Mi smo nebitnivlakanje je napisao/la: ↑18 jun 2021, 20:27uhhhh bice ti zaje8ano...
krenuli letovi iz bl za swe, skidali sve sa aviona... dzaba ti pcr, dzaba vakcinacija, pozivno pismo... samo swe drzavljane pustalo u avion.
znaci, jedino da se prislepas uz zvanicnu delegaciju fks
EDIT
evo sa zvanicnog sajta biserkinog ministarstva
Švedska vlada odlučila je zaustaviti nebitna putovanja u Švedsku iz zemalja izvan EU.
Ova zabrana će biti na snazi do 31. augusta 2021. godine.
Zabrana ulaska ne odnosi se na građane i njihove porodice iz zemalja EU / EEA i Švicarske.
Zabrana se ne odnosi ako imate stalno prebivalište ili imate boravišnu dozvolu u Švedskoj ili nekoj drugoj zemlji EU-a ili ako imate nacionalnu vizu u Švedskoj. Studentima iz trećih zemalje je potrebna boravišna dozvola ako ce boraviti u zemlji duže od tri mjeseca.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
MortemHz je napisao/la: ↑18 jun 2021, 23:08Mi nismo nebitnivlakanje je napisao/la: ↑18 jun 2021, 20:27uhhhh bice ti zaje8ano...
krenuli letovi iz bl za swe, skidali sve sa aviona... dzaba ti pcr, dzaba vakcinacija, pozivno pismo... samo swe drzavljane pustalo u avion.
EDIT
Švedska vlada odlučila je zaustaviti nebitna putovanja u Švedsku iz zemalja izvan EU.
Zabrana ulaska ne odnosi se na građane i njihove porodice iz zemalja EU / EEA i Švicarske.
Zabrana se ne odnosi ako imate stalno prebivalište ili imate boravišnu dozvolu u Švedskoj ili nekoj drugoj zemlji EU-a ili ako imate nacionalnu vizu u Švedskoj. Studentima iz trećih zemalje je potrebna boravišna dozvola ako ce boraviti u zemlji duže od tri mjeseca.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
Bitni ili nebitni, ja zelim da svako ko ima zelju i mogucnosti da ode, to i uradi.
Vec su me uputili, zato sam i naglasio ono prosvercujemvlakanje je napisao/la: ↑18 jun 2021, 20:27uhhhh bice ti zaje8ano...
EDIT
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- svrakino1921
- Kontakt:
Sad ce đeko u turkiye, valjda vam kapne koja fela ?
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- ElCartel11
- Kontakt:
Sad kad Zeljkanu kapne milijun ojra od Dzeke pa prekucaju ligu.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Misli li Haris Hajdarević mijenjati klub ovo ljeto?
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Nas najveci i najtrofejniji klub FK SARAJEVO dovelo kapitena hajduka i rvatskog reprezentativca. Pisaj po sirotilji…
Postavljamo standarde nabijamo komplekse!

Postavljamo standarde nabijamo komplekse!
Zeljkan u ovoj godini promijenio trenera vise nego sto je osvojio bodova

Definitivno drugoligaski igrac, jednostavno prespor, a Hajduk 2 je jedna od najlosijih ekipa u2 HNL.
- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
Banjalučki Borac stupio je u kontakt s Nemanjom Bilbijom kojeg želi vratiti na “Gradski stadion”, saznaje ****.
Jedan od najboljih napadača Premijer lige Nemanja Bilbija mogao bi se ovoga ljeta vratiti u Borac, a prema saznanjima našeg portala banjalučki klub je već stupio u pregovore s njim. Zrinjski protekle sezone prvi put nakon devet godina nije izborio plasman u kvalifikacije za evropska takmičenja, a takva situacija u kojoj se nalazi mostarski klub sigurno će “Velikana iz Platonove” staviti u dobru pregovaračku poziciju.
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...
Poklone mi slali...
-
veteran 1987
- Kontakt:
Nakon kapitena Sirokog i kapiten Zrinjskog u Borcu.ZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑19 jun 2021, 17:41Banjalučki Borac stupio je u kontakt s Nemanjom Bilbijom kojeg želi vratiti na “Gradski stadion”, saznaje ****.
Jedan od najboljih napadača Premijer lige Nemanja Bilbija mogao bi se ovoga ljeta vratiti u Borac, a prema saznanjima našeg portala banjalučki klub je već stupio u pregovore s njim. Zrinjski protekle sezone prvi put nakon devet godina nije izborio plasman u kvalifikacije za evropska takmičenja, a takva situacija u kojoj se nalazi mostarski klub sigurno će “Velikana iz Platonove” staviti u dobru pregovaračku poziciju.
"JOŠ OD 1926"
Da hoce i onog naseg metuzalema da uzmu, dali bi im pirgu gratisveteran 1987 je napisao/la: ↑19 jun 2021, 18:10Nakon kapitena Sirokog i kapiten Zrinjskog u Borcu.ZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑19 jun 2021, 17:41Banjalučki Borac stupio je u kontakt s Nemanjom Bilbijom kojeg želi vratiti na “Gradski stadion”, saznaje ****.
Nikada, pa da nesto vrijedi tesko bi u Sarajevo. On uopce nije u programu reprezentacije, ova do 20 godina i je za drugoligase, 7 igraca iz Sesveta, standardno.
- svrakino1921
- Kontakt:
Ne znam sto je toliko tesko priznati da je Sarajevo trenutno najstabilniji klub na balkanu. Otimamo ljudima kapitene i reprezentativce!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.