Zenske selekcije
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
-
- Kontakt:
Re: Zenske selekcije
Kakav je kostur za osminu i cetvrt finale. Ko s kim kriza??
Zasto? Sad je bolje sto veća razlika.ShaquilleoNeal2560 je napisao/la: ↑18 jun 2021, 15:58Ajde Slovenija izdrzite i nemojte izgubiti sa više od 30,probudite se malo u 2 poluvremenu.
Ako bude 30 razlike:
BIH +15
BEL +15
SLO -30
Poraz ili pobijeda do +22 protiv BIH donosi 3. Mjesto
Trebaju +23 protiv BIH da budu 2.
Trebaju +46 protiv BIH da budu 1.
Slovenija se u zadnjoj utakmici nema za šta boriti,
Znaci dobiti Sloveniju koja će čuvati igračice za 3:0 i prvo mjesto
- feniksptica
- Kontakt:
Ima li gdje snimak utakmice ...
Sad na poluvremenu selektor Belgije tvrdi da svim silama idu na pobjedu sa sto vecom kos razlikom, to je trenutno primarni cilj, nema postede igracica iako su vec ostvarili u neku ruku pobjedu
Za uspjeh je potrebno raditi drugacije od drugih, a ne truditi se uraditi to bolje
-
- Kontakt:
Brisu se rezultati protiv turske ,a onda moraš dobiti sloveniju.Ali sumnjam da ce ih selektor odmarati ,njima je bolje ici na Cehinje nego na Ruskinje.
Ja očekujem bolju igru protiv Slovenije nego danas i lakšu pobjedu. Lakšu pobjedu u smislu da budemo imali bolju kontrolu utakmice nego danas.Kompromis je napisao/la: ↑18 jun 2021, 15:24Ocekivano ubi Belgija Sloveniju... za 1. mjesto ocekujem da necemo smjeti izgubiti otprilike 15 tak razlike osim ako Belgija ubije Sloveniju 20 i vise razlike tada ce biti problem jer onda kada se zatvori krug ove 3 reprezentacije u tom slucaju ne bi smjeli cak ni nekim normalnim rezultatom...
Slovenija ce morati dobiti BiH 30 razlike da bi bili ispred nas u grupi. Ako su pametne odmarace protiv nas da se spreme za 1/8 finala.ShaquilleoNeal2560 je napisao/la: ↑18 jun 2021, 16:08Brisu se rezultati protiv turske ,a onda moraš dobiti sloveniju.Ali sumnjam da ce ih selektor odmarati ,njima je bolje ici na Cehinje nego na Ruskinje.
-
- Kontakt:
Daj Bože da bude tako kao što si rekao.Slovenija sa nasom ovakvom obranom moze nas dobiti samo na igrici 30 razlike .Semper je napisao/la: ↑18 jun 2021, 16:24Slovenija ce morati dobiti BiH 30 razlike da bi bili ispred nas u grupi. Ako su pametne odmarace protiv nas da se spreme za 1/8 finala.ShaquilleoNeal2560 je napisao/la: ↑18 jun 2021, 16:08Brisu se rezultati protiv turske ,a onda moraš dobiti sloveniju.Ali sumnjam da ce ih selektor odmarati ,njima je bolje ici na Cehinje nego na Ruskinje.

Nama je najbitnije protiv Slovenije izdržati prvo poluvrijeme u egalu, da im ubijemo nadu da nas mogu dobiti 30 +razlike i vec u drugom poluvremenu bi trebali i oni odmarati glavne igrace, svaki nas poraz i od 1 razlike nas vodi na drugo mjesto, al ocekujem pobjedu do 10 razlike. Lijepo ih je gledati onako borbene na terenu tako se gine za drzavni dres..
Samo pobjeda protiv Slovenije dolazi u obzir. Nikakva taktiziranja. 

"Osvajao sam titule jer sam dodavao gas tamo gdje su drugi kočili."
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
-
- Kontakt:
Znaci slovenke -35,Naše +15 .50 razlike mogu samo na 2k dobiti.U nedjelju se igra 3.kolo već idući dan mečevi osmine finala.Oblak,Lisec ,Barić nadam se da ce svi odmarati.Sad je sve na našima i u našim rukama.
Valjda je Sloveniji potrebno u pola toga a ne tih 50 razlike
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
- akisarajevo92
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Pogledajte ko nije,dok fiba još nije uklonila video.
Znaci:
Pobjeda - prvi
Poraz do 24 razlike - drugi
Poraz od 25+ razlike - treci
Pobjeda - prvi
Poraz do 24 razlike - drugi
Poraz od 25+ razlike - treci
-
- Kontakt:
Ne racunaju se rezultati protiv Turske,šta ste vi računali ja sam dobro rekao .
-
- Kontakt:
Bude li kalkulisanja, bicemo treci na kraju. Takve smo nafake. Pobijediti Zmajcice, to je to ...
- AshburtonG
- Kontakt:
Koga boli qrac? Covjek je nesposoban kao komentator, a i kao strucni suradnik ili asistent. Prenemaganje tokom prenosa, neke izjave kao da sjede i teferice sa komsijama su nepostovanje prema svim gledaocima i olicenje neprofesionalizma. Kao 2 pijana drugara. Jedan nema pojma o kosarci, drugi zna, ali bolje da ne pokusava ove izlete sa komentiranjem, jer mu ocito ne ide. Ne zna 2 recenice sastavit, bez ubacivanja "ovaj, onaj, mmmm".Mirza25 je napisao/la: ↑18 jun 2021, 15:26Za ove koji misle da su pokupili svu pamet svijeta i druge nazivaju pavijanima i klocevima a da i ne znaju o kome se radi.SantiCazorla08 je napisao/la: ↑18 jun 2021, 14:20Mladen Jojić.AshburtonG je napisao/la: ↑18 jun 2021, 13:39Ko je ovaj drugi pavijan sa Bahom? Gdje ih samo nadju...
https://www.bhbasket.ba/mladen-jojic-za ... anas-ucim/
-
- Kontakt:
Slovenija - 35ShaquilleoNeal2560 je napisao/la: ↑18 jun 2021, 17:24Ne racunaju se rezultati protiv Turske,šta ste vi računali ja sam dobro rekao .
Mi +15
Ako nas dobiju 26 idu na - 9, a mi na - 11 .
Tako da ne smijemo vise od 25 izgubit za drugu poziciju
A za prvu nam treba pobjeda.