Zenske selekcije
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Zenske selekcije
Gorane tehnicke greske se placaju a ne time outovi.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Lojo sam izadji iz dvorane, veze ti nemas. Najslabija si karika
Jbt imamo li mi i jednu uigranu akciju u napadu za Jones 
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- legenda reala
- Kontakt:
Eto to je to, bilo je lijepo nadati se četvrtfinalu
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Shategabri
- Kontakt:
Otkud taj optimizam?Shategabri je napisao/la: ↑18 jun 2021, 13:125 razlike
Samo nek održe egal do 4/4, onda kreće serija trica i![]()
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Hajde okej ne voli Melisu, ali daj rotiraj malo makar da ima neko da iz kornera da trojku
- Shategabri
- Kontakt:
Surreal je napisao/la: ↑18 jun 2021, 13:13Otkud taj optimizam?Shategabri je napisao/la: ↑18 jun 2021, 13:125 razlike
Samo nek održe egal do 4/4, onda kreće serija trica i![]()

Da se razumijemo, i jučer se svašta pisalo tokom utakmice, mi dobili na kraju 15 razlike.
Imam osjećaj da neki nikad nisu pogledali košarkašku utakmicu.
Koševo Zapad
Strasno koliko besmislenih suteva iz driblinga nakon 5 sekundi napada, sto osrednji trener moze sjebat stvar to je cudo.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ja dugo nisam vidio lošijeg trenera na klupi.
Lik nema osjećaj za time put, igra se svodi na sut iz svake imalo dobre pozicije. Nema ciljano da ide na nekoga ko je loš kod protivnika..
O rotaciji da ne pričam....
Lik nema osjećaj za time put, igra se svodi na sut iz svake imalo dobre pozicije. Nema ciljano da ide na nekoga ko je loš kod protivnika..
O rotaciji da ne pričam....
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- legenda reala
- Kontakt:
Da nikad nisi pogledao, vidis za par minuta sve nedostatke selektora i vanjskih igračica i da je ova nasa igra sramota za kosarku.Shategabri je napisao/la: ↑18 jun 2021, 13:17Da se razumijemo, i jučer se svašta pisalo tokom utakmice, mi dobili na kraju 15 razlike.
Znam da su ovo zene i da za dvije minute mozemo okrenuti ovo, al je igra katastrofa mi se poradamo za svaki kos, nemamo nikakve akcije nista sve je igra 1vs5
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Bolje da je izbacio cijelu petorku kad je bila serija da se samo malo dozovu ako ih već forsira ali ni to.
Bravo
Al ima Turkinja 
Dobiti će ovo djevojke, ne brinimo.
"Osvajao sam titule jer sam dodavao gas tamo gdje su drugi kočili."
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
- Shategabri
- Kontakt:
Da, selektor je crna rupa ove reprezentacije, ovdje ima potencijala da se fin rezultat napravi.legenda reala je napisao/la: ↑18 jun 2021, 13:22Da nikad nisi pogledao, vidis za par minuta sve nedostatke selektora i vanjskih igračica i da je ova nasa igra sramota za kosarku.Shategabri je napisao/la: ↑18 jun 2021, 13:17Da se razumijemo, i jučer se svašta pisalo tokom utakmice, mi dobili na kraju 15 razlike.
Znam da su ovo zene i da za dvije minute mozemo okrenuti ovo, al je igra katastrofa mi se poradamo za svaki kos, nemamo nikakve akcije nista sve je igra 1vs5
Uprkos njemu, mislim da mi ovo prolazimo.
Svakako je sutra bitnija utakmica, jer ako dobijemo Sloveniju prvi smo sigurno.
Koševo Zapad
Džombeta konačno ukazala ekipi da postoji igra na postu i Marica Gajić, do sad su je gledali kao da je tu samo da skače i krade lopte.
- Shategabri
- Kontakt:
Jonquel <3
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.