I u njemu bi fulio imena igraca.feniksptica je napisao/la: ↑17 jun 2021, 16:04Baho ce mi svaki sport ogadit. Covjek da tenis prenosi isto bi bilo. Evo ga..moze li moze..bravo..idemooo
Zenske selekcije
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Zenske selekcije
U Haag poslati onog ko dovede Bahu na sportklub 

Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
fakat, ajde što je nikakav stručnjak za košarku ali zar je toliko teško roster bar znati/pravilno čitati sa papira...Ghuraba je napisao/la: ↑17 jun 2021, 16:05Hahaha, ja ba, a Delicka ni ne igra.Sunderland je napisao/la: ↑17 jun 2021, 16:03Tavić dva puta pogađa ovaj Anđela Delić idi Baho hljeba ti![]()
Ako ih ne zna prepoznati, bar nek prati brojeve na dresovima. Jezivo je kakve ispade pravi.
-
- Kontakt:
Neka pita nas a foruma, spremicemo mu ko je ko sve da se ne osramoti. Tacno dobro feniks kaze ogadice nam svaki sport.Ghuraba je napisao/la: ↑17 jun 2021, 16:05Hahaha, ja ba, a Delicka ni ne igra.Sunderland je napisao/la: ↑17 jun 2021, 16:03Tavić dva puta pogađa ovaj Anđela Delić idi Baho hljeba ti![]()
Ako ih ne zna prepoznati, bar nek prati brojeve na dresovima. Jezivo je kakve ispade pravi.
Sloboda je moja nacija
-
- Kontakt:
Čestitam Baho, konacno si pogodio da je Anđela dala koš.
Sloboda je moja nacija
Amerikanka je najgora zasad. Sve ostale su pruzile i vise nego sto se od njih ocekuje (Marica je tako-tako), ali ona ni blizu. Imam utisak da je frustrira to sto je ova Meesseman ovakoliko dominantna. Jones treba napadati na niskom postu (em visa, em snaznija od protivnica), a ne da forsira sut s distance jer uopste nije toliko kvalitetna u tom segmentu.
- NerminFatic
- Kontakt:
Bolan Baho, zanimljivo je koliko Meeseman ima faulova,a on nijednom da kaze. Odoh sad na stranicu utakmice.
Ono što će biti najčudinije da ćemo ako Bog da i pored svega ovo uzeti na neki način.
Kako ugasiti Bahu!?
- feniksptica
- Kontakt:
Opet Imamo solidnu prednost i opet neki nepotrebni sutevi mnogo prije isteka napada....
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Bez obzira na rezultat, mora se reći da Marica pogide
Umorili su se a Jones se ne moze uhafizati
Kako ocajno vodjenje utakmice
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Jel realno da svaki dan naletim na bahu?! Bez obzira o kojem se sportu ili prvenstvu radi 

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Marica ima 4 faula.
Mi smo dobili 25 poena od Emme i 25 iz kontri 3na0 nakon izgubljenih lopti.
Mi smo dobili 25 poena od Emme i 25 iz kontri 3na0 nakon izgubljenih lopti.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Bravo bjevojke 

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Splash sisters.
TAKO JEEEEE
- feniksptica
- Kontakt: