U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Re: U-21, U-19, U-17
Znam dulja, turska agencija ali ga zastupa jedan Bosnjo iz te agencije .
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Reprezentacija BiH do 17 godina odigraće dvije prijateljske utakmice sa odgovarajućom selekcijom Crne Gore.
Prvi susret u Trening centru NS/FS BiH u Zenici na programu je 22. juna 2021. u 18.00 sati a drugi 24. juna u 10.00 sati.
Okupljanje igrača je 18.6. 2021. u Trening centru u Zenici a selektor Nermin Šabić je za ove duele pozvao 23 igrača.
Na spisku su:
Tarik Karić (FK Željezničar), Vedad Alibašić (FK Željezničar), Faris Omeragić (FK Sloboda), Vedad Jakupović (FK Željezničar), Luka Tustonja (HŠK Zrinjski), Elmir Beširović (NK Osijek, Hrvatska), Patrik Zrnić (SV Werder Bremen, Njemačka), Ali Pašić (FK Željezničar), Mahir Rizvanović (Servette Geneve, Švajcarska), Salih Hadžić (FK Mladost), Savo Šušić (FK Borac), Niko Kovač (Eintracht Frankfurt, Njemačka), Bakir Nurković (FK Sarajevo), Talha Tabaković (FK Sarajevo), Sergej Damjanić (FK Borac), Luka Misimović (TSV 1860, Njemačka), David Čamber (HŠK Zrinjski), Ante Prusina (NK Široki Brijeg), Amar Zahirović (NK Osijek, Hrvatska), Kenan Lamadžema (FK Sarajevo), Marko Brkić (FK Borac), Danis Tolja (FK Željezničar), Sergej Bogdanić (FK Spartak).
Prvi susret u Trening centru NS/FS BiH u Zenici na programu je 22. juna 2021. u 18.00 sati a drugi 24. juna u 10.00 sati.
Okupljanje igrača je 18.6. 2021. u Trening centru u Zenici a selektor Nermin Šabić je za ove duele pozvao 23 igrača.
Na spisku su:
Tarik Karić (FK Željezničar), Vedad Alibašić (FK Željezničar), Faris Omeragić (FK Sloboda), Vedad Jakupović (FK Željezničar), Luka Tustonja (HŠK Zrinjski), Elmir Beširović (NK Osijek, Hrvatska), Patrik Zrnić (SV Werder Bremen, Njemačka), Ali Pašić (FK Željezničar), Mahir Rizvanović (Servette Geneve, Švajcarska), Salih Hadžić (FK Mladost), Savo Šušić (FK Borac), Niko Kovač (Eintracht Frankfurt, Njemačka), Bakir Nurković (FK Sarajevo), Talha Tabaković (FK Sarajevo), Sergej Damjanić (FK Borac), Luka Misimović (TSV 1860, Njemačka), David Čamber (HŠK Zrinjski), Ante Prusina (NK Široki Brijeg), Amar Zahirović (NK Osijek, Hrvatska), Kenan Lamadžema (FK Sarajevo), Marko Brkić (FK Borac), Danis Tolja (FK Željezničar), Sergej Bogdanić (FK Spartak).
- ASD
- Kontakt:
Luka je tu 
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Luka Misimovic
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Kako se ovaj mali iz OFK Spartak 2013 gura 
Nema ovdje dobroga.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
-
michplatini
- Kontakt:
On u toj generaciji Srbije ne bi mogao biti higijeničarbhfanatic14 je napisao/la: ↑18 jun 2021, 11:11Luka Misimovicsvaka cast momak se odlucio za nas pored njemacke i srbije.
Spisak u Šabićevom stilu
- ASD
- Kontakt:
Werder ima 3 ekipe kadeta, frankfurt dvije.
Kada govorimo o prvoj ekipi kadeta. Nastupi i golovi:
Tarik Karić (FK Željezničar) 0 (igra za drugi tim Želje)
Vedad Alibašić (FK Željezničar) 1
Faris Omeragić (FK Sloboda) 29
Vedad Jakupović (FK Željezničar) 22/4
Luka Tustonja (HŠK Zrinjski) 11/0
Elmir Beširović (NK Osijek, Hrvatska) 2/0
Patrik Zrnić (SV Werder Bremen, Njemačka) 0 (na spisku je b ekipe Werdera) ima brata blizanca koji nije pozvan
Ali Pašić (FK Željezničar) 24/1
Salih Hadžić (FK Mladost) 26/4
Savo Šušić (FK Borac) 26/2
Niko Kovač (Eintracht Frankfurt, Njemačka) 0 (na spisku je b ekipe kadeta Eintrachta)
Bakir Nurković (FK Sarajevo) 27/5
Talha Tabaković (FK Sarajevo) 22/3
Sergej Damjanić (FK Borac) 23/2
Luka Misimović (TSV 1860, Njemačka) 0 (na spisku je b ekipe kadeta München 1860)
David Čamber (HŠK Zrinjski) 28/11
Ante Prusina (NK Široki Brijeg) 28/12
Kenan Lamadžema (FK Sarajevo) 27/14
Marko Brkić (FK Borac) 23/11
Danis Tolja (FK Željezničar) 0 (igra za drugi tim Želje)
Mahir Rizvanović (Servette Geneve, Švajcarska)
Ovaj mali iz Servettea ima 16/2 za u16 tim. Njega sam odvojio jer je tamo u16 prvi tim kadeta.
