Euro 2020 - općenito
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Euro 2020 - općenito
Hajd sve stvarno ne volim Ronu ni na slici vidjeti ali ovakva fizicka sprema s 37 godina i ovakav zar za novim obaranjem rekorda, pobjedama, osvajanjem turnira 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
+1akisarajevo92 je napisao/la: ↑19 jun 2021, 18:24j3bo vas Bas da vas j3bo Baho
umjesto da uzivate u utakmici vi se svaki put hvatate za svaku sitnicu koju izgovori![]()
onaj Lagumdzija, Denis su 10x puta gori pa niko ne spominje, koji vam je qrac vise sa Bahom
Imam osjecaj da je trend hejtati Bahu za svaku sitnicu. Zaista pretjeruju. Danas dosta korektan prenos.
Ronaldo iznenadio nogometnu javnost pretrčao teren. Inače mu se to ne dešava.
Nadam ste da su pojedinci izd.rkali i da mogu nastaviti sa danom
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Bruno je najveca prevara u historiji fudbala. Za Portugal irelevantan i nevidljiv, u Unitedu nevidljiv u svakoj ozbiljnoj i vaznoj utakmici. Najveci penalty merchant ikad.
Neuer je davno prestao bit ozbiljan golman, ove sezone ocajan u BL.
Neuer je davno prestao bit ozbiljan golman, ove sezone ocajan u BL.
Zadnja izmjena: KSG, dana/u 19 jun 2021, 18:29, ukupno mijenjano 1 put.
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
-
- Kontakt:
Nema on sta izrazavat svoje misljenje njegovo je da komentarise sta se desava na terenu i to je to, nije njegovo da se.re. Adis je najbolji nema puno bespotrebnih komentara.
Idi prati hokej na travi, previse je ovo kompleksan sport za tebe
Rona

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ja sam bio ironičan je, za ove ostale hejtere ne znam.akisarajevo92 je napisao/la: ↑19 jun 2021, 18:27spominjete "tap in" i ne vidite ono sto je prethodilo golu i da je to uradio neko u 37-oj godini, jeste li stvarno toliko ograniceni?
Ne znam jedino on i Novak mogu ovako, 2 monstruma fizička.
Nisu se dzaba trenirali nedavno skupa.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- Shategabri
- Kontakt:
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Nevjerovatno da ljudi svršavaju na yebeni sprint i tap in.
Da je ovo uradio bilo ko drugi ne bi niko ni riječi rekao, al eto pošto je u pitanju Ronaldo kralj koji sklanja flaše Cole i govori da se pije voda dok ujedno pomaže narodu Palestine naravno da će uslijediti kolektivno svršavanje.

Da je ovo uradio bilo ko drugi ne bi niko ni riječi rekao, al eto pošto je u pitanju Ronaldo kralj koji sklanja flaše Cole i govori da se pije voda dok ujedno pomaže narodu Palestine naravno da će uslijediti kolektivno svršavanje.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Finn je napisao/la: ↑19 jun 2021, 18:26Budale, Baho zakucava. Ja evo dva dana tugujem sto nema Keme.akisarajevo92 je napisao/la: ↑19 jun 2021, 18:24j3bo vas Bas da vas j3bo Baho
umjesto da uzivate u utakmici vi se svaki put hvatate za svaku sitnicu koju izgovori![]()
onaj Lagumdzija, Denis su 10x puta gori pa niko ne spominje, koji vam je qrac vise sa Bahom![]()

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Fino istrazuje prostor Muller, nisam znao da je ovako tesko biti statista. Kroos isto ocajan, samo dokazuje da su ga stigle godine i da je at this point samo igrac sistema u Realu. Ove sezone kada se raspadne Real i Kroos ce.
Ten toes, I done laps in the trench
Dobro razumijem navijace Bayerna kad svrsavaju na tap in. Njihovom glavnom golgeteru je i taj tap in tezak zadatak u bitnim utakmicama.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑19 jun 2021, 18:32Nevjerovatno da ljudi svršavaju na yebeni sprint i tap in.![]()
BoixosNois1899 je napisao/la: ↑19 jun 2021, 18:32Nevjerovatno da ljudi svršavaju na yebeni sprint i tap in.![]()
I to je nauka
https://vm.tiktok.com/ZMdBf9YmJ/
Zadnja izmjena: Kaunas, dana/u 19 jun 2021, 18:39, ukupno mijenjano 1 put.
15.10.2013.
Izadji mu iz pakasa Epi slobodno. Vidi malo kako je napolju.Epidaurus je napisao/la: ↑19 jun 2021, 18:33Dobro razumijem navijace Bayerna kad svrsavaju na tap in. Njihovom glavnom golgeteru je i taj tap in tezak zadatak u bitnim utakmicama.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑19 jun 2021, 18:32Nevjerovatno da ljudi svršavaju na yebeni sprint i tap in.![]()

Gosens odlican
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Sto serete na Bahu ? Treba vam dati one sa SportKluba ili AreneSport sto komentarisu kao da je sahrana. Lik ima lapsuza , ali ima i energiju da komentarise fudbalske utakmice.
-
- Kontakt:
Da ovu televiziju ne drže fašisti, ne bi bio nikakav problem skloniti debelog i nogirati ga za sva vremena. Muka ti bude kad čuješ njegov glas, dikciju i ono najgore, neznanje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.