Ovaj prvi sa slike je pokušavao zimus da nađe ljude koji bi ušli u upravni, nije uspjelo. Svaka mu čast na tome, ali, ne vidim kako bi nam on i ova preostala dvojica sa slike mogli pomoći. Ponavljam se, nama trebaju ljudi s parama. Jesu li to ova trojica? Nisu. Cijenim ono što su uradili za klub, ali, nama treba money.Admir74 je napisao/la: ↑17 jun 2021, 23:30Upravo me to i najviše....imavi je napisao/la: ↑17 jun 2021, 23:05Ljudima s parama i planom nikad nije bilo lakše nego sad uci u Upravni odbor. Manijaci su otvorili put, brisani je prostor i skidam im kapu za to. Oni lično će podržati ljude koji su voljni da uđu. S parama. Nema opravdanja za one koji neće ili su tražili do sada razne izgovore kako im neko neda da to urade. Hajde, gospodo, pokažite se.
A, mislim da je nama običnih navijačima jedinstvo potrebnije nego ikad...
Gdje su i šta rade ?
Gdje su Željovci ? Nije valjda da nas nema ?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Dolazak ovog ivkovica je jos jedan dokaz da ova uprava pokusava na sve nacine da nas posalje na dno
Oni nemaju potrebe ni da imenuju trenera, nek se sklonu svakako je u pon im rok, nek ekipu vodi joldic stilic ili alihodzic dok novi ljudi ne dodju i ne izaberu trenera
Moras biti jedan veliki veliki idiot, da koristis toliko vremena i da skontas jednog Ivkovica. Blamaza
Nadam se da je samo trener golmana u pitanju koji ce sluziti za slikanje fotki pri zagrijavanju.

Zadnja izmjena: Tristan10, dana/u 18 jun 2021, 08:50, ukupno mijenjano 2 puta.
Ma, upravo tako. Staviti Omera ili Ismeta, nemaš troškova, poznaju igrače, svi na dobitku.
Ovako se guraš samo u još veću dubiozu. Ivković će te uzeti lopatom prilikom raskida ugovora.
A, ne bi ovo sigurno radili da daju svoje pare iz džepa.
Najbitnije od svega je, postoje li ljudi koji će nakon što se raspusti Skupština, Upravni i Nadzorni odbor ući u klub? Govorimo o minimalno 60 ljudi koji bi trebali popuniti upražnjena mjesta.
Ma idu da nas sjebu to je 100% mogu misliti kakav ce im ugovor dati
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
Znali smo igrače i stručni štab (i dan danas mi poljepljene sličice na visećoj kuhinji) , a od drugih segmenata Želje samo za Zdenka Jelića, ne znam ni je li postojala skupština, ni upravni ni nadzorni odbor.Alipasino je napisao/la: ↑18 jun 2021, 07:17Citam kontam i nista nisam ni skonto niti sta znam.Da mi je jos jednom otic na Grbavicu nije mi bitno ni ko igra ni ko je trener ni ko sjedi u skupstini.Halo ba pitam starije.Jeli ko imo pojma kad su igrali Mesa Fico Guto i ostali ko sjedi u skupstini.Jes al u kur...
-
- Kontakt:
Srljamo prema dnu. Nadam se da nece biti Ivkovic, to bi bio kraj
Osim i Slišković nijedan nije zvanicno otišao, a mi tražimo trećeg trenera
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
-
- Kontakt:
Ne kontam sto se zamaraju sa trenerom. Mogu komotno ostaviti Memica jer vjerujem da je jeftinija opcija od tih ostalih koje pominju ili neka vrate fuuutbool mastera kad je vec na platnom spisku..
Totalno je nebitno ko ce biti trener..
Pročepit će negdje.
Odabir trener je jako bitan, vjeruj mi. Sa dobrim trenerom i ispodprosjecnim igrackim kadrom mozes zavrsiti na sredini ili nesto iznad sredine. Sa dobrim trenerom i prosjecnom ekipom mozes zavrsiti oko 4-5 mjesta. Ali isto tako ako imas loseg trenera i prosjecnu ekipu onda je borba za opstanak.MojaMalenkost je napisao/la: ↑18 jun 2021, 09:28Ne kontam sto se zamaraju sa trenerom. Mogu komotno ostaviti Memica jer vjerujem da je jeftinija opcija od tih ostalih koje pominju ili neka vrate fuuutbool mastera kad je vec na platnom spisku..
I Misimovic bi boljeg ubo od Ivkovica.
