3× DPOY

Kazu favoriti iz sjene

Ubuduce svako ko napise bilo sta pozitivno za njih i njihove igrace (osim Mitchella) treba biti trajno banovan.
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Nisam gledao 2p nažalost zaspao vrstit cu pa.cu pogledati kasnije, ali ovo je po meni gore nego Philly protiv Atlante
Jesu sinoc us.rali motku, ali pretjerujes sa ismijavanjem Goberta.
Ne da ga pokusavaju nego ga izbacuju iz igre.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑19 jun 2021, 11:46Jesu sinoc us.rali motku, ali pretjerujes sa ismijavanjem Goberta.
Samom cinjenicom da je Lue vratio nisku petorku, bencirao Zubca gotovo skroz, da u potpunosti ukinuo minute Cousinsu nakon prve 2 tekme ti pokazuje kakav uticaj Gobert ima.
Ekipe ga vec nekoliko sezona pokusavaju izbaciti iz igre u POu. On nije igrac koji moze braniti vise pozicija i ima problem sa niskim petorkama, ali kad mu je "dozvoljeno" ds rsdi svoj posao, radi ga vrhunski.
Ocigledno neces ili ne zelis da shvatis, ali cim je on tebi bukvetina, nema potrebe da te ubjedjujem u nesto drugo.TheChief je napisao/la: ↑19 jun 2021, 12:06Ne da ga pokusavaju nego ga izbacuju iz igre.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑19 jun 2021, 11:46Jesu sinoc us.rali motku, ali pretjerujes sa ismijavanjem Goberta.
Samom cinjenicom da je Lue vratio nisku petorku, bencirao Zubca gotovo skroz, da u potpunosti ukinuo minute Cousinsu nakon prve 2 tekme ti pokazuje kakav uticaj Gobert ima.
Ekipe ga vec nekoliko sezona pokusavaju izbaciti iz igre u POu. On nije igrac koji moze braniti vise pozicija i ima problem sa niskim petorkama, ali kad mu je "dozvoljeno" ds rsdi svoj posao, radi ga vrhunski.
Zato sto je tako smijesno je da je 3×DPOY i da vazi za nekog "vau" igraca. Obicna precijenjena bukvetina.
Ovaj dio oko "dozvoljenosti" ti je nigdje veze. I Kemba Walker je "dobar" defanzivac kada ga ne eksploatises. Ali posto mu to radis onda je smijesan. Razlika je "samo" to sto Kemba nije 3×DPOY.![]()
Napisao si:NEZALAGANJE je napisao/la: ↑19 jun 2021, 12:11Ocigledno neces ili ne zelis da shvatis, ali cim je on tebi bukvetina, nema potrebe da te ubjedjujem u nesto drugo.TheChief je napisao/la: ↑19 jun 2021, 12:06Ne da ga pokusavaju nego ga izbacuju iz igre.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑19 jun 2021, 11:46Jesu sinoc us.rali motku, ali pretjerujes sa ismijavanjem Goberta.
Zato sto je tako smijesno je da je 3×DPOY i da vazi za nekog "vau" igraca. Obicna precijenjena bukvetina.
Ovaj dio oko "dozvoljenosti" ti je nigdje veze. I Kemba Walker je "dobar" defanzivac kada ga ne eksploatises. Ali posto mu to radis onda je smijesan. Razlika je "samo" to sto Kemba nije 3×DPOY.![]()
![]()
Svu "problematiku" ovog slucaja si i sam napisao. 3×DPOYu nema sta biti dozvoljeno ili ne.kad mu je "dozvoljeno" ds rsdi svoj posao, radi ga vrhunski.
Hajde da je liability u napadu nego u odbrani
Clippersi imaju ono sto se najvise trazi u danasnjoj ligi, a to je perimetar odbrana i sut za 3 poena. Tj, dobri su na liniji za 3 na oba kraja parketa. Rekao sam vec tokom sezone da ce biti strasni, kao i da Denver ceka metla, kao i da je Utah pacemaker i RS ekipa. Mislim, svi mi grijesimo nekad, ali te tri stvari su se pokazale istinitim. Zao mi je i sto sam predvidio da bi se Lakersi mogli raspasti od povreda, a upravo to se desilo.bogdanbogdanovic je napisao/la: ↑19 jun 2021, 12:18Izbacise Clipersi prvog seed-a i to dvije odlucujuce utakmice bez Leonarda i to u 6 utakmica..
I onda je Luka los jer su ga izbacili u 7 sa ful sastavom..
