ko hoce nek dodje
inace, trenutni win streak/record mi je 5/5
Moderator/ica: Padovan
Zamoli ih da promjenis klub.Unforgotten je napisao/la:Sa Feyenoord-om sam obavezna mušterija-razlog, jednostavan, 11 mečeva 2 pobjede (jedna na penale) i samo 9 poraza. Almeria je za Feyenoord škola fudbala.
Mrzim Feyenoord, njima ni Bog ne može pomoć
nema mjenjanja, i ja bi najradije nekog drugog jer mrzim villareal, al takav mi grah pao, vise srece drugi putsikirica je napisao/la:Zamoli ih da promjenis klub.Unforgotten je napisao/la:Sa Feyenoord-om sam obavezna mušterija-razlog, jednostavan, 11 mečeva 2 pobjede (jedna na penale) i samo 9 poraza. Almeria je za Feyenoord škola fudbala.
nema mjenjanja klubova. lista je prihvacena od strane vas prije pocetka draftasikirica je napisao/la:Zamoli ih da promjenis klub.Unforgotten je napisao/la:Sa Feyenoord-om sam obavezna mušterija-razlog, jednostavan, 11 mečeva 2 pobjede (jedna na penale) i samo 9 poraza. Almeria je za Feyenoord škola fudbala.
sikirica ne serisikirica je napisao/la: Zamoli ih da promjenis klub.
Dobro ba,samo kazem.Emir_ZENICA je napisao/la:sikirica ne serisikirica je napisao/la: Zamoli ih da promjenis klub.![]()
Nismo pijaca
ajmo raja!Donnie Darko je napisao/la:soba felgo, pass 123, europa 1
ko hoce nek dodje![]()
inace, trenutni win streak/record mi je 5/5u zivotnoj formi.
hajde kenny..imal te??King Kenny je napisao/la:Tim mi je ko ku*cic ...najavljujem borbu za opstanak...
@jasko juve posto prvu igramo jedan protiv drugog ajmo se malo zagrijat...
evropa2
room ss.ba
pass ss.ba

Kad izade stavi lik,da skinem sa neta ?drH je napisao/la:Za dvije sedmice izlazi novi PES6J patch sa novim transferima i preko 50 novih klubova i reprezentacija.
Novi klubovi:
Bundesliga:FC Kaiserslautern, FC Köln, FC Nürnberg, FSV Mainz, Hoffenheim, Bayer 04 Leverkusen, Borussia Dortmund, Borussia M'gladbach,Eintracht Frankfurt,
FC Bayern MünchenFC, Schalke 04, FC St. Pauli, Hamburger SV, Hannover 96, SC Freiburg, SV Werder Bremen, VfB Stuttgart, VfL Wolfsburg.
Juzna Amerika:Argentina: Boca Juniors, River Plate, Estudiantes, Independiente, Racing club, San Lorenzo, Banfield.
Brazil: SC Internacional Porto Alegre, Flamenco, Sao Paulo, Corinthians, Palmeiras, Vasco da Gama, Santos.
Uruguay: Nacional Montevideo, C.A. Peñarol
Mexico: Chivas de Guadalajara, Club América
Chile : Colo Colo, Universidad de chile
Ruski klubovi:
FC Zenit, FC Shakhtar Donetsk(Ukrajna), FC Rubin kazan, CSKA Moscow
Nacionalni timovi:
Bosnia and Herzegovina, Israel, Mali, Egypt, Algeria, Honduras, Korea DPR, New Zealand.
Evo kako ce to izgledati
Imaš li informaciju koja je veličina ovog patchadrH je napisao/la:Za dvije sedmice izlazi novi PES6J patch sa novim transferima i preko 50 novih klubova i reprezentacija.
najbolji je shollymov patch. 7.5 giga, umjetnostsenad_flamin je napisao/la:Kakav sam ja imao patch za ovaj PES 6----- 5.5 GB je zauzimao mngi koji si ga igrali samonom rekli su da je bolji od dosta novijih Pes sokera .... Transferi od 2009 ili 2010 ne sjecam se bas.... ali grafika je bila ODLICNA... malo sam nesto caprkao i naso da je neki Tunizanin napravio 2011 od pes 6 ...kazu potpuno novi sistem igranja
nezz da li smije ovaj link biti ovdje http://www.facebook.com/pages/PES-6009- ... 3435552358
Ma pred pocetak utakmice mi izbaci nekki error nes oko drivera pa evo sredujem to...jasko_juve je napisao/la:hajde kenny..imal te??King Kenny je napisao/la:Tim mi je ko ku*cic ...najavljujem borbu za opstanak...
@jasko juve posto prvu igramo jedan protiv drugog ajmo se malo zagrijat...
evropa2
room ss.ba
pass ss.ba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.