Pa ti nisi normalan, real je ovu utakmicu trebao pobjedit sa 0:8Portillo je napisao/la:
Žoze: "Ocekujem da Perez Lasa vise ne sudi ni Realu ni Barci"
3 cista penala za Real nisu svirana.
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
Ne bi od goreg bilo...anonymousHD je napisao/la:Da i njega vratimo??
[youtube][/youtube]
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
- Donnie Darko
- Kontakt:
dajte nam penal
dajte nam slobodni
dajte nam gol
dajte nam 3 boda
dajte nam titulu 
evo vam qurac, mozete samo petardu dobit
dajte nam slobodni
dajte nam gol
dajte nam 3 boda
dajte nam titulu 
Smijesni ste! 
There is only one United!!!!
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
Donnie Darko je napisao/la:dajte nam penaldajte nam slobodni
dajte nam gol
dajte nam 3 boda
dajte nam titulu
Special Five-u smetalo u Italiji
sto mu svi jajca ne tetosu vise,
otkad im dosadio.
Odlucio se za Spaniju,
za kraljevski klub sad dusa mu dise,
al` ga Pep kvalitetno nasadio.
@Magica mozes ti valda i bolje,nek se rimuje vise od dva stiha barem...jest ovaj smajli retardiran

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
kada manekeni odu iz kluba tada cemo i osvojati nesto.. do tada nista
Pa fora je u ukrstenoj rimi, ne u parnoj.Raul_64 je napisao/la:@Magica mozes ti valda i bolje,nek se rimuje vise od dva stiha barem...jest ovaj smajli retardiran![]()
Salim se. Mourinho me nervira zbog svog pristupa drugim ljudima, pa se malo seirim.
Zelim vam da ne uzmete nista pod njim. Da dodje pravi gospodin (npr. Del Bosque) i da napravi ekipu madridista, a ne placenika. To bi bio pravi potez. E onda mogu i trofeji da dodju.
Trenutno je Barca prejaka, a snagu crpi iz svog podmlatka. Da znaju da prave transfere kao sto prave igrace, niko im ne bi mogao niste sledecih 5-10 godina, sigurno.
lech je napisao/la:kada manekeni odu iz kluba tada cemo i osvojati nesto.. do tada nista

7
Ma neznam zašto ljudi vec panice,ustvari nije to panika vec su odustali od titule...je nije malo -4,pogotovo u Španiji ali ljudi moji bit ce Hercules,bit ce i Almeria i ona ekipa koji ih bude imala manje takvih utakmica osvojit ce titulu,a da ne govorim u slucaju eventualnih povreda...pa prije 2 godine bili smo na -12 sa slabijom ekipom a Barcina nije bila slabija i opet smo dosli na -4 u jednom trenutku na -1 kad je pipita zabio Valdesu gol glavom(dobro znamo što je bilo poslije) ali bit ce kiksova do kraja i promjena na vrhu,ja vjerujem da do El Clasika mozemo biti u situaciji da pobjedom preuzmemo čelo tabele,dobro treba pobijediti
ali poenta je da ima dosta do kraja i treba biti zadovoljan sa prvim djelom sezone...
48 bodova
Nakon dugo vremena 1/4 Cupa,i vjerovatno polufinale
I osvojilo smo najviše bodova od svih ekipa nakon grupne faze
Sva pojacanja su idelana...u Ozilu i Di Maria smo dobili igrace na duge staze i Khedira je opravdao novce a pogotvo Carvaljo
Ja sam zadovoljan i više od toga,jos da prođemo Lion pa gdje bi nam bio kraj...
48 bodova
Nakon dugo vremena 1/4 Cupa,i vjerovatno polufinale
I osvojilo smo najviše bodova od svih ekipa nakon grupne faze
Sva pojacanja su idelana...u Ozilu i Di Maria smo dobili igrace na duge staze i Khedira je opravdao novce a pogotvo Carvaljo
Ja sam zadovoljan i više od toga,jos da prođemo Lion pa gdje bi nam bio kraj...
- Donnie Darko
- Kontakt:
varas seRaul_64 je napisao/la:a Barcina nije bila slabija
+1Donnie Darko je napisao/la:varas seRaul_64 je napisao/la:a Barcina nije bila slabijabarca od prije dvije godine nije bila ni priblizno jaka kao ova barca sad. danasnja ekipa je i ofanzivno, a pogotovo defanzivno jaca.
Ova Barca je najjaca ekipa ikada u klupskom fudbalu. A mozda je i ukupno najjaca ekipa ikad sastavljena.
