Dodje vako jutro soli pamet, kladim se da nije pogledao 2 utakmice van termina 9 navecer vikendom.Trunks je napisao/la: ↑19 jun 2021, 15:18Zašto toliko hejtaš Utah? Doslovno svaki post u kojem ih spominješ je teški hejt.
Clippersi svakako imaju bolji roster bez imalo sumnje i bili su unaprijed predodređeni za finale ili eventualnu titulu nakon što im se okupila ekipa koju imaju. Jazzeri su sjajna ekipa bez obzira što su ispali. Utah je svakako respektabilna franšiza i zaslužuje svoje poštovanje i zbog historije i zbog novijeg doba. Ne mora svaka ekipa biti višestruki šampion da bi zaradila respekt.
Možeš li mi napisati validan razlog tolikog hejtanja?
NBA 2020/2021
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2020/2021
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
To je to. Svaki istinski ljubitelj košarke treba to cijeniti.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑19 jun 2021, 13:33Naravno, ovdje govorim o ekipama poput MIL, UTA, PHI, PHX i sl. koje nisu dovele superstare koji se udruzuju drugim superstarima i cistim talentom osvajas.Ekipe koje se grade ovako moraju imati "odrastanje" u POu i to je neminovno. Cak ni to im nece biti garant da ce nekad uzeti titulu, ali je proces takav i licno ga gledam 25+ godina.
Baš zbog stvari koje si tu napisao uvijek imam poseban respekt prema takvim ekipama, a ne hejt.
Zato sto ima ljudi koji od nje prave neku jaku ekipu, a u stvarnosti prosjecna ekipa.Trunks je napisao/la: ↑19 jun 2021, 15:18Zašto toliko hejtaš Utah? Doslovno svaki post u kojem ih spominješ je teški hejt.
Clippersi svakako imaju bolji roster bez imalo sumnje i bili su unaprijed predodređeni za finale ili eventualnu titulu nakon što im se okupila ekipa koju imaju. Jazzeri su sjajna ekipa bez obzira što su ispali. Utah je svakako respektabilna franšiza i zaslužuje svoje poštovanje i zbog historije i zbog novijeg doba. Ne mora svaka ekipa biti višestruki šampion da bi zaradila respekt.
Zato sto ti isti od Goberta prave neku igracinu i brane 3×DPOY, a lik je minus igrac u svakom smislu.
itd, itd...
Uglavnom, nista protiv ekipe nego "protiv" tih koji rade navedeno.
Nisu bez razloga jedna od najboljih ekipa u ligi. Niko nije rekao da će osvojiti tri titule zaredom, ali sigurno imaju kapacitet za velike stvari. Sistem im je dobar i potrebna je nadogradnja. Ne treba zaboraviti da je Mitchell na putu da postane superstar. Prema mom mišljenju nedostaje im jedan dobar vanjski defanzivac za veće domete.TheChief je napisao/la: ↑19 jun 2021, 15:34Zato sto ima ljudi koji od nje prave neku jaku ekipu, a u stvarnosti prosjecna ekipa.Trunks je napisao/la: ↑19 jun 2021, 15:18Zašto toliko hejtaš Utah? Doslovno svaki post u kojem ih spominješ je teški hejt.
Zato sto ti isti od Goberta prave neku igracinu i brane 3×DPOY, a lik je minus igrac u svakom smislu.
itd, itd...
Uglavnom, nista protiv ekipe nego "protiv" tih koji rade navedeno.
Snyder ili Monty Williams su trebali dobiti nagradu za najboljeg trenera.
Što se tiče Goberta, vidio bi ti Boston da ima Goberta u prvoj petorci.

