Ma oni manje više. Ali ovo đubre se voli narugat nekome više nego hljeba pojest.AmirBvB je napisao/la: ↑20 jun 2021, 12:31A vala i kad ovi forumaši postanu optimisti istoBundesliga je napisao/la: ↑20 jun 2021, 12:30Kad ovaj idiot krene podcjenjivati ljude mi odmah popušimo![]()
Zenske selekcije
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
-
- Kontakt:
Re: Zenske selekcije
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Sta da napisem? Da nam selektor ne zna posavjetovati kosarkasice da idu na kontakt u napadu posto su slovenke ispunile bonus vec nakon 3 i po minute?? Od tog perioda mi smo imali samo 2 bacanja..covjek ne zna braniti 3 poena..slovenke su imale toliko slobodnih/cistih suteva...
Zadnja izmjena: edo07, dana/u 20 jun 2021, 12:42, ukupno mijenjano 2 puta.
e svasta:-)
e moj guraba, kako ovo gledati:-)
e moj guraba, kako ovo gledati:-)
Cim to bahil Baho prenosi ne moze na dobro izac
To opet Baho kriv? To što smo najadnija sportska nacija u regionu a i šire, nikome ništa a ne samo u sportu nego u svim stvarima života, sigurno je i za to Baho kriv : )
Što ne mogu ovih forumaša koji nisu nikad pogledali košarku pa na -10 pljuju po ekipi koja nas je zadužila samo tako. 

Ne volim kalkulacije ali može li mi neko reći ima li neka varijanta gdje gubimo sa određenom razlikom i ostajemo prvi? 

Drzavni praznik kad Baho preseli, on je kriv za ovo.
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
- legenda reala
- Kontakt:
Procito nas ovaj Slovenac ko bukvar, al stace ih sut ne mogu gadati 70% jos dugo, onda je nasa sansa
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
- Moderator
- Kontakt:
- Shategabri
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Moze li neko javiti i ovim fanatikosima da nisu dosli na fudbalsku utakmicu nego na kosarkasku…Ne znaju zazvizdati kad slovenke imaju napad
Ne s.eri da i ovdje imas optimizam
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Ubijedjen sam da igracki nisu nista (posebno) kvalitetnije od nas, ali dzaba kad Lojo ne zna da cita igru protivnika na terenu. Kao da prvi put gleda ovu ekipu Slovenije, pa nema blage veze sta ga ceka...
Daj bolan uvedi Melisu, taman -20 bilo do kraja poluvremena. Pa dosad su prodale kamaru loptu, nek i ona upise makar na tu listu
Daj bolan uvedi Melisu, taman -20 bilo do kraja poluvremena. Pa dosad su prodale kamaru loptu, nek i ona upise makar na tu listu

-
- Kontakt:
Ma ne volim ga slušat što ne zna komentarisati ni fudbal a kamoli košarku. Zinulo mu dupe za parama. I uvijek pljuvačina po protivnicima i uzdizanje nas. I uvijek popušimo nakon toga. Svaka čast curama kako god završilo.
I am not yet born; O hear me.
-
- Kontakt:
Mi smo sportski ne kulturan narod, evo vidi se ovdje na forumu. Kad vodiš najbolje cim gube nista ne valja. A to u sportu nije tako pobjede i porazi su normalne stvari.
Nisu ni Baho ni selektor krivi sto kod nas imaju dvije igracice sto vrijede. Vanjska linija smijesna.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Ovaj njihov trener je takticki doslovno pojeo Loju na obje strane parketa. U napadu nam igraju presing s dva beka na djevojci koja prenosi loptu, tu izgubimo 10-ak sekundi i onda ne stignu da odigraju na nase visoke igracice, koje su jaci dio tima. U odbrani ne mozemo nista, dobrim protokom lopte redovno ostaju same na sutu i to je ovih 10+ razlike.
Naravno da komentator nije kriv..ali covjek prosto smori..on dodje kao sol na ranu..prosto Lojo nije dobro odradio ovo prvo poluvrijeme..napad nam je neorganizovan..odbrana u rasulu..zenska kosarka je cudo..nista ovdje nije gotovo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.