Lewa ima više golova nego Kane+Mbappe+Benzema i igra u najlošijoj reprezentaciji od spomenutih
Euro 2020 - općenito
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Euro 2020 - općenito
Nešta sabirem jutros, ispravite me ako griješim.
Lewa ima više golova nego Kane+Mbappe+Benzema i igra u najlošijoj reprezentaciji od spomenutih
Bolje da sebe presaberes 
O cemu ti razmisljas ranom zorom

O cemu ti razmisljas ranom zorom

Lagano kafica, doručak i Miki Maus Lewa igra dobro samo protiv malih timova: Koln, Mainz, Andora i Španija.
Ova Spanija i je mali tim.
Pa Alba je kapiten.
Manje ne moze.
Pa Alba je kapiten.
Manje ne moze.
A nebi ni Andoru toliko podcjenio, zbog nje izgubiste sve sanse u LP prosle sezone.
Istina butterfly effect. Da su ukinuli Andoru ili gol u gostima prošle godine ne bi gledali kako Chelsea drži internacionalni trofej u rukama.
Isprjecilo bi se nesto trece, znas da je nemoguce odbranit osim ako nemas u imenu kluba Real i Madrid.
Coelho se qrci sto je lewa grijaca klupe nosio na ledjima 

Goals coming from the top 5 leagues at #EURO2020 so far:
Serie A: 18
Bundesliga: 14
PL: 8
La Liga: 1
Ligue 1: 1
Top clubs:
Juventus: 5
Inter: 4
Bayer Leverkusen, Dortmund 3
Dominacija.

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Jesil to i autogolove uracuno? 

Runa 3x, Morata, Ramsey. Haman nisu. Ali cemo na kraju dodati i Locatellijeve golove.

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Moglo je bit i 7 da Ramsey nije debil.
To mi je bila druga misao, Locatelli.

Vidim da ste mu vec izdali člansku knjižicu.

Al s obzirom da je Sasuolo vasa filijala tako ce i bit.
- JohnCleese
- Kontakt:
Nijedan Juventusovac nije zabio za Italiju, meni dovoljno
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Otkud priča o F juventusu na temi EP.
Valja bar nesto dobro pronaći u katastrofalnoj sezoni, a to nesto opet nema veze s njima iako oni misle da ima.
Valja bar nesto dobro pronaći u katastrofalnoj sezoni, a to nesto opet nema veze s njima iako oni misle da ima.

O Juventusu uglavnom pričaju trollovi, najmanje Juventini.
Obrati pažnju bolje. Da ti pomognem, mahom ekipica koja i sanja o Bayernu uz dodatak jos jeftinih trollera. P.S. katastrofalna sezona uz 2 trofeja.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- NerminFatic
- Kontakt:
Zar u toj Spaniji nema nekog autoriteta koji ce tom Morenu reci, stani covjece, umalo ti ne slomise lijevo stomalo a ti ljevak hoces da tom nogom pucas penal!
Da ne govorim kako je to cesto prokletstvo za mnoge igrace. Ne navijam za njih, ali mi je tako bezveze bilo to forsiranje ''daj meni, ja cu'' i neka su na kraju ispustili pobjedu.

-
- Kontakt:
Sad gledam kombinacije na koga Hrvatska može ići ako pobijedi Škotsku i bude treća. Najvjerojatnije će na Nizozemsku u Budimpešti (nema restrikcija, bit će pun stadion) ili na Švedsku u Glasgowu. Ispada da je i bolje da ne mogu biti prvi ili drugi u grupi. Kakav cirkus!
Ko igra za raju, a zanemaruje taktiku, završiće karijeru u nižerazrednom Vratniku.
Ko ce mu rec vidio si da im je Alba kapitenNerminFatic je napisao/la: ↑20 jun 2021, 10:59Zar u toj Spaniji nema nekog autoriteta koji ce tom Morenu reci, stani covjece, umalo ti ne slomise lijevo stomalo a ti ljevak hoces da tom nogom pucas penal!Da ne govorim kako je to cesto prokletstvo za mnoge igrace. Ne navijam za njih, ali mi je tako bezveze bilo to forsiranje ''daj meni, ja cu'' i neka su na kraju ispustili pobjedu.

- NerminFatic
- Kontakt:
Haman tako. Totalno neozbiljna skvadra.Epidaurus je napisao/la: ↑20 jun 2021, 11:26Ko ce mu rec vidio si da im je Alba kapitenNerminFatic je napisao/la: ↑20 jun 2021, 10:59Zar u toj Spaniji nema nekog autoriteta koji ce tom Morenu reci, stani covjece, umalo ti ne slomise lijevo stomalo a ti ljevak hoces da tom nogom pucas penal!Da ne govorim kako je to cesto prokletstvo za mnoge igrace. Ne navijam za njih, ali mi je tako bezveze bilo to forsiranje ''daj meni, ja cu'' i neka su na kraju ispustili pobjedu.
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.