Ako pobjede i 3cu tekmu danas bice to naj,naj niz u historiji BH sporta ... nadati se da ih to nece sputati (ko sve nase prije njih) vec im dati jos veca krila ...NerminFatic je napisao/la: ↑20 jun 2021, 10:58Kako mi je tek sada godra zbog onog arogantnog selektora Belgije. Pa da niti jednom rijecju da cestita, samo vrtio pricu o ''velikom iznenadjenju''. Pa niste samo vi podbacili nego je i BiH sjajnom igrom se potrudila da srusi sve kladionicarske i ine pretpostavke o velikim favoritima. Bas bih volio da nam gledaju u ledja u grupi i nakon danasnjeg dana.
Zenske selekcije
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Zenske selekcije
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
- NerminFatic
- Kontakt:
Ljudi, bit cu u autu, ima li neko link a da nije ona bhliga?
Molim saljite link
- Shategabri
- Kontakt:
Joj Baho je
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
- RoB_Do_BaGrO
- Kontakt:
Svaki put ista priča
Ja imam neki loš feeling, ja nezz je li ijedna naša reprezentacija uspjela čim se stvori bilo kakav hajp
Nadam se da griješim
Nadam se da griješim
Siguran sam da nas prvi sut nije bila trojka ali hajd nek je računaju... 
- legenda reala
- Kontakt:
Igramo pametno danas, ne zurimo u napadu se trazi najbolje rjesenje, napokon prava kosarka
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Djeluju odmornije i svjezije u odnosu na tekmu protiv Turske. Rastrcane, borbene, samim tim i igra puno bolja.legenda reala je napisao/la: ↑20 jun 2021, 12:09Igramo pametno danas, ne zurimo u napadu se trazi najbolje rjesenje, napokon prava kosarka
Baho je nemoguce glup covjek, a jos gluplji komentator...i najveci baksuz na planeti a mozda i sire
- legenda reala
- Kontakt:
JesteFederer17 je napisao/la: ↑20 jun 2021, 12:13Djeluju odmornije i svjezije u odnosu na tekmu protiv Turske. Rastrcane, borbene, samim tim i igra puno bolja.legenda reala je napisao/la: ↑20 jun 2021, 12:09Igramo pametno danas, ne zurimo u napadu se trazi najbolje rjesenje, napokon prava kosarka
Al i Jones se napokon koristi kako treba, udvajaju je i ove povratne lopte su sve ziceri
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Kad ovako pocnu promasivati zicere na polaganju, tacno bih ugasio TV :S
-
bordobijeli
- Kontakt:
Dobra utakmica
Nije mi jasno kako ovako grubo zavrsavaju na tabli i to se ponavlja evo vec trecu tekmu. Sve ostalo je odlicno.
Jbt zivot..prebacim na hrv komentatora kad ono opet Baho..
Dobro naše igraju, a i slovenke igraju odlično.
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, trunks1946, Vaya i 28 gostiju.