Ma par "strucnjaka" je pljuvalo Luku jer je isapo od mnogo bolje ekipe u 7 utakmice.. Iste on ekipe koja je Jutu prosla bez Leonarda u dvije odlucujuce tekme.. Jutu koja je mnogo bolja od Dalasa u svakom smislu..BuffonGigi je napisao/la: ↑19 jun 2021, 12:34Clippersi imaju ono sto se najvise trazi u danasnjoj ligi, a to je perimetar odbrana i sut za 3 poena. Tj, dobri su na liniji za 3 na oba kraja parketa. Rekao sam vec tokom sezone da ce biti strasni, kao i da Denver ceka metla, kao i da je Utah pacemaker i RS ekipa. Mislim, svi mi grijesimo nekad, ali te tri stvari su se pokazale istinitim. Zao mi je i sto sam predvidio da bi se Lakersi mogli raspasti od povreda, a upravo to se desilo.bogdanbogdanovic je napisao/la: ↑19 jun 2021, 12:18Izbacise Clipersi prvog seed-a i to dvije odlucujuce utakmice bez Leonarda i to u 6 utakmica..
Mislim da nas prvak ceka iz duela BKN - MIL. Ko god prodje...
Ignorišeš obećanje koje si javno dao ?BuffonGigi je napisao/la: ↑19 jun 2021, 12:34Clippersi imaju ono sto se najvise trazi u danasnjoj ligi, a to je perimetar odbrana i sut za 3 poena. Tj, dobri su na liniji za 3 na oba kraja parketa. Rekao sam vec tokom sezone da ce biti strasni, kao i da Denver ceka metla, kao i da je Utah pacemaker i RS ekipa. Mislim, svi mi grijesimo nekad, ali te tri stvari su se pokazale istinitim. Zao mi je i sto sam predvidio da bi se Lakersi mogli raspasti od povreda, a upravo to se desilo.bogdanbogdanovic je napisao/la: ↑19 jun 2021, 12:18Izbacise Clipersi prvog seed-a i to dvije odlucujuce utakmice bez Leonarda i to u 6 utakmica..
Mislim da nas prvak ceka iz duela BKN - MIL. Ko god prodje...
Da je prosla Utah kojim slucajem bila bi obrnuta prica. Ovdje jel neko ispadne odma se pocinje sa ismijavanjem pojedinaca. Ispade Dallas, Doncic kloc, hoce sam da igra,niko ga ne zeli u ekipi, svasta.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑19 jun 2021, 12:38Lik nije versatilan defanzivac!! U cemu je problem??
Ne mogu svi braniti po 3 pozcije, niti se moze ismijavati lik od kojeg se trazi da sa svojih 220cm brani beka.
Koliki on uticaj ima u odbrani i kakav respekt prema tom uticaju imaju protivnici, govori cinjenica da ga se ovim niskim petorkama pokusava anulirati.
I to je stvar prilagodbe Snydera, a ne Goberta.
Ovo ko ne vidi, ja mu ne mogu pomoci.Samo nastavite ismijavati.
A to je forum, sta ces!? U pobjedi najbolji, u porazu najgori.Goretzka je napisao/la: ↑19 jun 2021, 13:13Da je prosla Utah kojim slucajem bila bi obrnuta prica. Ovdje jel neko ispadne odma se pocinje sa ismijavanjem pojedinaca. Ispade Dallas, Doncic kloc, hoce sam da igra,niko ga ne zeli u ekipi, svasta.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑19 jun 2021, 12:38Lik nije versatilan defanzivac!! U cemu je problem??
Ne mogu svi braniti po 3 pozcije, niti se moze ismijavati lik od kojeg se trazi da sa svojih 220cm brani beka.
Koliki on uticaj ima u odbrani i kakav respekt prema tom uticaju imaju protivnici, govori cinjenica da ga se ovim niskim petorkama pokusava anulirati.
I to je stvar prilagodbe Snydera, a ne Goberta.
Ovo ko ne vidi, ja mu ne mogu pomoci.Samo nastavite ismijavati.
Ispade Utah Gobert kloc, precjenjen ovako onako. Eto znaju forumasi da je precjenjen a ne znaju svi kosarkaski strucnjaci te ni oni koji su mu ponudili toliko veliku svotu novca da igra za Jazz.
Pitam se sta ce biti tek ako nekim slucajem Bucksi prodju Netse? Harden kloc Durant kloc itd. Presmijesno.
Cudi me da nisu Mitchella ismijavali. Sta ako Hawksi iznenade u majstorici, Embiida ce proglasit najprecjenjenijim igracem ikad.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.