Apsolutno. SramotaOtvoriteoci je napisao/la: ↑18 jun 2021, 16:26HahahahhahaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑18 jun 2021, 16:21Ja gledam na transfermarketu,ovaj Rakow je u 100 godina postojanja samo jednog igraca uspio prodati za vise od 350k.Znaci djaba se nadamo tome sto si napisao![]()
Kakvim mi misevima moramo prodavat igrace koji imaju jos 3 godine ugovora.
Zemljo otvori se i uzmi ove nase klubove,da se vise ne blamiramo!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
NEMA NAZAD
Crepulju bih vratio, nisam za Stanojeviće jer vjerovatno mu karijera propada. A Stanojević prije povrede bi bio top.
Kaze misevi za klub koji umalo da uzme titulu u Poljskoj 
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Miševi su najviše ponudili za njega.Otvoriteoci je napisao/la: ↑18 jun 2021, 16:26HahahahhahaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑18 jun 2021, 16:21Ja gledam na transfermarketu,ovaj Rakow je u 100 godina postojanja samo jednog igraca uspio prodati za vise od 350k.Znaci djaba se nadamo tome sto si napisao![]()
Kakvim mi misevima moramo prodavat igrace koji imaju jos 3 godine ugovora.
Zemljo otvori se i uzmi ove nase klubove,da se vise ne blamiramo!
- NisamInSajder
- Kontakt:
Ma ovo reko kad uprava tvoje zelje ispunjava, da ispuni i moju. Naravno da Dulja trenutno nije realan.BordoSarajevo je napisao/la: ↑18 jun 2021, 16:23Treba bit realan, kakav Duljević. Stanje u klubu je katastrofalno, nezadovoljstvo totalno mjesecima.
Bot Zip evo okreće priču kao otkud nam pare za Lazića, Stanojevića...
Pa nama su jedini spas ovi bivši igrači u velikom padu forme jer znaju da im opet možemo bit odskočna daska za Tursku drugu, jer znaju situaciju u klubu, kasnilo se i njima i sve im je isplaćeno na kraju, zaradili su u onom periodu vjerovatno i više nego što su zaslužili i imali su s nama fino iskustvo sa finansijama, mogu se "strpiti" malo a i nama je dobro zbog tih činjenica a realno, za naš standard, to su odlični igrači, samo da brzo povrate formu.
Hajde ti sad dovedi nekog novog igrača bez sportskog direktora, koji će se raspitivati o stanju u klubu i brzo saznati da u ovoj godini nije skoro nikako bilo plata, da igrači tuže klub, da dobijaju slobodne papire u zamjenu za oprost dugova...
Tako da je ovaj put vraćanja bivših igrača jedini ispravan i logičan potez kojeg maximalno podržavam, uz naravno prodaju svih igrača za koje imamo ponude i isplaćivanje zaostalih plata.
Da se razumijemo i ovo sto stize igraca, niko nije jeftin. A sto se tice povratnika vidjeli smo kakav je Velkoski nakon povratka, jos je on aktivno igra nogomet,a ovi nisu, nadam se da nisam u pravu... Od povratnika jedino Kapic i Crepulja. Ostalo nista. Bolje da smo trazili igrace poput Sevelja, Ikica i Maganjica..
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
-
- Kontakt:
Jel ovo sarkazam il si fakat ozbiljan ?Otvoriteoci je napisao/la: ↑18 jun 2021, 16:32Ovo je pravi primjer misevske populacije.A ko su to Poljaci u svjetskom fudbalu?
Znas li ti sta je Sarajevo za sve i jedan Poljski klub po uspjesima i tradiciji?
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- ElCartel11
- Kontakt:
Pa mi smo drug kari.na za njih kao i ostatak naše lige.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Imajul oni svi "investitore",ili uzivaju ovako ko mi?ElCartel11 je napisao/la: ↑18 jun 2021, 16:37Pa mi smo drug kari.na za njih kao i ostatak naše lige.
-
- Kontakt:
Do rata,mi smo za njih bili Barcelona po svemu!Aduka87 je napisao/la: ↑18 jun 2021, 16:34Jel ovo sarkazam il si fakat ozbiljan ?Otvoriteoci je napisao/la: ↑18 jun 2021, 16:32Ovo je pravi primjer misevske populacije.A ko su to Poljaci u svjetskom fudbalu?
Znas li ti sta je Sarajevo za sve i jedan Poljski klub po uspjesima i tradiciji?
- ElCartel11
- Kontakt:
Imaju normalnu drzavu koja ulaze puno u sport, sto je bolje od sve i jednog investitora.Otvoriteoci je napisao/la: ↑18 jun 2021, 16:38Imajul oni svi "investitore",ili uzivaju ovako ko mi?ElCartel11 je napisao/la: ↑18 jun 2021, 16:37Pa mi smo drug kari.na za njih kao i ostatak naše lige.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Za razliku od nas oni imaju prave investitoreOtvoriteoci je napisao/la: ↑18 jun 2021, 16:38Imajul oni svi "investitore",ili uzivaju ovako ko mi?ElCartel11 je napisao/la: ↑18 jun 2021, 16:37Pa mi smo drug kari.na za njih kao i ostatak naše lige.
Za razliku od nas oni imaju funkcionalnu državusamoSA je napisao/la: ↑18 jun 2021, 16:42Za razliku od nas oni imaju prave investitoreOtvoriteoci je napisao/la: ↑18 jun 2021, 16:38Imajul oni svi "investitore",ili uzivaju ovako ko mi?ElCartel11 je napisao/la: ↑18 jun 2021, 16:37Pa mi smo drug kari.na za njih kao i ostatak naše lige.
-
- Kontakt:
Sa Stanojevicem izgleda sve dogovorili,nisam siguran,procito maloprije na instagramu
Ali vjerujem da je istina...
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Zivo me interesuju ta njihova ulaganja u klubove od strane lokalnih zajednica,drzave,itd..
Jel to neko nekome brani da ulaze ovdje u sport?
Nego svi hoce insant rezultate sa polovnjacima a to tako ne ide
Widzew Łódź je igrao polufinale Kupa europskih šampiona 1983. godine. Legia isto polufinale Kupa europskih šampiona 1970. Sarajevo je igralo osminu finala.Otvoriteoci je napisao/la: ↑18 jun 2021, 16:32Ovo je pravi primjer misevske populacije.A ko su to Poljaci u svjetskom fudbalu?
Ti nastavi živjeti u svom nekom paralelnom univerzumu.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Prošlost, ne živimo u tom vremenu.Otvoriteoci je napisao/la: ↑18 jun 2021, 16:40Do rata,mi smo za njih bili Barcelona po svemu!Aduka87 je napisao/la: ↑18 jun 2021, 16:34Jel ovo sarkazam il si fakat ozbiljan ?Otvoriteoci je napisao/la: ↑18 jun 2021, 16:32
Ovo je pravi primjer misevske populacije.A ko su to Poljaci u svjetskom fudbalu?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️