Sergej Bogdanić (FK Spartak) 22/38
Ovog sam odvojio isto. Im brutalnu statistiku ali igra drugu ligu. Nijedan gol nije iz penala, svi su iz igre.
Amar Zahirović (NK Osijek, Hrvatska)
Ovaj ne igra za Osijek nego za Vodice.
Kada govorimo o prvoj ekipi kadeta. Nastupi i golovi:
Tarik Karić (FK Željezničar) 0 (igra za drugi tim Želje)
Vedad Alibašić (FK Željezničar) 1
Faris Omeragić (FK Sloboda) 29
Vedad Jakupović (FK Željezničar) 22/4
Luka Tustonja (HŠK Zrinjski) 11/0
Elmir Beširović (NK Osijek, Hrvatska) 2/0
Patrik Zrnić (SV Werder Bremen, Njemačka) 0 (na spisku je b ekipe Werdera) ima brata blizanca koji nije pozvan
Ali Pašić (FK Željezničar) 24/1
Salih Hadžić (FK Mladost) 26/4
Savo Šušić (FK Borac) 26/2
Niko Kovač (Eintracht Frankfurt, Njemačka) 0 (na spisku je b ekipe kadeta Eintrachta)
Bakir Nurković (FK Sarajevo) 27/5
Talha Tabaković (FK Sarajevo) 22/3
Sergej Damjanić (FK Borac) 23/2
Luka Misimović (TSV 1860, Njemačka) 0 (na spisku je b ekipe kadeta München 1860)
David Čamber (HŠK Zrinjski) 28/11
Ante Prusina (NK Široki Brijeg) 28/12
Kenan Lamadžema (FK Sarajevo) 27/14
Marko Brkić (FK Borac) 23/11
Danis Tolja (FK Željezničar) 0 (igra za drugi tim Želje)
Mahir Rizvanović (Servette Geneve, Švajcarska)
Ovaj mali iz Servettea ima 16/2 za u16 tim. Njega sam odvojio jer je tamo u16 prvi tim kadeta.
Sergej Bogdanić (FK Spartak) 22/38
Ovog sam odvojio isto. Im brutalnu statistiku ali igra drugu ligu. Nijedan gol nije iz penala, svi su iz igre.
Amar Zahirović (NK Osijek, Hrvatska)
Ovaj ne igra za Osijek nego za Vodice.
- ASD
- Kontakt:
Savo Sušić ide s prvim timom Borca na pripreme.
Ja bih ga izdvojio kao jednog od najboljih igrača u generaciji, mada se ne bih smio baviti prognozama jer je fizički dominantan u svom uzrastu.
Ja bih ga izdvojio kao jednog od najboljih igrača u generaciji, mada se ne bih smio baviti prognozama jer je fizički dominantan u svom uzrastu.
-
Swanfilter
- Kontakt:
Biće zanimljivo pratiti kako ce ovo 1+1 pravilo za U21 i mlađe igrace imati efektra na mladu reprezentaciju.
Za klubove jeste malo komplikovano i jeste nova situaciju u kojoj se moraju odreci nekog polovnjaka iz komsiluka.
Umjetno stvorena potraznja za U21 igracima moze biti zanimljiva. To je vec 24 igraca od kojih ce 12 uvijek biti na terenu. Mada mislim da klubovi nece sebi dopustiti takvu sprdacinu da im mladi igrac pocne utakmicu i da ga vade nakon par minuta i tako unistiti jednu izmjenu. Tako da i ovih drugih 12 ce imati znacajnu minutazu.
Ako nista baza za U21 reprezentaciju ce se povecati.
A cim je veci izbor veca je i vjerovatnoca da ce se pojaviti neki iznadprosjecan fudbaler.
Za klubove jeste malo komplikovano i jeste nova situaciju u kojoj se moraju odreci nekog polovnjaka iz komsiluka.
Umjetno stvorena potraznja za U21 igracima moze biti zanimljiva. To je vec 24 igraca od kojih ce 12 uvijek biti na terenu. Mada mislim da klubovi nece sebi dopustiti takvu sprdacinu da im mladi igrac pocne utakmicu i da ga vade nakon par minuta i tako unistiti jednu izmjenu. Tako da i ovih drugih 12 ce imati znacajnu minutazu.
Ako nista baza za U21 reprezentaciju ce se povecati.
A cim je veci izbor veca je i vjerovatnoca da ce se pojaviti neki iznadprosjecan fudbaler.
