FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

bordobijeli
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bordobijeli » 18 jun 2021, 14:52

Još Sušića se rijesit, mozda i bude nesto od nas.

Vink0
Kontakt:

Post Postao/la Vink0 » 18 jun 2021, 14:53

Famose famose eto nas, tamo se

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 18 jun 2021, 14:53

Netalentovan kao i ostali iz u19, rezultati sve govore
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

OsmaDolazi
Kontakt:

Post Postao/la OsmaDolazi » 18 jun 2021, 14:54

Zoran28 je napisao/la:
18 jun 2021, 14:34
OsmaDolazi je napisao/la:
18 jun 2021, 14:14
Zoran28 je napisao/la:
18 jun 2021, 13:00

Allaha mi samo tuzi klub. Vjeruj mi, brat ti tvoj kaze, imam ljude u sindikatu, Gospodara mi, i sam sam tamo. Vjeruj mi Fani, gasimo se, e'o i Husaru sam zvao i on ce ih tuziti za Mesana. Kasnije cemo ih sve banovat, TTako mi gospPodaRa !!!
Ma joook gdje će to. Ne smije i nema kome tužiti.
Kume tuzi HIN, sve ih nagovori, pa ce Djidic dat' cvaju :bow:
Kaze se:"sve him nagovori". Ne: "sve ih nagovori".
Ja cvaju za sat zaradim :P

Hztesanj
Kontakt:

Post Postao/la Hztesanj » 18 jun 2021, 14:55

Jedva čekam produženje ugovora talentovanom Jukiću
12. igrač kluba iz Titove 38b

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 18 jun 2021, 14:56

LutakSutko je napisao/la:
18 jun 2021, 13:55
Napapijri je napisao/la:
18 jun 2021, 13:35
Sta kazu, Zinedin se udebljao jer ga je pogodila porodicna tragedija?
sta se desilo?
To moras pitati ove koji su visak kilograma pravdali porodicnim gubitkom. Ja se sjecam Amera Osmanagica koji je stvarno pretrpio takvu tragediju, ali nije se udebljao, samo je bio los :D
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 18 jun 2021, 14:57

Napapijri je napisao/la:
18 jun 2021, 14:56
LutakSutko je napisao/la:
18 jun 2021, 13:55
Napapijri je napisao/la:
18 jun 2021, 13:35
Sta kazu, Zinedin se udebljao jer ga je pogodila porodicna tragedija?
sta se desilo?
To moras pitati ove koji su visak kilograma pravdali porodicnim gubitkom. Ja se sjecam Amera Osmanagica koji je stvarno pretrpio takvu tragediju, ali nije se udebljao, samo je bio los :D
nije bas porodicni gubitak, nesto je drugo u pitanju, ako nista ne grijesite duse i ne komentarisite ono sto ne znate
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 18 jun 2021, 14:58

Hztesanj je napisao/la:
18 jun 2021, 14:50
Zukanovic je napisao/la:
18 jun 2021, 14:43
Vjerovatno je i on promašaj i netalentovan :hmmmmm: :hmmmmm:
Koliko puta si ga gledao, ali iskreno da kažeš. :think:
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

Rauber33
Kontakt:

Post Postao/la Rauber33 » 18 jun 2021, 15:00

zna li neko šta bijaše sa Demirelom Veladžićem? Vidim lik propao skroz, a obećavao je u mlađim kategorijama

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 18 jun 2021, 15:01

Mokes je napisao/la:
18 jun 2021, 14:58
Hztesanj je napisao/la:
Zukanovic je napisao/la:
Pusti suplju
Isto ko sto je naveo onog malog sto je nedavno otisao iz toska, a momak ce tek sa 22 - 23 god zaigrati nasu ligu :bow:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 18 jun 2021, 15:01

Dvojica igrača napustila Bordo tim, stižu tri povratnika iz šampionske generacije?

