda gol protiv Villareala.. samo da nastavi ovako
Give me Five!
poceo je taj period "stare" primere upravo sadNail for Real je napisao/la:Dvije solje caja, stoSaurman je napisao/la:Jesi ti sta pio vecerasNail for Real je napisao/la:Vratila se stara PrimeraJos da Malaga otrese Barcu
![]()
![]()
Ma ne brinite se, jos ima nade za titulu
- Nail for Real
- Kontakt:
Al' jbg, nece Barca da nas vrati u proslost, jeb.o ih Iniesta

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- anonymousHD
- Kontakt:
1-11 ako se ne varam.Scof1eld je napisao/la:jel bilo makar 0 8 u kornerima ?
Zeru tituli za Special Five-a ove sezone izgleda. Nije da mi nije drago zbog toga. 
Osvajamo titulu 
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- Nail for Real
- Kontakt:
Nije jos gotovo magicni.
@Raul_64, my man
@Raul_64, my man
Tesko da ce se to desiti. Real i Barca su isuvise finansijski jaki za ostale klubove. Samo neki sheikh da kupi ozbiljne igrace ili da se uvede salary cap u La Ligu.juznjak> je napisao/la:Cestitke Almeriji koja ima 3-4 super igraca (posebno Piattia) ljudi su pokazali da se moze igrati protiv Reala ,isto kao sto je i Mallorca pokazala protiv Barce . Glavni problem ekipa iz Spanije je taj kompleks od dvojca ...gdje nisu ni izasli na teren a u glavi su vec porazeni . Nadati se da ce se vratiti stra Primera gdje zadnja Osasuna razjebe Reala u Pamploni ....ili 16 na tabeli Celta razvali Barcu i slicno .![]()
Nadamo se da ce i Sejkova ekipa otkinuti koji bod na Camp Nou .
A Copa del Rey?MaGiCa je napisao/la:Zeru tituli za Special Five-a ove sezone izgleda. Nije da mi nije drago zbog toga.
btw. do kraj prvenstva ima jos 19. kola.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Tesko da nije. U La Ligi je to velika prednost. Cak i da je vi imate nad Barcom, rekao bih da je titula 90% vasa.Nail for Real je napisao/la:Nije jos gotovo magicni.
@Raul_64, my man
- fanatic1991
- Kontakt:
ma bjezi i ja to izbjegavam ali trazio 5 par na tiketu i reko evo sigurica real kad ono k.itaLos_Blanos2 je napisao/la:Pa kud ces samo pocetnici danas igrali 2fanatic1991 je napisao/la:**** ti real pado za 100KM![]()
ja nebi zbog principa, koaficijenta ravan 0...ebes tu dvicu.
I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
U Copa del Rey igra i Barcelona. Morace Real da je smakne, ako zeli titulu.Portillo je napisao/la:A Copa del Rey?MaGiCa je napisao/la:Zeru tituli za Special Five-a ove sezone izgleda. Nije da mi nije drago zbog toga.
btw. do kraj prvenstva ima jos 19. kola.
U LS je sve moguce. Mozda tu imate i najvise sansi.
Liga je izgleda izgubljena.
Stavices ti keca cim Lyon dodje na Bernabeu, zapamti sta ti kazemfanatic1991 je napisao/la: ma bjezi i ja to izbjegavam ali trazio 5 par na tiketu i reko evo sigurica real kad ono k.ita![]()
nikad vise real na moj tiket
![]()
A gledaj, nije nemoguce Barcu dobit u Kupu.MaGiCa je napisao/la: U Copa del Rey igra i Barcelona. Morace Real da je smakne, ako zeli titulu.![]()
U LS je sve moguce. Mozda tu imate i najvise sansi.
Liga je izgleda izgubljena.
LP - Sumnjam, polufinalom sam zadovoljan.
Liga - Ne mislim da je gotovo, ima Barca gostovanje Villarealu, Sevilli, a uskoro im dolazi Atletico. Svakako da su kitalonci u boljoj situaciji, ali da je liga rijesena sada - nije.

Žoze: "Ocekujem da Perez Lasa vise ne sudi ni Realu ni Barci"
3 cista penala za Real nisu svirana.
Ne znam jel se ti pravis pametan ili sta ali svaki zivi zid izadje naprijed u trenutku suta, ljudi jos skacu sigurno ne skacu u mjestu tako da su sigurno presli liniju kaznenog, tako da penal nije 100% (gledas ti kad utakmice????)Portillo je napisao/la:
Žoze: "Ocekujem da Perez Lasa vise ne sudi ni Realu ni Barci"
3 cista penala za Real nisu svirana.
A te penale sto nabrajas, nabrajaj negdje drugo, da ste zasluzili da pobjedite pobjedili bi.
Mes Que Un Club
1. Jesi gledao tekmu ? Jesi ? Ćorav si ili ne želiš da vidišamertiger je napisao/la: Ne znam jel se ti pravis pametan ili sta ali svaki zivi zid izadje naprijed u trenutku suta, ljudi jos skacu sigurno ne skacu u mjestu tako da su sigurno presli liniju kaznenog, tako da penal nije 100% (gledas ti kad utakmice????)
A te penale sto nabrajas, nabrajaj negdje drugo, da ste zasluzili da pobjedite pobjedili bi.
2. Jesi gledao tekmu ? Nisi ? STFU
- anonymousHD
- Kontakt:
Da i njega vratimo??
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Kakva golcina najboljeg lijevog beka svih vremena i zagrljaj sa najboljim napadacem svih vremena(uz Pelea i Maradonu)!
RIP SALE VILENJAK
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.