NBA sezona 2010\2011
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
- alfarouqaminu
- Kontakt:
Re: NBA sezona 2010\2011
Nowizki se vratio u ekipi dallas....
80 pooena denveru protiv cavsa u 2 cetvrtine konju melo ne idi nigdje malo jos pojacat denver i borit se za titulu
- adriano_leite
- Kontakt:
Evo malo sam pratio vasu raspravu oko Duranta i ostalih mladih nada, pa mogu reci da mene licno Durant odusevljava, jer momak je toliko normalan, toliko obican, da je to nevjerovatno, a moze se komotno reci da je zvijezda u NBA. Lik je u ove 4 sezone koliko igra u NBA odigrao odlicno, jos uvijek je mlad, ima dobre brojke, taj pad u odnosu na proslu sezonu je neznatan, to je pad od 2 poena i 1 skok, a procenti suta su malo slabiji. Proslu sezonu je igrao mnogo vise utakmica, jer sada nismo ni na pola sezone, tako da njegove brojke samo mogu rasti. Volio bih kad bi on u svojoj igri mogao da malo vise asistira, ali vjerovatno ce se vremenom i to promijeniti. Sto se tice Griffina, on je odlican momak, ali ima nesrecu sto igra u smijesnoj ekipi, ekipa je talentirana, ali njihov GM je jedan od najgorih GM-ova u citavoj ligi i nece nikada moci dovesti kvalitetnog free agenta koji bi im pomogao da dodju do PO pa i za nesto vise ako imaju ambicija. O treneru nema potrebe bilo sta reci, sve je vec receno. Samo me iznenadjuje da je Baron Davis podigao svoju igru, izgleda i on dosao pameti.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
- Donnie Darko
- Kontakt:
dema je napisao/la:80 pooena denveru protiv cavsa u 2 cetvrtine konju melo ne idi nigdje malo jos pojacat denver i borit se za titulu
fazon je sto je vec godinama u denveru, a vodstvo kluba se bas i ne trga da mu pojacaju saigrace. a ovako sigurno nisu jaki ni za finale zapada.
blake griffin, nadam se buduca zvijezda 

we love United, we do!
CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14
CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14
- alfarouqaminu
- Kontakt:
bas tako, pa ne igra on nista lose nego prosle sezone, pad od 2 kosa u odnosu na proslu sezonu i sad odmah glasine nije u formi kao prosle sezone... to je zaista smesno ako se gleda po tome...adriano_leite je napisao/la:Evo malo sam pratio vasu raspravu oko Duranta i ostalih mladih nada, pa mogu reci da mene licno Durant odusevljava, jer momak je toliko normalan, toliko obican, da je to nevjerovatno, a moze se komotno reci da je zvijezda u NBA. Lik je u ove 4 sezone koliko igra u NBA odigrao odlicno, jos uvijek je mlad, ima dobre brojke, taj pad u odnosu na proslu sezonu je neznatan, to je pad od 2 poena i 1 skok, a procenti suta su malo slabiji. Proslu sezonu je igrao mnogo vise utakmica, jer sada nismo ni na pola sezone, tako da njegove brojke samo mogu rasti. Volio bih kad bi on u svojoj igri mogao da malo vise asistira, ali vjerovatno ce se vremenom i to promijeniti. Sto se tice Griffina, on je odlican momak, ali ima nesrecu sto igra u smijesnoj ekipi, ekipa je talentirana, ali njihov GM je jedan od najgorih GM-ova u citavoj ligi i nece nikada moci dovesti kvalitetnog free agenta koji bi im pomogao da dodju do PO pa i za nesto vise ako imaju ambicija. O treneru nema potrebe bilo sta reci, sve je vec receno. Samo me iznenadjuje da je Baron Davis podigao svoju igru, izgleda i on dosao pameti.
-
- Kontakt:
zach randolph u životnoj formi,u zadnjih 5 tekmi prosječno 25 poena i 16 skokova
- adriano_leite
- Kontakt:
Uvijek je on bio dobar igrac individualno, samo sto nije imao mozga, izgleda sada malo opametnio.kakavdanakneiskustvu je napisao/la:zach randolph u životnoj formi,u zadnjih 5 tekmi prosječno 25 poena i 16 skokova
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
45-44 za Lakerse kod kuce
mada sada više nego ikada stanje je 50%-50% na tribinama...Clipersi trebaju biti zadovoljni jer je Blake ušao rano u probleme sa ličnim i presjedio je čitavu drugu četvrtinu,a Lakersi opet u nekom sporom ritmu igraju konstantno guraju loptu pod koš što prolazi,Baynum i Gasol igraju sjajno ali iz vana ne mogu ništa,ama baš ništa pogoditi...bit če ovo zanimljivo do kraja još da se Blake razigra,mada ni Kobi se nije baš forsirao