Dobra promjena, mislim da je jedino i ovako moglo jer su neki klubovi alergični na mlade igrače - pogotovo Tuzla City i Olimpik (koji srećom neće više igrati PL). Inače mislim da ćemo i pored tog pravila gledati više U21 igrača sljedeće sezone. Zrinjski čisti ekipu i dovodi mlade igrače, a Željezničar je doveo Ivkovića koji je u Lokomotivi maksimalno gurao mlade talente. Ne znam kakva je situacija u Veležu po tom pitanju.h1a2s3o4 je napisao/la: ↑19 jun 2021, 19:25Biće zanimljivo pratiti kako ce ovo 1+1 pravilo za U21 i mlađe igrace imati efektra na mladu reprezentaciju.
Ako nista baza za U21 reprezentaciju ce se povecati.![]()
Ipak, najveća je šteta to što je Mladost ispala (na iregularan način). Jedini klub u ligi koji je maksimalno gurao mlade igrače.
I meni je najvise zbog toga zao Mladosti. Ljudi su gradili ekipu na mladim igracima i opstajali su u PL. I vidimo da to nisu losi igraci. Bek im je otisao u SLoveniju, Hiros u Hrvatsku. Vidjecemo sta ce biti za Mahmica i Hadzica.Vucevich je napisao/la: ↑19 jun 2021, 19:34Dobra promjena, mislim da je jedino i ovako moglo jer su neki klubovi alergični na mlade igrače - pogotovo Tuzla City i Olimpik (koji srećom neće više igrati PL). Inače mislim da ćemo i pored tog pravila gledati više U21 igrača sljedeće sezone. Zrinjski čisti ekipu i dovodi mlade igrače, a Željezničar je doveo Ivkovića koji je u Lokomotivi maksimalno gurao mlade talente. Ne znam kakva je situacija u Veležu po tom pitanju.h1a2s3o4 je napisao/la: ↑19 jun 2021, 19:25Biće zanimljivo pratiti kako ce ovo 1+1 pravilo za U21 i mlađe igrace imati efektra na mladu reprezentaciju.
Ako nista baza za U21 reprezentaciju ce se povecati.![]()
Ipak, najveća je šteta to što je Mladost ispala (na iregularan način). Jedini klub u ligi koji je maksimalno gurao mlade igrače.![]()
Velez je uzeo golmana kako bi popunio tu 1+1 kvotu i jos jednog igraca iz Mladosti u zadnjoj liniji.
Zeljo ce cini mi se gurati Gasala i Durakovica.
Pa to je isplativije i za klubove. Mladim igracima ne moraju davati velike plate kao polovnjacima, a uz to mogu nesto i zaraditi od prodaje.
A ovo bi posljedicno moglo uticati i na omladinske pogone. Jer sad je ova varijabla sa mladim igracima fiksno ukljucena svima u strategiju, moglo bi se desiti da ko bude imao najmanje losa ta 2 igraca osvaja ligu.
Bujrum proizvodite igrace.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Jel igrao Hiroš danas u pripremnoj utakmici Osijeka?
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- ASD
- Kontakt:
Gledao sam snimak ove reprezentacije 2006. godišta protiv Crne Gore. To je bilo prvi put da ih gledam u reprezentaciji. Do tad mislim da nisu ni igrali.
Puno su izgubili zbog kasnih okupljanja i zbog Covida.
Generalno nisam oduševljen. Sigurno slabija generacija od generacije 2004. Koju sam gledao u ovo vrijeme prije 2 godine.
Puno su izgubili zbog kasnih okupljanja i zbog Covida.
Generalno nisam oduševljen. Sigurno slabija generacija od generacije 2004. Koju sam gledao u ovo vrijeme prije 2 godine.
- ASD
- Kontakt:
Trebamo dati papire ovom malom iz Gane što igra za Rudar Prijedor. 2002. godište. 
Fizički je baš dominantan spram naše djece, jedino ako ih nije stariji.
Fizički je baš dominantan spram naše djece, jedino ako ih nije stariji.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
2 + 2 = 4?
Najjači je onaj Moriba iz Barse, navodno 18 godina. Ili onaj Camavinga koji se rodio u nekom kampu u Angoli.
MInimum slažu za 2 godine. Kao što su onog provalili, Wamangituku iz Stuttgarta.
⚜️~⚜️~⚜️
-
Swanfilter
- Kontakt:
Da smo pametni, jedan vise mladi igrac bio bi obavezan. Spas za nasu ligu i repku jeste stvaranje i forsiranje maldih igraca, prodaja. Kako mislite da su Hrvati dosli gdje su danas. Ne zive od procenata kao u slucaju nasih transfera, pa se desi jednon u deceniji da se neko proda i slavi se 50 000, a to je zalosno u danasnjem vaktu ...
- ASD
- Kontakt:
Bristrić potpisao trogodišnji ugovor sa Rijekom.
Trenutno korisnika/ca: FerdinandF, Hajdeee, hurem, izdzezveubrazil, kolezeljovac, Taree i 88 gostiju.