Nicim izazvani bolidi se uspalili, mislili ispast pametni.

Samaranje katalonaca je dobra uvertira za mec koji slijedi.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Nicim izazvani bolidi se uspalili, mislili ispast pametni.
Ne bi puno pomogla ni neka druga formacija. Jednostavno ova ekipa Njemačke je dosta ograničena. Baš slaba generacija igrača. U zadnjih 20 godina sigurno najlošija. Previše očekujete od njih.Bundesliga je napisao/la: ↑19 jun 2021, 17:36Opet debil isti sastav izvodi sa Portugalom i identicna formacija.
Zasto bih se vadio druze napisao sam 0-4 u prvoj tekmi. Da sam mislio na uzvrat napisao bih da nije nista pokazao u drugoj tekmi ili ti ga uzvratu. Samo sto ograniceni mozgovi to ne mogu da shvate, no nebitno.kontrasviju je napisao/la: ↑19 jun 2021, 17:38Kakav degenerik sunce ti jbm![]()
Još sad pokušava da se izvadi![]()
![]()
![]()
Ma pomoglo bi jasta. I promjena pozicija, neki igraci in a neki out. Ima dovoljno kvaliteta barem za cetvrtfinale ako ne i vise. Nije slabija od one 2006 sigurno.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑19 jun 2021, 17:38Ne bi puno pomogla ni neka druga formacija. Jednostavno ova ekipa Njemačke je dosta ograničena. Baš slaba generacija igrača. U zadnjih 20 godina sigurno najlošija. Previše očekujete od njih.Bundesliga je napisao/la: ↑19 jun 2021, 17:36Opet debil isti sastav izvodi sa Portugalom i identicna formacija.
Četvrti gol na toj utakmici je pao, ako se ne varam, na samom kraju, tamo negdje 84. ili 85. minuta. Da je bilo 4-0 na poluvremenu, možda bi ti i neko povjerovao da si aludirao na prvu utakmicu. Ovako se zna na šta si mislio pod "nakon 4-0 u prvoj utakmici". Ali nema veze, fulio fulio, priznaj, nije ti prvi put, redovno se to dešava.Goretzka je napisao/la: ↑19 jun 2021, 17:40Zasto bih se vadio druze napisao sam 0-4 u prvoj tekmi. Da sam mislio na uzvrat napisao bih da nije nista pokazao u drugoj tekmi ili ti ga uzvratu. Samo sto ograniceni mozgovi to ne mogu da shvate, no nebitno.kontrasviju je napisao/la: ↑19 jun 2021, 17:38Kakav degenerik sunce ti jbm![]()
![]()
![]()
Niko nije mogao propustiti to samaranje Barcelone.
Znam ja odlicno kad su padali golovi i ko je igrao i ko nije. Ne razumijem kako ne mozes da shvatis, da sam aludirao na drugu utakmicu napisao bih rezultat druge utakmice 0-3 ili bi jednostavno napisao - u uzvratu.kontrasviju je napisao/la: ↑19 jun 2021, 17:47Četvrti gol na toj utakmici je pao, ako se ne varam, na samom kraju, tamo negdje 84. ili 85. minuta. Da je bilo 4-0 na poluvremenu, možda bi ti i neko povjerovao da si aludirao na prvu utakmicu. Ovako se zna na šta si mislio pod "nakon 4-0 u prvoj utakmici". Ali nema veze, fulio fulio, priznaj, nije ti prvi put, redovno se to dešava.Goretzka je napisao/la: ↑19 jun 2021, 17:40Zasto bih se vadio druze napisao sam 0-4 u prvoj tekmi. Da sam mislio na uzvrat napisao bih da nije nista pokazao u drugoj tekmi ili ti ga uzvratu. Samo sto ograniceni mozgovi to ne mogu da shvate, no nebitno.kontrasviju je napisao/la: ↑19 jun 2021, 17:38
Kakav degenerik sunce ti jbm![]()
![]()
![]()
Niko nije mogao propustiti to samaranje Barcelone.![]()
Bas elegantanDonnie Darko je napisao/la: ↑19 jun 2021, 17:54Napokon najljepši dresovi na prvenstvu, Portugal domaći.
Napisao si "nakon" 0:4 u prvoj tekmiGoretzka je napisao/la: ↑19 jun 2021, 17:40Zasto bih se vadio druze napisao sam 0-4 u prvoj tekmi. Da sam mislio na uzvrat napisao bih da nije nista pokazao u drugoj tekmi ili ti ga uzvratu. Samo sto ograniceni mozgovi to ne mogu da shvate, no nebitno.kontrasviju je napisao/la: ↑19 jun 2021, 17:38Kakav degenerik sunce ti jbm![]()
![]()
![]()
Niko nije mogao propustiti to samaranje Barcelone.
Isamarao te Goretzka kontraargumentom i sad skrećeš temu na Löwa. Imao sam bolje mišljenje o tebi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.