Melisu je i u kvalifikacijama majorizirao minutazom, a evo nastavlja i u ovakvoj situaciji.
Kako je krenulo, morat ce je ubaciti a ona ce po obicaju to vratiti.
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Melisu je i u kvalifikacijama majorizirao minutazom, a evo nastavlja i u ovakvoj situaciji.
Nije, muškarci koriste sedmicu a ženu šesticu, dakle manju loptu.
Nisam znao , hvala jaroTracy3McGrady je napisao/la: ↑18 jun 2021, 12:50Nije, muškarci koriste sedmicu a ženu šesticu, dakle manju loptu.
Nije Melisa na pravom nivou da igra. S njom bi bili dosta slabiji. Neka nje na klupi.
Markovića unajmit heheShategabri je napisao/la: ↑18 jun 2021, 12:53Mogli su za selektora nekog ko nema kompleks niže vrijednosti.
Osim ako se nije povrijedila i ne znaš nešto što mi ne znamo ovo je apsurdna izjava.
Treći ide dalje u doigravanje za 1/4 kao i drugi.
Molim te da objasniš frazu "majorizirati minutažom".
zar moze slabije od ovoga
Otiđi mu na Facebook profil da vidiš mongoloide što ga podržavaju i hvale, govore da je najbolji komentator na Balkanu.
Vuče neku ozljedu zgloba, da li zbog nekog pada na treningu nisam siguran ali znam iz pouzdanih izvora tj.ljudi koji je lično znaju. Melisu najviše ljudi širom zemlje poznaje, otuda te informacije. Moguće je da je najvjerovatnije "štedi" ili "sakriva" zbog toga, možda je budu koristili češće u narednoj fazi.kovacic je napisao/la: ↑18 jun 2021, 12:55Osim ako se nije povrijedila i ne znaš nešto što mi ne znamo ovo je apsurdna izjava.
Marica i Melisa su naše najtalentiranije igračice 1 na 1. Makar je neće prelaziti igračice u mismatchu, ne mora nikakvu brutalnu odbranu igrati.
Uvijek može i bolje i slabije. Pribojavao sam se blijede partije iskreno. Ipak se nadam da će smoći snage da ovo završe, morale bi. Očekujem od Babić da se pokrene malo, partija jučer i danas nebo i zemlja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.