Interesantno kako si dobro upoznat sa nasim igrackim pogonom.momak je bio najbolji protiv nas na svakoj utakmici i upravo onakav tip igraca treba zelji da bude kompletnija ekipa nego sto jeste ,puno trke sa jakom defanzivom a uz to sve momak zna lopte ,svaki drugi komentar se spominju neki stajici ,nikolici ,mikici kao igraci klasu iznad pere a ti isti u 3 zadnje utakmice protiv zelje nisu imali suta po golu kako treba a ne nesto vise da urade ,o tome koliko je perica nebitan lik za borac dovoljno govore ova kukanja po medijima i pokusaji da se dobije na 066 broj,svi koji imalo prate bh ligu znaju mogucnosti svakog igraca tako da nam vasi komentari nisu potrebni samo je dovoljno da se sjetimo vremena kad je avdukic sam molio da dodze na grbavicu ,menadzer nikolica iz rumunije zvao osima i nudio mu svog igraca ,a stajica i mikica ne treba ni spominjati jedan otpisan iz nekada loseg sarajeva a drugi najopasniji igrac nekadasnjeg velikana iz pregradza banja luke
,jedini igrac koji vam vrijedi je vule i momak je to dokazao u svakom klubu u kojem je igrao ali on ode tako da ostajete na dokazanim polovnjacima od kojih pravite zvijezde
,inace sto se vas tice zao mi je samo sto ste naletili rano u kupu na sampione prije finala ali eto nadajte se osvajanju lige
Moje pitanje je- Ako je kod nas sve takav skart,kakvi ste tek onda vi, kad ekipa sa takvim "poluigracima" moze da vam bjezi 5 bodova vec na polusezoni?