Sunsi u finalu. Cestitam.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Sunsi u finalu. Cestitam.
Za ovaj raspad se daje treneru otkaz u roku dana. 2 godine zaredom ogroman choke. Nek idu po Ricka dok ga neko nije pokupio.Kobe Bryant je napisao/la: ↑19 jun 2021, 09:30Upravo i ja , odgledao neiskustvo Atlante a imali Philly na konopcima, onda prvo poluvrijeme, rekoh super ide ovo u 7 i Utah prolazi, gledam mob sad ne mogu da vjerujem
Mann te ubio, e svašta
![]()
Očekivano.Vettel5 je napisao/la: ↑17 jun 2021, 11:06Imaš pravo, ali mislim da LAC zatvaraju ovo. Sa 0-2 na 3-2 tako lako, moraju ovo zatvoriti kući jednostavno.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑17 jun 2021, 11:01Daleko od toga da je ijedna ova ekipa koja ima 3-2 zicer da dobija narednu tekmu.Tesko je zatvoriti seriju.
Na drugoj strani mislim da će Phila izjednačiti bez problema iako bih volio da Hawksi prođu.
Da se malo potapsem, post prije pocetka sezone.Clutch je napisao/la:Inace, gledajuci njegove koledz partije, Maxey ima jos jedan bitan kvalitet a to je takeover faktor. Zivi za velike momente, i redovito je nosio ekipu u kljucnim trenucima, posebno kada bi napad ostajao bez rjesenja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.