Euro 2020 - općenito
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Euro 2020 - općenito
Iz 1 u 2. Klasicna stimaza. Hajde jos jedan ispostujte na lajvu. 

Sudjeno Portugalu da odbrani titulu a Roni da jos jednom pokaze da nema boljeg.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
- Kontakt:
eh Mađari, Balkan im nije daleko
-
- Kontakt:
Opet ovaj konj Orban
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Tako je, majstore. 

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- Shategabri
- Kontakt:
Koji horor od turnira igra ova vreća iz Leipziga.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Dva gola danas, oba plod gresaka bundesligaskih defanzivaca. Smijesna liga.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑19 jun 2021, 16:21Igra u ubjedljivo najlošijoj ligi od svih ostalih Francuza. Čudi me da je uopšte prvi sastav.
Messi je klasicna ubleha. Gledam na Copa Americi opet ne djeluju kao da mogu do trofeja u smijesnoj konkurenciji. Igrac koji nema nikakvu titulu sa reprezentacijom ne moze u istu recenicu sa CR7, Peleom i Maradonom. Uostalom, za Argentince je jos uvijek Maradona najveci, kamoli za ostatak svijeta.
Tako je to kad preko štele udjes u repku.
We are Liverpool - This means more!
#20 DJ
#20 DJ
Nijemci zavrsavaju zadnji u grupi.Donnie Darko je napisao/la: ↑19 jun 2021, 15:52Koliko je Mađarska bolja od Njemačke nije realno.
Ljudi staloženi, čekaju svoju šansu i dočekali. Njemci popucali poslije 3 minute Francuskog pritiska, zabili sami sebi gol, i onda im Francuska dozvolila da se dodaju i pimplaju loptu jer su znali da neće 5 dana uspjet gola zabit.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Predah za vodu je dao Madjarima bod danas.
Gdje igraju Mađarska vs Njemačka?
15.10.2013.
Mani se mrznje ovog vise volis ovog manje.Ne mozes objektivno gledati dok to ne iskljucis.Messi kad ima loptu to je jedna druga dimenzija fudbala i sta sve moze individualno uraditi,koliki uticaj na ekipu neuporedivo je to.Njegov talenat za fudbal je neponovljiv kakav Maradona kakvi bakraci.Goretzka je napisao/la: ↑19 jun 2021, 16:34Messi je klasicna ubleha. Gledam na Copa Americi opet ne djeluju kao da mogu do trofeja u smijesnoj konkurenciji. Igrac koji nema nikakvu titulu sa reprezentacijom ne moze u istu recenicu sa CR7, Peleom i Maradonom. Uostalom, za Argentince je jos uvijek Maradona najveci, kamoli za ostatak svijeta.
Nije to mrznja to je realno stanje. Messija sam vise gotivio do 13' kada je protiv Bayerna pokazao 0% zelje da nesto napravi nakon 0-4 u prvoj tekmi. Tad sam shvatio da nikada ne moze biti kao Ronaldo. Onaka bezmuda igra ce se dugo pamtit. Da stvar bude jos gora iznova i iznova se ponavljala. Kada timu ide dobro on igra, kad ne ide nema ga nigdje. Ronaldo s druge strane najbolje i igra kad je najteze. Sta je sve radio u Realu oni silni preokreti protiv velikih ekipa. Pa za Portugal, Euro covjek uze sa duplo slabijom repkom nego sto je imao Messi 14'. Zatim Liga Nacija. Pa sve one titule, u EPL, u Italiji, Spaniji, 3 LP zaredom. Da ne nabrajam ostalu statistiku najbolji strijelac u LP ikad, najvise trofeja od svih igraca ikad, najbolji strijelac EP ikad. Itd itd. Do sutra ti mogu argumente navoditi.tenpenny je napisao/la: ↑19 jun 2021, 16:42Mani se mrznje ovog vise volis ovog manje.Ne mozes objektivno gledati dok to ne iskljucis.Messi kad ima loptu to je jedna druga dimenzija fudbala i sta sve moze individualno uraditi,koliki uticaj na ekipu neuporedivo je to.Njegov talenat za fudbal je neponovljiv kakav Maradona kakvi bakraci.Goretzka je napisao/la: ↑19 jun 2021, 16:34Messi je klasicna ubleha. Gledam na Copa Americi opet ne djeluju kao da mogu do trofeja u smijesnoj konkurenciji. Igrac koji nema nikakvu titulu sa reprezentacijom ne moze u istu recenicu sa CR7, Peleom i Maradonom. Uostalom, za Argentince je jos uvijek Maradona najveci, kamoli za ostatak svijeta.
Dembele je najveća prevara modernog fudbala.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.