Ovaj fazon

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
NEZALAGANJE je napisao/la: ↑20 jun 2021, 03:32Ma sramoti se cijela ekipa.Poradjanje za svaki poen.Antipropaganda kosarke.Bas su me razocarali.
Nema titule za njih nikad kad u ovim uslovima ne mogu proci.
Jrue i Middleton suterski katastrofa, ali meni je nepojmljiva cinjenica da ne mogu iskreirati kvalitetan sut protiv petorke u kojoj igraju Harden, Griffin i Harris.To je za plakati.lumani je napisao/la: ↑20 jun 2021, 03:36NEZALAGANJE je napisao/la: ↑20 jun 2021, 03:32Ma sramoti se cijela ekipa.Poradjanje za svaki poen.Antipropaganda kosarke.Bas su me razocarali.
Uzasna kosarka..Jrue nista...na drugoj strani Harris smijesan Kada krene na kosa Harden kao da je polomio ruku,nista ne moze da pogodi.
NEZALAGANJE je napisao/la: ↑20 jun 2021, 03:46Jrue i Middleton suterski katastrofa, ali meni je nepojmljiva cinjenica da ne mogu iskreirati kvalitetan sut protiv petorke u kojoj igraju Harden, Griffin i Harris.To je za plakati.lumani je napisao/la: ↑20 jun 2021, 03:36NEZALAGANJE je napisao/la: ↑20 jun 2021, 03:32
Ma sramoti se cijela ekipa.Poradjanje za svaki poen.Antipropaganda kosarke.Bas su me razocarali.
Uzasna kosarka..Jrue nista...na drugoj strani Harris smijesan Kada krene na kosa Harden kao da je polomio ruku,nista ne moze da pogodi.
Znam, stice i umor BKN ne samo od ove tekme, ali MIL mora bolje.lumani je napisao/la: ↑20 jun 2021, 03:47NEZALAGANJE je napisao/la: ↑20 jun 2021, 03:46Jrue i Middleton suterski katastrofa, ali meni je nepojmljiva cinjenica da ne mogu iskreirati kvalitetan sut protiv petorke u kojoj igraju Harden, Griffin i Harris.To je za plakati.
Da,Ali bice svega U drugom pol....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.