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Bryant se probudio, Clippersi su ušli u mlin Lakersa
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Go Cliperes...probudio se i Blake Griffin
kako atletski dominanta ekipa kada ove divove nadskacu...prije svega velikom voljom i vecom borbom Clipersi dolaze do zaslužene pobjede,pomogao je sjajni Eric Gordon 30 poena(11-18,tako nešto)...uglavnom sjajni Clipersi koji dolaze do 9 pobjede u zadnjih 13 meceva a Griffin bilježi svoj 26 uzastopni double double,prvi ruki od 1966...
Sada smo na 5 pobjeda od Lakersa,veceras još podebljati taj skor..

Sada smo na 5 pobjeda od Lakersa,veceras još podebljati taj skor..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Sutra rani NBA program, ne znam koji je razlog. Većina utakmica u ranijem, prihvatljivijem terminu
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
- Donnie Darko
- Kontakt:
st. patricks dayTed Mosby je napisao/la:Sutra rani NBA program, ne znam koji je razlog. Većina utakmica u ranijem, prihvatljivijem terminu

Zar nije st.patricks day 17.3.?Donnie Darko je napisao/la:st. patricks dayTed Mosby je napisao/la:Sutra rani NBA program, ne znam koji je razlog. Većina utakmica u ranijem, prihvatljivijem terminumislim da ce sutra neki igrat u zelenim dresovima.
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
I bolje jeTed Mosby je napisao/la:Sutra rani NBA program, ne znam koji je razlog. Većina utakmica u ranijem, prihvatljivijem terminu

martin luter king ,mislim da je to zbog njegTed Mosby je napisao/la:Zar nije st.patricks day 17.3.?Donnie Darko je napisao/la:st. patricks dayTed Mosby je napisao/la:Sutra rani NBA program, ne znam koji je razlog. Većina utakmica u ranijem, prihvatljivijem terminumislim da ce sutra neki igrat u zelenim dresovima.
- Donnie Darko
- Kontakt:
ustvari dan martin luther kinga, ne st. patricks 

- Donnie Darko
- Kontakt:
Šta se ovo Bosh buni na Asika zbog ozljede
i onda odgovor novinara na to
"If it's flu season, don't defend me too tightly. That's how germs are spread."
"If you cut back door, I might hurt my neck. That is how guys get hurt."
"If you might accidentally poke me in the eye, don't try to block my shot. That's how injuries happen."
"If it's going to drip on the floor, don't exert yourself so much that you sweat. We all want to provide for our families."

koja placipicka ja nevjerujem"C'mon, that is how guys get hurt, that is how serious injuries happen," Bosh said.
"You've got to watch people's legs. I know guys want to hustle and everything but we all want to play and provide for our families and have a job."
"We all want to be healthy and that is very important," said Bosh, who had 11 of his 17 points in the third quarter before the injury. "If it is by somebody's leg, don't dive for the ball, it's too close."

i onda odgovor novinara na to
"If it's flu season, don't defend me too tightly. That's how germs are spread."
"If you cut back door, I might hurt my neck. That is how guys get hurt."
"If you might accidentally poke me in the eye, don't try to block my shot. That's how injuries happen."
"If it's going to drip on the floor, don't exert yourself so much that you sweat. We all want to provide for our families."

- Interista di cuore
- Kontakt:
otkud sad ova rana utakmica ? NYK i Sunsi bi trebali znacit dobru zabavu,ovo se gleda...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
- Donnie Darko
- Kontakt:
za one koji neznaju, imate league pass free preview koji traje sve do 23. januara 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.