80% komentara je u vezi Bahe. Tačno nemaš s kim na temi diskutovati o samoj igri, utakmici, košarkašicama. Uhvatili se Bahe kao da je ne znam ti ni ja šta. Stara priča je da nije normalan, da nije dostojan jednog sportskog komentatora i to je sve. Možete svi smanjiti program ili jednostavno prebaciti. Kao da pratimo sport zbog komentatora.
Madal je napisao/la: ↑18 jun 2021, 15:13
Sad sam pročitao, nadam se da si upravu
Biti će to dobro sve, trebamo samo vjerovati. Realno bez svakoga se može, evo imamo stvarno jak i kvalitetan roster, pokazale su djevojke da mogu. Vjerujem u ono najbolje.
ShaquilleoNeal2560 je napisao/la: ↑18 jun 2021, 15:14
Melisa ne igra zbog obrane ,a i na pripremnim nije puno toga pokazala tako da Lojo na osnovu pripremnih meceva daje minutaze.
Nema logike da ne igra zbog odbrane ili zbog toga što je malo toga pokazala na pripremama, uveo bi je jučer koji minut i danas kad je sve bilo riješeno. Čisto da se neke igračice odmore. U kakvoj god da je formi zaslužuje minute ako je spremna.
bhsport je napisao/la: ↑18 jun 2021, 15:15
A mislim da nije tako, nije igrala ni u kvalifikacijama jer je Lojo ne gotivi.
Ovo do sada je veliki podvig u ovakvoj grupi da se osigurao plasman dalje. Sta god da bude ove djevojke su heroji.
Sta je bilo sa Vrancic, hoce li moci igrati u nedelju?
Ne znam baš, nije da sad ima izbora rotirati više igračica pa da ima taj luksuz da nekoga više ili manje gotivi. Tako sam načuo od par osoba koje je znaju bolje nego svi mi, valjda to neko iz reprezentacije potvrdi ili demantuje.
Slažemo se svi da je veliki podvig, ja sam lično se nadao da možemo do barem 2 pobjede a eto na pragu smo prvog mjesta. Sve u svemu trebamo biti zadovoljni, imamo razloga za radovanje.
Za Vrančić ne znam, nisam istraživao ništa, vjerujem da će igrati naravno, trebala bi.