-
- Kontakt:
Ljudi sa parama nisu degenerici, imaju pare isključivo zbog toga što ne igraju za raju i što izbjegavaju svoj novac investirati u olupine poput Želje. Ljudima sa parama treba projekat koji će ih privući da investiraju lovu i oplode je, što se Želje tiče sve su šanse davno propuštene, radnička klasa je jasno rekla kako pogani kapitalistički novac ne smije nikada ući u klub i kako mi živimo ''against modern football''. Želji i navijačima je izgleda najveći problem pronaći identitet, i ove podjele Amar-Misimović se na neki način ideološkemavi je napisao/la: ↑18 jun 2021, 08:14Ovaj prvi sa slike je pokušavao zimus da nađe ljude koji bi ušli u upravni, nije uspjelo. Svaka mu čast na tome, ali, ne vidim kako bi nam on i ova preostala dvojica sa slike mogli pomoći. Ponavljam se, nama trebaju ljudi s parama. Jesu li to ova trojica? Nisu. Cijenim ono što su uradili za klub, ali, nama treba money.Admir74 je napisao/la: ↑17 jun 2021, 23:30Upravo me to i najviše....imavi je napisao/la: ↑17 jun 2021, 23:05Ljudima s parama i planom nikad nije bilo lakše nego sad uci u Upravni odbor. Manijaci su otvorili put, brisani je prostor i skidam im kapu za to. Oni lično će podržati ljude koji su voljni da uđu. S parama. Nema opravdanja za one koji neće ili su tražili do sada razne izgovore kako im neko neda da to urade. Hajde, gospodo, pokažite se.
A, mislim da je nama običnih navijačima jedinstvo potrebnije nego ikad...
Gdje su i šta rade ?
Gdje su Željovci ? Nije valjda da nas nema ?
al jako mi je tek prozivka u ponedjeljak kao da liga počinje za dva mjeseca a ne tri sedmice ko misli u klubu da se za tri sedmice stvari mou uigrati taj nije normalan u najmanju ruku
Suštinski si u pravu, ali, mislim da smo daleko od toga da nemamo šta ponuditi potencijalnom investitoru.perodeformero je napisao/la: ↑18 jun 2021, 09:36Ljudi sa parama nisu degenerici, imaju pare isključivo zbog toga što ne igraju za raju i što izbjegavaju svoj novac investirati u olupine poput Želje. Ljudima sa parama treba projekat koji će ih privući da investiraju lovu i oplode je, što se Želje tiče sve su šanse davno propuštene, radnička klasa je jasno rekla kako pogani kapitalistički novac ne smije nikada ući u klub i kako mi živimo ''against modern football''. Želji i navijačima je izgleda najveći problem pronaći identitet, i ove podjele Amar-Misimović se na neki način ideološkemavi je napisao/la: ↑18 jun 2021, 08:14Ovaj prvi sa slike je pokušavao zimus da nađe ljude koji bi ušli u upravni, nije uspjelo. Svaka mu čast na tome, ali, ne vidim kako bi nam on i ova preostala dvojica sa slike mogli pomoći. Ponavljam se, nama trebaju ljudi s parama. Jesu li to ova trojica? Nisu. Cijenim ono što su uradili za klub, ali, nama treba money.
Samo što treba promjeniti statut i ponuditi to ljudima.
1) Nedefinisan / tanak igracki kadar,
2) Bas los odabir trenera
3) Nikakve pripreme.
Znaci sa 3 glavne stavke smo losi. Da barem imas jednu ili dvije stavke koje su dobre, pa da kazes, ok, moze se nesto. Ali ovo je stvarno alarmantno.
-
- Kontakt:
Ma u ovim uslovima ti trener ne igra nikakvu ulogu.. Igracima se pliva plata za sezonu.. Ovi bi sad pristali da svaki igrac uradi ono sto je Sehic uradio, a i kad bi i uradili opet bi imali problem sa ovima sto im je istekao ugovor jer oni nemaju nikakav razlog da prastaju dugove.. Bezveze se pravi problem oko izbora trenera.. Neka ostave Memica za prvu polusezonu dok se ne vidi sta i kako..Tristan10 je napisao/la: ↑18 jun 2021, 09:33Odabir trener je jako bitan, vjeruj mi. Sa dobrim trenerom i ispodprosjecnim igrackim kadrom mozes zavrsiti na sredini ili nesto iznad sredine. Sa dobrim trenerom i prosjecnom ekipom mozes zavrsiti oko 4-5 mjesta. Ali isto tako ako imas loseg trenera i prosjecnu ekipu onda je borba za opstanak.MojaMalenkost je napisao/la: ↑18 jun 2021, 09:28Ne kontam sto se zamaraju sa trenerom. Mogu komotno ostaviti Memica jer vjerujem da je jeftinija opcija od tih ostalih koje pominju ili neka vrate fuuutbool mastera kad je vec na platnom spisku..
Pročepit će negdje.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 24 gosta.