FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Civic je dobro rjesenje, po lijepim uslovima. Sasvim korektan transfer.
manje vise svi se slazemo sta nam jos treba, to su 4 pojacanja, ali koji moraju biti vrhunski, za prvog tima i da prave razliku.
treba nam klasan stoper, top centralni vezni, vrhunsko krilo i golman.
Sa mnogim se i pregovara i dobra su imena, medjutim svi cekaju vani. I sad je tu klub u nezahvalnoj poziciji, ne mozes nekog natjerat da se odluci niti preplatiti a mi smo u problemu i vrlo je neozbiljno da 3-4 sedmice pred pocetak lige prakticno pola tima igraca od kojih ocekujes da startaju i prave razliku nisu jos sa ekipom.
do zlatibora najmanje 2 od ova 4 moraju doci inace i mi kasnimo sa pripremama
manje vise svi se slazemo sta nam jos treba, to su 4 pojacanja, ali koji moraju biti vrhunski, za prvog tima i da prave razliku.
treba nam klasan stoper, top centralni vezni, vrhunsko krilo i golman.
Sa mnogim se i pregovara i dobra su imena, medjutim svi cekaju vani. I sad je tu klub u nezahvalnoj poziciji, ne mozes nekog natjerat da se odluci niti preplatiti a mi smo u problemu i vrlo je neozbiljno da 3-4 sedmice pred pocetak lige prakticno pola tima igraca od kojih ocekujes da startaju i prave razliku nisu jos sa ekipom.
do zlatibora najmanje 2 od ova 4 moraju doci inace i mi kasnimo sa pripremama
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Jusić produžio ugovor
-
- Kontakt:
Zalaganjem i igrama zasluzio je ugovor i on i Dzenis. Plus za upravu jer su ispostovali novim ugovorima ove igrače.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
- Kontakt:
Dolaskom Civica možemo se komotno riješiti i Islamovića koji nije ništa pokazao. Za sada dobar prelazni rok.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
4.7. Igramo pripremnu protiv Novog Pazara.
Nama treba neko krilo poput Govedarice ili Filipovica, kad bi dosao jedan od ove dvojice, pnda bi prije gledao da se dovede jos stoper ili golman
Nama treba neko krilo poput Govedarice ili Filipovica, kad bi dosao jedan od ove dvojice, pnda bi prije gledao da se dovede jos stoper ili golman
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
-
- Kontakt:
Uskoro nam stiže jedan opasan igrač iz Srbije 

Jest
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
-
- Kontakt:
Neka ba treba nam back up, mozda bi se i popravio kad odradi pripreme sa ekipom.sviunapad1010 je napisao/la: ↑18 jun 2021, 16:32Dolaskom Civica možemo se komotno riješiti i Islamovića koji nije ništa pokazao. Za sada dobar prelazni rok.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Bit ce i to cim Azmir ne završi sudije.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Sta je sa Armina Hodzica?
Nisam dugo cuo nista za njeg jel i dalje u portugalu
Nisam dugo cuo nista za njeg jel i dalje u portugalu
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
Kako su fino ocistili ekipu, na ovo sto imamo kad bi doveli Govedaricu, Hadzanovica i Horica bilo bi top. I da ne budem skroman jos Curjurica ili Filipovica na to (barem jednog od njih dvojice). Realno za ovu prvu trojicu kad bi se potrudili nije nemoguce.
Dolaskom Civica, ocito da ce Osmic biti prvi izbor na desnom krilu i vjerovatno Devedzic na stoperu.
Dolaskom Civica, ocito da ce Osmic biti prvi izbor na desnom krilu i vjerovatno Devedzic na stoperu.
- RollingPaper
- Kontakt:
Osmic i Hodzic kao rezervna opcija po desnoj strani, dvije osice. Mujagica bih se rjesio.Karambeu je napisao/la: ↑19 jun 2021, 12:11Kako su fino ocistili ekipu, na ovo sto imamo kad bi doveli Govedaricu, Hadzanovica i Horica bilo bi top. I da ne budem skroman jos Curjurica ili Filipovica na to (barem jednog od njih dvojice). Realno za ovu prvu trojicu kad bi se potrudili nije nemoguce.
Baš me zanima šta je Žižović zamislio, na kojoj poziciji će igrat Saša i Said.
- Beduin
- Kontakt:
Svska vama cast kad vjerujete u Govedaricu, ali neni je taj igrac talasika. Na stranu dug korak, dribling, prodoran, relativno brz, ali na 2 ruke mozes izbrojati njegove golove , asistencije isto tako, godinama unazad.
Ja cega se dobrog sjecam od njega je nelosa sezona prije dolaska kod nas te onaj prvi dio prve sezone u Zrinjskom (i u Evropi je tad razvalio) po odlasku od nas, cini mi se do one povrede. Mozda grijesim, ne znam.
Ja cega se dobrog sjecam od njega je nelosa sezona prije dolaska kod nas te onaj prvi dio prve sezone u Zrinjskom (i u Evropi je tad razvalio) po odlasku od nas, cini mi se do one povrede. Mozda grijesim, ne znam.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Govedaricu su malo povrede u zadnje vrijeme zeznule i dolauak novog trenera, zizovic gotivi i njega i filipovica pa me i ne bi cudilo na nasu srecu da dode jedan od tvoje dvojice koja bi pravila veliku razliku na terenu uz svoje znanje i iskustvo, nama upravo trebaju takvi igraci po krili koji znaju proigrat i proci sa strane koji se mogi snaci u guzvi, uz njih bi se Ramic nadavao golovaBeduin je napisao/la: ↑19 jun 2021, 13:29Svska vama cast kad vjerujete u Govedaricu, ali neni je taj igrac talasika. Na stranu dug korak, dribling, prodoran, relativno brz, ali na 2 ruke mozes izbrojati njegove golove , asistencije isto tako, godinama unazad.
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 13 gostiju.