FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Mema je barem nekog pobjedio na proljeće, Baka I Amar nikog
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
ja iskreno ne vidim način kako mi mozemo nekoga dobiti u ovoj konstalaciji snaga jednostavno sad je samo pitanje na kojem cemo mjestu biti od osmog do zadnjeg nakon pet uvodnih kola
Dok ne dodu promjene moze i Memic da ostane sigurno je i bolji i jeftiniji od tog ivkovica
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Trener je najmanje bitan u ovoj situaciji. Postaviti bilo koga od naših ljudi, a da je iole kvalitetan i kompetentan za tu poziciju. Jedina dva cilja da mu budu da ostane u ligi i da forsira omladince. Nama su bitne promjene u UO, NO i skupstini. Skupstina treba da bude javna za sve clanove kluba, da se prenosi uzivo i da svi raspravljamo o tome. Svaki clan skupstine mora prisustvovati istoj, osim ako nema bas dobro opravdanje.
Mi smo za Šehu mogli uzeti blizu 100.000,ovako smo prošli sa nekih 15.000 i oprostom duga.MojaMalenkost je napisao/la: ↑18 jun 2021, 09:44Ma u ovim uslovima ti trener ne igra nikakvu ulogu.. Igracima se pliva plata za sezonu.. Ovi bi sad pristali da svaki igrac uradi ono sto je Sehic uradio, a i kad bi i uradili opet bi imali problem sa ovima sto im je istekao ugovor jer oni nemaju nikakav razlog da prastaju dugove.. Bezveze se pravi problem oko izbora trenera.. Neka ostave Memica za prvu polusezonu dok se ne vidi sta i kako..Tristan10 je napisao/la: ↑18 jun 2021, 09:33Odabir trener je jako bitan, vjeruj mi. Sa dobrim trenerom i ispodprosjecnim igrackim kadrom mozes zavrsiti na sredini ili nesto iznad sredine. Sa dobrim trenerom i prosjecnom ekipom mozes zavrsiti oko 4-5 mjesta. Ali isto tako ako imas loseg trenera i prosjecnu ekipu onda je borba za opstanak.MojaMalenkost je napisao/la: ↑18 jun 2021, 09:28Ne kontam sto se zamaraju sa trenerom. Mogu komotno ostaviti Memica jer vjerujem da je jeftinija opcija od tih ostalih koje pominju ili neka vrate fuuutbool mastera kad je vec na platnom spisku..
Totalno je nebitno ko ce biti trener..
Šta ćeš kad neće neznalice da slušaju čovjeka kojem je to hljeb.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Neslužbeno, prozivka tima sa Grbavice trebala bi biti održana u ponedjeljak
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!
Pa kad trener nije bitan sto onda lajete pola godine na Amara? Valjda je jedino pametno vratiti Amara jer tata za ovu ligu, i nema boljeg za nas.drzgemboadislic je napisao/la: ↑18 jun 2021, 10:10Trener je najmanje bitan u ovoj situaciji. Postaviti bilo koga od naših ljudi, a da je iole kvalitetan i kompetentan za tu poziciju. Jedina dva cilja da mu budu da ostane u ligi i da forsira omladince. Nama su bitne promjene u UO, NO i skupstini. Skupstina treba da bude javna za sve clanove kluba, da se prenosi uzivo i da svi raspravljamo o tome. Svaki clan skupstine mora prisustvovati istoj, osim ako nema bas dobro opravdanje.
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA
by KANA
Imamo mi šta ponuditi potencijalnom investitoru ali pod uslovom da je čista situacija u klubu. U ovakvo rasulo niko normalan neće ući jer ne zna šta ga sve čeka i koliki je stvarni dug. Pored toga mi smo sad u situaciji da nam treba nekoliko godina samo da se stabilizujemo pa da tek onda razmišljamo o nekim rezultatima, titulama i čemu već. Neko ozbiljan ko drži do sebe i ko ima i znanje i novac zna vrlo dobro da je to samoubilačka misija. Možemo očekivati jedino nekog novog prevaranta.mavi je napisao/la: ↑18 jun 2021, 09:40Suštinski si u pravu, ali, mislim da smo daleko od toga da nemamo šta ponuditi potencijalnom investitoru.perodeformero je napisao/la: ↑18 jun 2021, 09:36Ljudi sa parama nisu degenerici, imaju pare isključivo zbog toga što ne igraju za raju i što izbjegavaju svoj novac investirati u olupine poput Želje. Ljudima sa parama treba projekat koji će ih privući da investiraju lovu i oplode je, što se Želje tiče sve su šanse davno propuštene, radnička klasa je jasno rekla kako pogani kapitalistički novac ne smije nikada ući u klub i kako mi živimo ''against modern football''. Želji i navijačima je izgleda najveći problem pronaći identitet, i ove podjele Amar-Misimović se na neki način ideološkemavi je napisao/la: ↑18 jun 2021, 08:14
Ovaj prvi sa slike je pokušavao zimus da nađe ljude koji bi ušli u upravni, nije uspjelo. Svaka mu čast na tome, ali, ne vidim kako bi nam on i ova preostala dvojica sa slike mogli pomoći. Ponavljam se, nama trebaju ljudi s parama. Jesu li to ova trojica? Nisu. Cijenim ono što su uradili za klub, ali, nama treba money.
Samo što treba promjeniti statut i ponuditi to ljudima.
