FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kako se onak zvao sto je dosao u doba Jesica krilo igrao , nije mogao na klupi u Zrinskog pa ga nasi doveli na kraju zavrsio u Radniku , znam da mu je zena kukala preko društveni mreza ..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Deni Simeunović?HeraklitMracni je napisao/la: ↑19 jun 2021, 18:31Kako se onak zvao sto je dosao u doba Jesica krilo igrao , nije mogao na klupi u Zrinskog pa ga nasi doveli na kraju zavrsio u Radniku , znam da mu je zena kukala preko društveni mreza ..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Deni legende ja mu dao jednom 200 km sto nije bila plata nikad nije vratio 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Kad je napustio Radnik napustio je i moj zivot.
makar imam Radnik dres za 200 KM 

-
- Kontakt:
To su bila vremena, Pavlovic, Kramar, Almir Bekić, Simeunović, Rustemovic, Radovac, Emerson, Cezar.....Fudbalskog maga Ješića zamjenio drugi mag, Hurtić.HeraklitMracni je napisao/la: ↑19 jun 2021, 18:31Kako se onak zvao sto je dosao u doba Jesica krilo igrao , nije mogao na klupi u Zrinskog pa ga nasi doveli na kraju zavrsio u Radniku , znam da mu je zena kukala preko društveni mreza ..
Deni SimeunovicHistoricar je napisao/la: ↑19 jun 2021, 18:48To su bila vremena, Pavlovic, Kramar, Almir Bekić, Simeunović, Rustemovic, Radovac, Emerson, Cezar.....Fudbalskog maga Ješića zamjenio drugi mag, Hurtić.HeraklitMracni je napisao/la: ↑19 jun 2021, 18:31Kako se onak zvao sto je dosao u doba Jesica krilo igrao , nije mogao na klupi u Zrinskog pa ga nasi doveli na kraju zavrsio u Radniku , znam da mu je zena kukala preko društveni mreza ..
Sta ce nam Filipovic sa 31 godinom? Neka ide kod Sise i njega odereNajvecaRadosti je napisao/la: ↑19 jun 2021, 17:59Ako je nasima stvarno stalo,nasi ce mu dati vise para nego TuzlaNapapijri je napisao/la: ↑19 jun 2021, 17:54Ako sam dobro shvatio, njegova zelja je prelazak kod nas, ali izgleda da Sisa nudi znatno bolji novac. Radi ovog prvog jos uvijek i postoji dilema, pokusava izvuci od nas barem nesto problizniju cifru.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑19 jun 2021, 17:53
Koliko su sanse da predje kod nas a kolike da predje u TC?
Ali kazem,AKO JE STALO
Kao za ovog Sevelja,Sablic reko da mu bas treba
Oni mu ga bez problema zavrsili i doveli,jos je imao ponuda iz HNL koja je duplo bolja liga od nase
Sve se moze kad se hoce
Volio bi da zavrse Filipovica
- trunks1946
- Kontakt:
Seni Dimeunovic?HeraklitMracni je napisao/la: ↑19 jun 2021, 18:31Kako se onak zvao sto je dosao u doba Jesica krilo igrao , nije mogao na klupi u Zrinskog pa ga nasi doveli na kraju zavrsio u Radniku , znam da mu je zena kukala preko društveni mreza ..
orde del male
Kakav je to hajp tad bio, dolaze nam u paketu brazilski Ronaldo i Iniesta, Cezar imao 100 golova u 100 utakmica
Kad ono rinaka
Kad ono rinaka
-
- Kontakt:
Sisoje ce mu dati veliku platu, zauzvrat nece dobiti ništa.Dao je masne pare za plate Bađija, Doffa, Ubiparipa, Barišića, Morisa, Crnkića.....na kraju dobio 8 mjesto.To što šugavi Sisoje radi je klasično bacanje para.
H.D
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- trunks1946
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Sta to ima veze?I Merso je dosao sa 31 godina i postao legenda klubazagor1987 je napisao/la: ↑19 jun 2021, 18:51Sta ce nam Filipovic sa 31 godinom? Neka ide kod Sise i njega odereNajvecaRadosti je napisao/la: ↑19 jun 2021, 17:59Ako je nasima stvarno stalo,nasi ce mu dati vise para nego Tuzla
Ali kazem,AKO JE STALO
Kao za ovog Sevelja,Sablic reko da mu bas treba
Oni mu ga bez problema zavrsili i doveli,jos je imao ponuda iz HNL koja je duplo bolja liga od nase
Sve se moze kad se hoce
Volio bi da zavrse Filipovica
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Duljević slobodan igrač 

-
- Kontakt:
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Hoce li se ici gdje za pripreme ili ce se odraditi u Butmiru?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!