Euro 2020 - općenito
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Euro 2020 - općenito
Hajde sudija sviraj kraj, umorio sam se ko da sam ja igrao. Teretli utakmica.
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
Koliko su samo Cesi bolja repka.
Koliko je spor Modric na ovoj utakmici,bez energije totalno.
Koliko je spor Modric na ovoj utakmici,bez energije totalno.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- EpateguiHuleteti
- Kontakt:
Samo spontano ono sto vidim na terenu. Bez posebne intencije. Svacije oko vidi drugacije i dozivljava zbivanja na terenu na svoj osobiti nacin.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑18 jun 2021, 19:33Ti se oznoji neku analizu ili taktičku diskusiju pokrenuti. Malo sutra druže, čekamo večeras ko će od forumskog puka biti prozvan kao " prevara " od igrača.EpateguiHuleteti je napisao/la: ↑18 jun 2021, 19:16Jurnjava na terenu trenutno. Obostrano. Cesi potpuno izgubili nit medju linijama tima. Praznog prostora na izvol'te na obe polovine terena.
1.15 kvota Sterling
1.20 kvota Kane
2.50 kvota Robertson
A trenutno vidim samoubistvo Hrvatske (oni ovu utakmicu protiv ovakvog protivnika po svim fudbalskim zakonima moraju da dobiju) i limitirane Cehe koji ako osvoje zlata vredan bod ovde mogu vec da otvaraju sampanjac u svlacionici.
Kod Hrvata losa komunikacija, igraci im ulaze u dribling na 15 metara od svog gola. Ima igracke klase, nema tima.
Ali ima jos 15-ak minuta sa nadoknadom, da ne brzamo.
Koji odron od utakmica danas.
Valjda večeras spase stvar Otočani.
Valjda večeras spase stvar Otočani.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- OldFashioned
- Kontakt:
Hhhahhhha ovaj hladno na 2:40 svirnuo kraj
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Škoti su mi drag narod, ne znam zašto, da li zbog jakih ličnosti, historije, dobar im je naglasak.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
-
- Kontakt:
Iznad svih!
Očajna predstava DCG, klasično alibi suđenje u 2. poluvremenu.
Očajna predstava DCG, klasično alibi suđenje u 2. poluvremenu.
Idemo Škocka 

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Vid ovih otocana, klasicni barbari upm.
We are Liverpool - This means more!
#20 DJ
#20 DJ
- EpateguiHuleteti
- Kontakt:
"Vatreni" se zapalili
Samoinicijativno. Ceska, individiualno ubedljivo najslabija ekipa u ovoj grupi ide dalje sa 4 boda.
Za Hrvatsku je ovo kraj. Sledi tezi protivnik na njegovom terenu, koji im kao ni Cesi tradicionalno ne lezi, i koji nece sve zivo masiti kao na otvaranju protiv Ceha. Skotska oba puta da izgubi na Hempdenu, teeeesko.
U Hrvatskoj ne stima ni teren, ni svlacionica, ni klupa. Ovo je rezultat. Sa velikom mukom i Kipar pobedise. Nesto je trulo u drzavi Danskoj

Samoinicijativno. Ceska, individiualno ubedljivo najslabija ekipa u ovoj grupi ide dalje sa 4 boda.
Za Hrvatsku je ovo kraj. Sledi tezi protivnik na njegovom terenu, koji im kao ni Cesi tradicionalno ne lezi, i koji nece sve zivo masiti kao na otvaranju protiv Ceha. Skotska oba puta da izgubi na Hempdenu, teeeesko.
U Hrvatskoj ne stima ni teren, ni svlacionica, ni klupa. Ovo je rezultat. Sa velikom mukom i Kipar pobedise. Nesto je trulo u drzavi Danskoj

Bod ko kuca za Cesku
- alan_kardec
- Kontakt:
Kako je krenulo dr pol, mirisalo mi je na preokret Hrvata, ali oni nakon gola Perišića stali. Bila je još ona šansa Vlašića, ali premalo je to. Moraju dobiti Škote kako znaju i umiju.
Česi individualno slabiji od Škota? Ne bih baš rekao.EpateguiHuleteti je napisao/la: ↑18 jun 2021, 19:59Ceska, individiualno ubedljivo najslabija ekipa u ovoj grupi ide dalje sa 4 boda.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- EpateguiHuleteti
- Kontakt:
Isti su to gabariti. Cesi individualno sigurno nisu bolji od Skota za glatku pobedu dva razlike. Utakmicu se odlucili golmani, jedan je sve zivo skinuo, drugi je sve primio. A oba su dobri golmani.alan_kardec je napisao/la: ↑18 jun 2021, 20:05Česi individualno slabiji od Škota? Ne bih baš rekao.
Pa po meni Škoti individualno imaju više boljih igrača.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Sva trojica su prevare i mnogi su precijenjeni samo zato što igraju u EPL-u.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑18 jun 2021, 19:33Ti se oznoji neku analizu ili taktičku diskusiju pokrenuti. Malo sutra druže, čekamo večeras ko će od forumskog puka biti prozvan kao " prevara " od igrača.EpateguiHuleteti je napisao/la: ↑18 jun 2021, 19:16Jurnjava na terenu trenutno. Obostrano. Cesi potpuno izgubili nit medju linijama tima. Praznog prostora na izvol'te na obe polovine terena.
1.15 kvota Sterling
1.20 kvota Kane
2.50 kvota Robertson
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Za to glasa Tehnički komitet UEFA
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.