Jedina sansa Reala lezi u povredama Barcinih kljucnih igraca - Xavija, Inieste i Messija. Ukoliko ne igra bar 1 od ove trojice - Barca nije toliko opasna i moze da se dobije.
Problem je sto Mourinho nema igrace kojim moze da je dobije. Jer sa njom moze da se igra samo onako kako su radili Mourinho u Interu i Hiddink u Chelsea-ju. Bilo kako drugacije, skoro pa nemoguce. A da bi Real uzeo titulu, mora pod 100% da je rokne u El Clasicu. Ne vidim kako to moze da se desi.
Po svim nepisanom pravilima prirode, mora se desiti čudo da netko nadigra i izbaci ovakvu Barcu u LP, pa i da im neko stane na put u kupu kralja i Primeri.
Ovo što gledamo od Barce je neka nova dimenzija nogometa 17-1-1 gol razlika 61-11, a samo pola sezone, svi rekordi su srušeni.
Ukupno gledano Barca ima 25-5-2 sa gol razlikom 93-19 (uračunate prve utakmice sezone super kupa sa Sevillom).
Na to sve najbolji strelac polusezone je Messi sa ukupno 31 golom (kao i Ronaldo) ali iz dvije utakmice manje.
Uzmite sve encikopedije svjeta i nađite mi ovakvu polusezonu sa ovakvom statistikom, ispeću mu janje na ražnju.
Ovo što gledamo od Barce je neka nova dimenzija nogometa 17-1-1 gol razlika 61-11, a samo pola sezone, svi rekordi su srušeni.
Ukupno gledano Barca ima 25-5-2 sa gol razlikom 93-19 (uračunate prve utakmice sezone super kupa sa Sevillom).
Na to sve najbolji strelac polusezone je Messi sa ukupno 31 golom (kao i Ronaldo) ali iz dvije utakmice manje.
Uzmite sve encikopedije svjeta i nađite mi ovakvu polusezonu sa ovakvom statistikom, ispeću mu janje na ražnju.
27.10.2020
Slažem se ja sa vama no nada umire posljednjaleorey je napisao/la:Po svim nepisanom pravilima prirode, mora se desiti čudo da netko nadigra i izbaci ovakvu Barcu u LP, pa i da im neko stane na put u kupu kralja i Primeri.
Imamo se pravo nadat to nam nećete uzet,a ovo nam je i sigurno najbolja sezona u zadnjih 5 godina bili smo prvaci,ali smo lošije igrali
Barci svaka čast no to nije tema tema je RMCF i loše igre Di Marie i Xabia i svakako napredak Panjzeme oduševio me večeras
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Zadnji tim na tabali vam uzeo titulu. Nikad vi nista necete osvojit - popisate legende ko tog sa tvog avatara i dovedete krampuze da nesto osvojitelech je napisao/la:kada manekeni odu iz kluba tada cemo i osvojati nesto.. do tada nista
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Jucer kiks u Almeriji, prvi dio sezone zavrsen solidan broj bodova (48), Barca je srusila svoj klubski rekord u 19 tekmi 52 boda, jos 19 tekmi ispred nas valja igrati do kraja...Sad misli okrenuti prema V.Calderonu i proci rutinski dalje
p.s. Ne obracajte paznju na provokatore docakaju i oni svojih 5 minuta..al ko ih ebe.
p.s. Ne obracajte paznju na provokatore docakaju i oni svojih 5 minuta..al ko ih ebe.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
- Nail for Real
- Kontakt:
Ima varijanta da neki tim otkine Barceloni bod ( kao nama Almeria ) i onda dobijemo Barcelonu u Madridu ( trebace malo srece
), ostale utakmice da igramo maksimalno ozbiljno i pozrtvovano i eto nam titule 
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
I kad neko kaze slaba Primera...
ps. Sad se vidi koliko nam znaci Higuain , dok se nije povrijedio utakmice smo dobivali sa 5 6- 0 ...Ovako patnja ...
ps. Sad se vidi koliko nam znaci Higuain , dok se nije povrijedio utakmice smo dobivali sa 5 6- 0 ...Ovako patnja ...
Niko ne kaže slaba primera, nego je slab RealHZ_ilidzaa je napisao/la:I kad neko kaze slaba Primera...
hilmo je napisao/la:Niko ne kaže slaba primera, nego je slab RealHZ_ilidzaa je napisao/la:I kad neko kaze slaba Primera...![]()
![]()
hahaha...
Najbolji tim ikada - Barcelona fc
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.