Sarajevo će u narednom periodu napraviti dosta izmjena u igračkom kadru

Nakon dolaska novog trenera na klupu Bordo tima krenulo se sa rješavanjem igračke križaljke. Goran Sablić je sa svojim saradnicima iznio prijedloge pred upravu, a jasno je kakav profil igrača mu je potreban za sklapanje startnih jedanaest.

S tim u vezi na Koševu su preduzeli korake i krenuli u rješavanje križaljke. Zinedin Mustedanagić i Hrvoje Miličević su od danas zvanično slobodni igrači i oni će svoju karijeru nastaviti u nekoj drugoj sredini. U rubriku dolazaka već se upisao Darko Lazić, koji je potpisao ugovor sa Sarajevom.

Čini se da bi se u narednih par dana još nekoliko povratnika moglo pridružiti Sabljićevoj ekipi. Riječ je o tri fudbalera koja su nastupala za tim sa Koševa u sezoni kada je osvojena dupla kruna.

Prvi na listi želja je Emir Halilović, koji je nakon odlaska sa Koševa nastupao za Trnavu, potom Boluspor i na kraju Bandirmaspor. Kako smo uspjeli saznati, Halilović bi tokom vikenda mogao imati jasniju situaciju oko povratka na Koševo.

Čini se da je blizu povratka i Miloš Stanojević, kojeg još uvijek na Koševu pamte kao beskompromisnog borca na sredini terena. Stanojević je igrao za Ankaragucu i Ankaraspor, a od februara je bez kluba.

Sarajevo je najviše problema tokom proljeća imalo u organizaciji igre, a čini se da bi Ljuban Crepulja, mogao biti rješenje za njihove probleme. Crepulja je u ljeto 2019. godine otišao u rumunsku Astru, ali s obzirom da je njegov aktuelni klub napustio ligu, a njemu ugovor ističe krajem juna slobodan je u izboru nove sredine.

Sa svom trojicom fudbalera uspostavljeni su kontakti, a ko će se i kada pridružiti Bordo timu ostaje da se vidi u narednim danima.

Emir fu cking Halilovic :rol: ovo je dokaz da klub igra za 2-3 mjesto.

Hztesanj
Kontakt:

Post Postao/la Hztesanj » 18 jun 2021, 15:02

Mokes je napisao/la:
18 jun 2021, 14:58
Hztesanj je napisao/la:
Zukanovic je napisao/la:
Ako je ovo ta strategija guranja mladih igrača, jadna nam majka Lazić Stanojevic hoće li jos neko mlad zakucati jer nema gdje igrat pa daj ga vrati nek oživi karijeru i opet se posere po svemu

Hztesanj
Kontakt:

Post Postao/la Hztesanj » 18 jun 2021, 15:04

Zukanovic je napisao/la:
18 jun 2021, 15:01
Dvojica igrača napustila Bordo tim, stižu tri povratnika iz šampionske generacije?

Nakon dolaska novog trenera na klupu Bordo tima krenulo se sa rješavanjem igračke križaljke. Goran Sablić je sa svojim saradnicima iznio prijedloge pred upravu, a jasno je kakav profil igrača mu je potreban za sklapanje startnih jedanaest.

S tim u vezi na Koševu su preduzeli korake i krenuli u rješavanje križaljke. Zinedin Mustedanagić i Hrvoje Miličević su od danas zvanično slobodni igrači i oni će svoju karijeru nastaviti u nekoj drugoj sredini. U rubriku dolazaka već se upisao Darko Lazić, koji je potpisao ugovor sa Sarajevom.

Čini se da bi se u narednih par dana još nekoliko povratnika moglo pridružiti Sabljićevoj ekipi. Riječ je o tri fudbalera koja su nastupala za tim sa Koševa u sezoni kada je osvojena dupla kruna.

