Reprezentacija im je preslika lige,vrlo dopadljiv i napadacki fudbal.
Euro 2020 - općenito
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Euro 2020 - općenito
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Bravo prijatelju,fino si ovo napisao

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Upravo tako, ove utakmice sam počeo kao na kladionici, pokušam ubosti jednu utakmicu na dan koji će biti atraktivan. Nije mi jasno kako su neki danas mogli gledati Švedsku Slovačku...akisarajevo92 je napisao/la: ↑18 jun 2021, 23:02zamisli potrositi 6 sati zivota na danasnje tri utakmice
Sutra ipak duboko vjerujem da će Ronny da deliver-a i da će biti vatrometa na sutrašnjoj utakmici.

⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- EpateguiHuleteti
- Kontakt:
Ovi Skoti me neodoljivo podsecaju na Roksburgove Skote iz Svedske '92, sa MekKoistom, MekStejom, MekLarenom, MekAlisterom, Goramom, Gafom...
Tada su odigrali dva odlicna meca protiv tada dve najjace reprezentacije na svetu, Holandjana i Nemaca, i obe izgubili zavaljujuci svojoj losoj realizaciji (0:1 i 0:2), a golove su primali iz neizradjenih akcija. U 3. kolu su se potom "istresli" na Rusima i izbacili ih sa prvenstva pobedom od 3:0.
Uz svo duzno postovanje Hrvatima, ja jednostavno ne vidim nacin kako ovakvi mogu da izbace Skotsku.
Tada su odigrali dva odlicna meca protiv tada dve najjace reprezentacije na svetu, Holandjana i Nemaca, i obe izgubili zavaljujuci svojoj losoj realizaciji (0:1 i 0:2), a golove su primali iz neizradjenih akcija. U 3. kolu su se potom "istresli" na Rusima i izbacili ih sa prvenstva pobedom od 3:0.
Uz svo duzno postovanje Hrvatima, ja jednostavno ne vidim nacin kako ovakvi mogu da izbace Skotsku.
Samo F grupu vrijedi gledati. Pravi nogomet i nogometasi. Cijenim da ce ga Rona zabiti kao i uvijek, ali vise od boda nece uzeti. Miroljubivi X i svi sretni.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑18 jun 2021, 23:15Upravo tako, ove utakmice sam počeo kao na kladionici, pokušam ubosti jednu utakmicu na dan koji će biti atraktivan. Nije mi jasno kako su neki danas mogli gledati Švedsku Slovačku...akisarajevo92 je napisao/la: ↑18 jun 2021, 23:02zamisli potrositi 6 sati zivota na danasnje tri utakmice
Sutra ipak duboko vjerujem da će Ronny da deliver-a i da će biti vatrometa na sutrašnjoj utakmici.![]()

Ma nikad se jači fudbal nije igrao

Okusi strah, bol, mrznju i barut
- EpateguiHuleteti
- Kontakt:
Zvuci kao alibi-opravdanje, ali sve, ali sve utakmice koje su se igrale u terminu od 15:00 su bile manje-vise lose. Vrucina, umor, slabiji parovi, uglavnom najgori termin za igranje utakmica, a i gledanje, s obzirom da su mnogi ljudi jos uvek na poslu u to doba dana.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑18 jun 2021, 23:15Nije mi jasno kako su neki danas mogli gledati Švedsku Slovačku...
- EpateguiHuleteti
- Kontakt:
Bio je Schick i u Juventusu ko ne zna, pao na ljekarskom.It hasn’t just been a great #EURO2020 for the Italian National Team. After Perisic’s goal, Serie A now has 15 goals - more than any other league. If only Schick was still at Roma.

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Sto je pao

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Slazem se, ali remi isto dolazi u obzir, zatim dobiti Madjarsku i ide se dalje. Portugal je doduse stalna musterija.EpateguiHuleteti je napisao/la: ↑18 jun 2021, 23:23Nemci sigurno nece igrati na remi. Grisce sutra od 1. do 90. minuta.
2 najdosadnije utakmice do sad na prvenstvu odigrala Engleska, prava slucajnost 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Otkrili mu neke srcane probleme, koje je poslije na svu srecu uspjesno izlijecio.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
- Kontakt:
Kalkuliše se puno zato sto imas šansu da prodjes i kao treci u grupi. Mora se napraviti sistem da 2 prolaze
-
- Kontakt:
a Vatreni mi na ovom prvenstvu podsjećaju na Srbe, na trenutke
- EpateguiHuleteti
- Kontakt:
+bordobijeli je napisao/la: ↑18 jun 2021, 23:30Kalkuliše se puno zato sto imas šansu da prodjes i kao treci u grupi. Mora se napraviti sistem da 2 prolaze
Ukrajina - Austrija i Engleska - Ceska, dodaj loptu ti meni, ja cu tebi...
Bice medjutim i paklenih i neizvesnih utakmica. 3. kolo je u neku ruku vec nok-aut sistem.
Bice i jedna potpuno rezultatski beznacajna: Holandija - S. Makedonija. Tu ce verovatno biti dosta golova.
Izuzev grupe C, sve ostale su neizvesne.
-
- Kontakt:
a osim što sa igrom ne ulijevaju nikakvo povjerenje, Vatreni imaju još i loše tradicije: da nikad nisu dobili Škote i da nisu pobjedili u odlučujućoj utakmici za prolaz dalje u zadnjem kolu, tako da baš malo šanse za njih, a ako konačno budu pravi i savladaju Škote, svaka im čast
- alan_kardec
- Kontakt:
Tačno tako. U Bg su igrali ko i večeras, Srbija im nije tada napravila 2 prave šanse za 90 min, ako se dobro sjećam. Kvalitet posjeduju sigurno jer svi prethodni rezultati, kao i ovaj večeras, nisu slučajnost. Ipak cijenim da je njihova najveća snaga na klupi tj u selektoru koji ih je za samo nešto više od dvije godine od tima koji u martu 2019. na startu kvala za euro2020, gubi u Kazahstanu 0:3, transformisao u tim koji na istom tom euru uzima bod Englezima na Wembleyu i koji se legitimno bori za prolazak grupeEpateguiHuleteti je napisao/la: ↑18 jun 2021, 23:10Isto kao i nas u barazu u Beogradu. Dosli po remi i po penale i prosli. Na potpuno isti nacin su paralisali vezni red Srbije, Tadic i SMS nisu postojali na terenu.alan_kardec je napisao/la: ↑18 jun 2021, 23:03Kakav odron su Englezi, neviđeno![]()
Škoti su ih u potpunosti paralisali, došli ljudi po bod i uzeli bod.![]()
![]()
Hrvatska-Škotska bi mogla biti jako dobra utakmica.
Nije ovo samo do "losih" Engleza. Ima malo i do kvaliteta Skota, sto na klupi, sto na terenu
Proti Ceha ih je ukopao golman i ocajna realizacija.

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Škotska i Turska jedine 2 reprezentacije koje su odigrale 2 utakmice, a nisu gola dale. Od onih koji imaju odigrati drugo kolo, Španija, Njemačka i Mađarska nisu postizali gol.
Glede duela Škotska Hrvatska, možda je i najrealnije da bude X i da obje reprezentacije ispadnu.
Glede duela Škotska Hrvatska, možda je i najrealnije da bude X i da obje reprezentacije ispadnu.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.