Na Amara se ne laje zbog njegovog trenerskog rada. Na njega se laje zbog svih stvari iza kojih on stoji a koje nemaju veze sa njegovom trenerskom ulogom. Da je Amar bio samo trener mi nikad ne bi smo bili u ovako katastrofalnoj situaciji.Benderrr je napisao/la: ↑18 jun 2021, 10:21Pa kad trener nije bitan sto onda lajete pola godine na Amara? Valjda je jedino pametno vratiti Amara jer tata za ovu ligu, i nema boljeg za nas.drzgemboadislic je napisao/la: ↑18 jun 2021, 10:10Trener je najmanje bitan u ovoj situaciji. Postaviti bilo koga od naših ljudi, a da je iole kvalitetan i kompetentan za tu poziciju. Jedina dva cilja da mu budu da ostane u ligi i da forsira omladince. Nama su bitne promjene u UO, NO i skupstini. Skupstina treba da bude javna za sve clanove kluba, da se prenosi uzivo i da svi raspravljamo o tome. Svaki clan skupstine mora prisustvovati istoj, osim ako nema bas dobro opravdanje.
- lijevapolutka
- Kontakt:
Izgleda da je završeno. Ivković trener, Milošević SD. Možemo im samo sreću poželjeti, trebace im
moSa ljoŽe
Pa debilcine zovnite igrace kojima je istekao ugovor, pokusajte se dogovoriti sa njima. Tuzit ce nas zbog vas i vase qurcobolje za sve.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Amar samo kao trener je solidna opcija iako mislim da je fudbal koji potencira zastario. Problem je sto on nikada nije bio samo trener.Benderrr je napisao/la: ↑18 jun 2021, 10:21Pa kad trener nije bitan sto onda lajete pola godine na Amara? Valjda je jedino pametno vratiti Amara jer tata za ovu ligu, i nema boljeg za nas.drzgemboadislic je napisao/la: ↑18 jun 2021, 10:10Trener je najmanje bitan u ovoj situaciji. Postaviti bilo koga od naših ljudi, a da je iole kvalitetan i kompetentan za tu poziciju. Jedina dva cilja da mu budu da ostane u ligi i da forsira omladince. Nama su bitne promjene u UO, NO i skupstini. Skupstina treba da bude javna za sve clanove kluba, da se prenosi uzivo i da svi raspravljamo o tome. Svaki clan skupstine mora prisustvovati istoj, osim ako nema bas dobro opravdanje.
Ne kontam majke mi sta je bio? Vi stvarno živite u virtuelnom svijetu? Jel on kriv sto igrači nisu primali platu, a i kad su je primali nije ih on plaćao.obagol je napisao/la: ↑18 jun 2021, 10:35Na Amara se ne laje zbog njegovog trenerskog rada. Na njega se laje zbog svih stvari iza kojih on stoji a koje nemaju veze sa njegovom trenerskom ulogom. Da je Amar bio samo trener mi nikad ne bi smo bili u ovako katastrofalnoj situaciji.Benderrr je napisao/la: ↑18 jun 2021, 10:21Pa kad trener nije bitan sto onda lajete pola godine na Amara? Valjda je jedino pametno vratiti Amara jer tata za ovu ligu, i nema boljeg za nas.drzgemboadislic je napisao/la: ↑18 jun 2021, 10:10Trener je najmanje bitan u ovoj situaciji. Postaviti bilo koga od naših ljudi, a da je iole kvalitetan i kompetentan za tu poziciju. Jedina dva cilja da mu budu da ostane u ligi i da forsira omladince. Nama su bitne promjene u UO, NO i skupstini. Skupstina treba da bude javna za sve clanove kluba, da se prenosi uzivo i da svi raspravljamo o tome. Svaki clan skupstine mora prisustvovati istoj, osim ako nema bas dobro opravdanje.
Doveo čovjek Stilica majstora fudbala, za naše uslove Pele. Ne kontam majke mi al eto svako ima svoje..
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA
by KANA
Bilo bi fair, da ti ljudi koji su izabrali Ivkovica izadju pred javnost i kazu mi smo ti, mi obavljamo tu funkciju u klubu, i izabrali smo Ivkovica zbog tih razloga. Ne slazem se sa odlukom uopste, ali svakome zelim srecu.lijevapolutka je napisao/la: ↑18 jun 2021, 10:35Izgleda da je završeno. Ivković trener, Milošević SD. Možemo im samo sreću poželjeti, trebace im
Na nama je i pod moranjem da podržimo ko god to bio. Jednostavno nema se prostora za bilo kakav pritisak prema treneru, igračima jer od njih zavisimo u jednom segmentu.
Treba se izboriti Evropa ove godine, ako se prodaju neki bivši igrači bicu i tu love.
Treba se izboriti Evropa ove godine, ako se prodaju neki bivši igrači bicu i tu love.
by KANA
by KANA
- Meraak1921
- Kontakt:
Kakvi treneri qrci palci ??? Nek Mema ostane, Juniore u vatru gurnut, drugacije ne moze sigurno, probat sta dovest al s obzirom na situaciju, dovest cemo Ku r Čić
-
- Kontakt:
Mi ćemo biti bliži ispadanju nego Europi.
Nemamo trenera, nemamo uopšte kompletan igrački kadar, prozivka još uvijek nije bila, o pripremama ni riječi, ovo mene podsjeća na one situacije sa Čelikom i Slobodom od prije par godina.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Što se tiče terena uz par igraca moze se izboriti Evropa. Svi smo mi skeptični nakon svih dešavanja oko kluba, al podrška se mora dati.
Ako dodju ova dvojica kao što se piše mozda imaju neke igrači koje misle dovesti.. Ko zna..
by KANA
by KANA
Trenutno korisnika/ca: drzgemboadislic i 32 gosta.