Prvi na listi želja je Emir Halilović, koji je nakon odlaska sa Koševa nastupao za Trnavu, potom Boluspor i na kraju Bandirmaspor. Kako smo uspjeli saznati, Halilović bi tokom vikenda mogao imati jasniju situaciju oko povratka na Koševo.

Čini se da je blizu povratka i Miloš Stanojević, kojeg još uvijek na Koševu pamte kao beskompromisnog borca na sredini terena. Stanojević je igrao za Ankaragucu i Ankaraspor, a od februara je bez kluba.

Sarajevo je najviše problema tokom proljeća imalo u organizaciji igre, a čini se da bi Ljuban Crepulja, mogao biti rješenje za njihove probleme. Crepulja je u ljeto 2019. godine otišao u rumunsku Astru, ali s obzirom da je njegov aktuelni klub napustio ligu, a njemu ugovor ističe krajem juna slobodan je u izboru nove sredine.

Sa svom trojicom fudbalera uspostavljeni su kontakti, a ko će se i kada pridružiti Bordo timu ostaje da se vidi u narednim danima.

Sve mladi igrači :njanjanja:

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 18 jun 2021, 15:05

18 jun 2021, 14:14
Zoran28 je napisao/la:
18 jun 2021, 13:00
18 jun 2021, 11:50

"Allaha mi ćemo ti dati u narednih mjesec dana, samo ti šarni sada. Ne brini se, sad će pare brzo doći, nego problemi sa Vijetnamom i tako ali će brzo leći"
Allaha mi samo tuzi klub. Vjeruj mi, brat ti tvoj kaze, imam ljude u sindikatu, Gospodara mi, i sam sam tamo. Vjeruj mi Fani, gasimo se, e'o i Husaru sam zvao i on ce ih tuziti za Mesana. Kasnije cemo ih sve banovat, TTako mi gospPodaRa !!!
Ma joook gdje će to. Ne smije i nema kome tužiti.
Haj zivota ti stavi tu ustanovu gdje nas tuze strani igraci sindikalac?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

vedinjo98
Kontakt:

Post Postao/la vedinjo98 » 18 jun 2021, 15:06

Vink0 je napisao/la:
18 jun 2021, 14:53
:D
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Hamagara
Kontakt:

Post Postao/la Hamagara » 18 jun 2021, 15:09

Spoj mladosti i iskustva :hmmmmm:

Ugovori se potpisuju na godinu dana, niko ne moze ocekivati da odmah ubacis akademce u vatru. Ali ako im je strategija da za godinu-dvije ubace 6-7 igraca iz akademije podrzavam ovo.
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 18 jun 2021, 15:11

:?:
Vink0 je napisao/la:
18 jun 2021, 14:53
Ne bih se složio. Sa Hebibom, Pidrom, Cmiljom i eventualno Stanojem i Halilom, napadamo grupne faze. :nene: :nene:
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 18 jun 2021, 15:12

Zukanovic je napisao/la:
18 jun 2021, 15:01

Ljuban je itekako pozeljan.

Halilovic moze proci ali samo ako ce pokrivati lijevog beka za krilo odavno nije vise. A domaci je igrač.

Stanoje apsolutno nepotreban.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 18 jun 2021, 15:13

Kasume ako citas ovo,ko Boga te molim u ime svih navijaca da bar pokusas vratiti Kapica i Crepulju,obojica su za par dana slobodni igraci
To ako uspijete zavrsiti,bar jednog od njih i Nedima Hadzica
I da zardzite Fanima i Andreja
70% vam je oprosteno sto se mene tice
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 18 jun 2021, 15:17, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

keno83
Kontakt:

Post Postao/la keno83 » 18 jun 2021, 15:15

Svaka cast Sabrini, pa se ovako uspješno rješava skarta kojeg je Emir nakupio. Ovime spašava klub od velike financijske dubioze, te ovim sporazumnim raskidima uspješno stvari vraća na nulu i pegla knjige.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: keli, Konzerva, Pena i 25 gostiju.