Zenske selekcije
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Zenske selekcije
Koja muka isusova je ovo gledati 

Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Ovo su nedopustive greske, a u napadu nista ne mogu da odigraju.
-
- Kontakt:
Ljudi, ovo je sd podnosljivo, prije 20 god je bilo jos gore gledati zensku kosarku.
-
- Kontakt:
Nemojte gledati, ako vas ovo pati sta serete koji k... Gledajte NBA i uzivajte
Sloboda je moja nacija
-
- Kontakt:
Babić odlična samo jedan promašaj 7p i 3 ukradene lopte.
Sad ide čuvena treća četvrtina 

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Dodju ljudi koji nisu gledali nikad zensku kosarku i onda se sprdaju na racun iste, wow
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Jarane, svako navija za njih. Samo raja konstatuje stvari koje su ocigledne. Da se ne navija niko ne bi ovdje ni pisao.Sunderland je napisao/la: ↑17 jun 2021, 15:40Nemojte gledati, ako vas ovo pati sta serete koji k... Gledajte NBA i uzivajte
-
- Kontakt:
ShaquilleoNeal2560 je napisao/la: ↑17 jun 2021, 15:41Babić odlična samo jedan promašaj 7p i 3 ukradene lopte.
Nikolina je to uvijek znala. Odusevila me pristupom, ali godine igranja za Budućnost su joj dobro došle u igri značajno popravila igru.
Sloboda je moja nacija
Ovo je iskljucivo zbog loseg vodjenja sa klupe. Umjesto da se okanu run and gun kosarke i da na plus 12 razvlace napade, one ko da trebaju stici rezultat. Playevi grozni.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Tako je, sve ima svoje. Kome se ne gleda neka prebaci na EURO, nije da se nema sta gledati.Sunderland je napisao/la: ↑17 jun 2021, 15:40Nemojte gledati, ako vas ovo pati sta serete koji k... Gledajte NBA i uzivajte
Glupe greške nas koštaju, mogli smo imati veće vodstvo bez problema.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
-
- Kontakt:
Ma nema više neke nervoze i straha kod nje kao prije, dosta sigurnije igra i sa više samopouzdanja.
Fali Marica i njen učinak.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Da je amaterka zenska kosarka u pitanju, ovakve greske su meni jos uvijek smijesne. Kao da bih gledao pet Vrabaca na terenu ...
-
- Kontakt:
TheChief je napisao/la: ↑17 jun 2021, 15:43Jarane, svako navija za njih. Samo raja konstatuje stvari koje su ocigledne. Da se ne navija niko ne bi ovdje ni pisao.Sunderland je napisao/la: ↑17 jun 2021, 15:40Nemojte gledati, ako vas ovo pati sta serete koji k... Gledajte NBA i uzivajte
Pola ti sto konstatuje i sere nikada nije gledalo ni jednu utakmicu zenske reprezentacije ili lige. Pojavila se Jones pa su poceli i sada njih 20 sere po repki. Mi nakon 22 godine na Europskom, sto niko nije pohvalio odlicnu odbranu nego samo kenjanje i to uprazno.
Sloboda je moja nacija
Ko ce gledat ovu kosarku a ti je upravo gledas.bordobijeli je napisao/la: ↑17 jun 2021, 15:45Pa ko ce gledati ovu košarku ???
Belgija medju favoritima i promase 10 zicera ispod koša i 10 tehnici gresaka. Realno smješno i nije cudo sto niko ne prati.
Malo kontradiktorno zar ne?
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Meni djeluje da igraju bez ikakvog plana i taktike. Opali ako si iole slobodna ili daj loptu Jones, pa neka ona zavrsava kako zna i umije. Steta jer su mogli imati barem nekih 7 razlike na poluvremenu.
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Meshko91 i 31 gost.