Nagrade me i ne zanimaju previše.
Ma Chief hatea svaku ekipu koja ispadne, nista novo 

Nije istina. Npr. Atlantu necu hejtati, jer niko od njih ne pravi neku jaku ekipu.
Jazzere i slicne cu uvijek "hejtati".
Ta ista Atlanta je mozda i jaca ekipa od Utah, ali niko o njima ne pise/govori kao o nekom favoritu iz sjene.
-
- Kontakt:
Kawhi ugasio Spurse, a evo Klipersi se bez njega šetaju u polufinalu zapada.
Kakva jadna franšiza
Kakva jadna franšiza
VelezovoDijete je napisao/la: ↑19 jun 2021, 13:26Nakon toliko godina na ovom forumu ljudi lika sa nikom nezalaganje smatraju poznavaocem košarke?
frajer doslovno u svakom duzem postu sam sebi izbaci kontradiktornu recenicu ....
Ja sam fenomenalan košarkaš, kad stojim ispod zgrade sam i nabacujem na tablu
On da ne zna sta je dvokorak u kosarci opet bi bio veci strucnjak od tebe.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
-
- Kontakt:
Šta je dvokorak ?BIHfan je napisao/la: ↑19 jun 2021, 16:29VelezovoDijete je napisao/la: ↑19 jun 2021, 13:26Nakon toliko godina na ovom forumu ljudi lika sa nikom nezalaganje smatraju poznavaocem košarke?
frajer doslovno u svakom duzem postu sam sebi izbaci kontradiktornu recenicu ....
Ja sam fenomenalan košarkaš, kad stojim ispod zgrade sam i nabacujem na tablu
On da ne zna sta je dvokorak u kosarci opet bi bio veci strucnjak od tebe.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Apsolutno se slazemo. To injestw moja poenta.Trunks je napisao/la: ↑19 jun 2021, 15:29To je to. Svaki istinski ljubitelj košarke treba to cijeniti.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑19 jun 2021, 13:33Naravno, ovdje govorim o ekipama poput MIL, UTA, PHI, PHX i sl. koje nisu dovele superstare koji se udruzuju drugim superstarima i cistim talentom osvajas.Ekipe koje se grade ovako moraju imati "odrastanje" u POu i to je neminovno. Cak ni to im nece biti garant da ce nekad uzeti titulu, ali je proces takav i licno ga gledam 25+ godina.
Baš zbog stvari koje si tu napisao uvijek imam poseban respekt prema takvim ekipama, a ne hejt.
@Bihfan Ma pusti klona, druze.Nemoj da se spama tema bzv.
Quin Snyder je zasluzio otkaz. morao je maknuti trupinu goberta, koji je imao -24. kakva tvrdoglavost i nesposobnost prilagodbe.
Utah Jazz još jednom dokazali da su regular season ekipa, luzerski mentalitet.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
Zato sto su mladi, vec sljedece godine ce imati veca ocekivnja ljudi od njih, ove godine sve sto urade je iznenadjenje realno
Gobert zvani plackonja jeste ziva prevara, 3xdpoy a svaki playoff ga izvrte k'o dvorsku ludu, glavni krivac za svaki njihov neuspjeh.
Sve bi bilo ok da se prica o vrhunskom defanzivnom centru, ali covjek je 3x DPOY u zadnje 4 godine. Znaci trebali bi pricati o defanzivnom monstrumu i jednom od najboljih defanzivaca ikad, a ovdje ga ljudi pravdaju zbog toga sto je liability u odbrani
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Opet si u pravu, krenulo te zadnjih dana

Da, lik ima isti broj dpoy kao Dwight, a Dwightu ne moze pertle vezati iz doba kad ih je Dwight uzimo.
- Shategabri
- Kontakt:
Što se tiče Utaha, nevjerovatno je da nisu iskoristili 5. utakmicu gdje su imali 17 trica u prvom i onda ispuhali u drugom.
U 6. su imali +25 na početku 3/4 i prosuli i to. Trice su imali čini mi se 11-16 u prvom.
Jbg luzerski.
U 6. su imali +25 na početku 3/4 i prosuli i to. Trice su imali čini mi se 11-16 u prvom.
Jbg luzerski.
Koševo Zapad
druze 6 poena si zabio, chill

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.