FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pored klubova iz HNL sumnjam da ce doci, jedino se mozemo uzdat u to jer je radio sa Sablicem pa da zbog njega dodje...
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Hvale ga navijači a za menađera mu govore da je vongo, je li zbog toga što se druži sa Mamićem ili šta već ne znam.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Miloš je u Sarajevu

Koliko volim te zna samo ludo srce moje
-
- Kontakt:
Hajdeeeeeeee
Milošeeeee Stanojeeee Horde su uz tebe !!!
Milošeeeee Stanojeeee Horde su uz tebe !!!
Ma on je svako malo u Sa, ne očekujem da će biti nešto od tog, a iskreno se i nadam da neće ni biti, jer nam nije potreban a vodi se kao stranac.
-
- Kontakt:
Ako Djokanovic ode ko ce igrat tu poziciju ? Adukor je mlak nekako.
Mi onakvog fajtera u ovoj ekipi nemamo osim trenutno pomenutog Andreja.
Ja se ne bi bunio uopste da dodje. Meni je on jedan od drazih igraca u zadnjih par godina.
Pravi fajter i razbijač, mudonja !
Miloše potpisuj.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- NisamInSajder
- Kontakt:
- AlfredNobel
- Kontakt:
Kakav Stanojević, jeste li normalni? Lik se sprda, postao terminski igrač, mozga ionako nema. Drag mi je pravo, ali hoćemo li ikad prestati baliti za takvim igračima i otvoriti oči?
Ovaj Ševelj se čini kao dobar.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Ovaj Vojislav Šešelj ne bi bio loš, Miloš je već taraba. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
A jbga sa nama barem moze igrat na trofeje i izac na evropsku scenu, sa Belupo, Sibenikom vala i ne moze mozda ga to vise mami nama hahh
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Ma nije on skup brate
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- NisamInSajder
- Kontakt:
Ima tu i Sablica vjerovatno. Plus sto ide gdje bi trebao igrati, u HNLu mu niko nije mogao garantirati minute, Slaven,Sibenik i Istra, novi treneri koji zele svoje igrace. Mislim da ce kod nas upasti lagano u sastav, zbog svojih kvaliteta. Valjda je projktovan da dodje na poziciju desnog beka, iako je stoper. Moze jos dobro odigrati na zadnjem veznom. Ali u Hajduka je guran na stopera. Mislim da ce Sablic ici na 433 formaciju, a mogao bi cesto koristiti i 3412.Aduka87 je napisao/la: ↑18 jun 2021, 00:08A jbga sa nama barem moze igrat na trofeje i izac na evropsku scenu, sa Belupo, Sibenikom vala i ne moze mozda ga to vise mami nama hahh
Vracas dva bivsa igraca koja od boravka u tvom klubu prakticno nisu odigrali ozbiljne utakmice

Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Za Hajduk je sve 3 tekme odigrao na beku.NisamInSajder je napisao/la: ↑18 jun 2021, 00:23Ima tu i Sablica vjerovatno. Plus sto ide gdje bi trebao igrati, u HNLu mu niko nije mogao garantirati minute, Slaven,Sibenik i Istra, novi treneri koji zele svoje igrace. Mislim da ce kod nas upasti lagano u sastav, zbog svojih kvaliteta. Valjda je projktovan da dodje na poziciju desnog beka, iako je stoper. Moze jos dobro odigrati na zadnjem veznom. Ali u Hajduka je guran na stopera. Mislim da ce Sablic ici na 433 formaciju, a mogao bi cesto koristiti i 3412.
Vracas dva bivsa igraca koja od boravka u tvom klubu prakticno nisu odigrali ozbiljne utakmice![]()
![]()
Jel se to vraca ?

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- NisamInSajder
- Kontakt:
Mislio sam na Hajduk II. Stopera je vecinom igrao. Protiv Gorice je igrao na stoperu, protic Slavena, takodjer stopera (lijevog). Polivalentan igrac, moze odigrati prakticno sve u odbrani, stoper, desni bek, zadnji vezni, pa cak i na lijevom beku. Pojacanje bi predstavljao u ovoj ekipi na kojoj god zaigra. Ugovor na 4-5 godina. I zaradit ces na njemu.Aduka87 je napisao/la: ↑18 jun 2021, 00:27Za Hajduk je sve 3 tekme odigrao na beku.NisamInSajder je napisao/la: ↑18 jun 2021, 00:23Ima tu i Sablica vjerovatno. Plus sto ide gdje bi trebao igrati, u HNLu mu niko nije mogao garantirati minute, Slaven,Sibenik i Istra, novi treneri koji zele svoje igrace. Mislim da ce kod nas upasti lagano u sastav, zbog svojih kvaliteta. Valjda je projktovan da dodje na poziciju desnog beka, iako je stoper. Moze jos dobro odigrati na zadnjem veznom. Ali u Hajduka je guran na stopera. Mislim da ce Sablic ici na 433 formaciju, a mogao bi cesto koristiti i 3412.
Vracas dva bivsa igraca koja od boravka u tvom klubu prakticno nisu odigrali ozbiljne utakmice![]()
![]()
Jel se to vraca ?![]()
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Vracaj Benku da izginemo
Moze voziti onu masinu za odrzavanje trave u kampu ima iskustva sa traktorima paAlfredNobel je napisao/la: ↑18 jun 2021, 00:01Kakav Stanojević, jeste li normalni? Lik se sprda, postao terminski igrač, mozga ionako nema. Drag mi je pravo, ali hoćemo li ikad prestati baliti za takvim igračima i otvoriti oči?

Zaista se nadam da je ova informacija za Vicka tačna.
Ovo je jedini ispravan put, toliko sam bio sretan kada se prošle godine spominjao Jug Stanojev iz istog razloga. Mi moramo afirmirati igrače, to jedino može donijeti iskorak.
Nikakav Stanojević, Pejović, Gavrić i slični polovnjaci. Budući da nemamo novca za kapitalce, ovo je fenomenalno!
Također se nadam se da je ovo direktiva Sablića, jer je onda očigledno da čovjek ima viziju.
Ovo je jedini ispravan put, toliko sam bio sretan kada se prošle godine spominjao Jug Stanojev iz istog razloga. Mi moramo afirmirati igrače, to jedino može donijeti iskorak.
Nikakav Stanojević, Pejović, Gavrić i slični polovnjaci. Budući da nemamo novca za kapitalce, ovo je fenomenalno!
Također se nadam se da je ovo direktiva Sablića, jer je onda očigledno da čovjek ima viziju.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], edgarallanpoe04, gh0stHZ, itatabisine, Kaunas, Lavcina, MostarReds22, Proximic, Rodman, Rokitansky, samirr, Yanichar i 102 gosta.