Pegla, pegla...

Samo se ne zna, hoće li stići popeglati prije kraja

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Pegla, pegla...
Hajduka 2 koji je 14. od 18 timova druge lige.Hordanjezla1987 je napisao/la: ↑18 jun 2021, 13:03Jbt kao da je Benko u pitanju a ne igrac drugog tima raspalog Hajduka kako u par mjeseci opadnu kriteriji objektivne Sarajevske publike...
Ne treba se vise zejbavat s imenima,ovi nasi to preozbiljno svatajuBordoSarajevo je napisao/la: ↑18 jun 2021, 15:18Ovo majke mi ko da su mene slušali, ko da sam ja sportski direktor![]()
Već prije sedmicu sam piso da bi najpametnije bilo vratiti Lazića, Stanojevića, Crepulju pa i Halilovića..
![]()
Što nisi pisao da bi najpametnije bilo dovesti Mbappe-aBordoSarajevo je napisao/la: ↑18 jun 2021, 15:18Ovo majke mi ko da su mene slušali, ko da sam ja sportski direktor![]()
Već prije sedmicu sam piso da bi najpametnije bilo vratiti Lazića, Stanojevića, Crepulju pa i Halilovića..
![]()
Ako "prodajes" svoje zmijsko tijelo u Rajlovcu...OsmaDolazi je napisao/la: ↑18 jun 2021, 14:54Kaze se:"sve him nagovori". Ne: "sve ih nagovori".
Ja cvaju za sat zaradim![]()
Sa 13,5k postova čini se da ti nikako ni ne izlazis na ulicu.
AKo bi kojim slucajem i bilo ovako, da li opet pisamo po sirotinji ili se borimo za Evropu?ElCartel11 je napisao/la: ↑18 jun 2021, 15:42Crepulja - Djokanovic
Fanimo - Kapic - Suljic
Mesanovic
Dje taj Rejaal, da ih izgazimo?
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], jurisicduska, WeekendOffender i 36 gostiju.