Zenske selekcije
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Zenske selekcije
Ne mogu ovako sutirati do kraja nema šanse, a i naše moraju sad u 3. Čet zagristi spusti makar na 10 razlike.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Realno, Slovenija nas je outcoachirala.
Igraju motion, naše su stagnirale u odbrani.
U napadu ide double team na Jones, a niko ne reže kroz ključ...
Igraju motion, naše su stagnirale u odbrani.
U napadu ide double team na Jones, a niko ne reže kroz ključ...
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
kako grozan narod, da ne povjeruješ.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Los skauting Slovenije ili jednostavno umor.
Svaki sut za tri Slovenije je bio otvoren dok naše igračice ne mogu primiti loptu a da protivnik nije na ruci.
Vanjska linija mora puno bolje i odbranu igrati ali i u napadu.
Nadam se da neće biti preko 26 razlike jer mislim da je Rusija dosta jača od Češke/Hrvatske
Svaki sut za tri Slovenije je bio otvoren dok naše igračice ne mogu primiti loptu a da protivnik nije na ruci.
Nadam se da neće biti preko 26 razlike jer mislim da je Rusija dosta jača od Češke/Hrvatske
"Osvajao sam titule jer sam dodavao gas tamo gdje su drugi kočili."
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nisam ja toliko na nju aludirao, već više na Loju. Ne iskorištava činjecu da ima jednu od najboljih igračica na svijetu, iako je i ona imala par amaterskih grešaka.xinxee je napisao/la: ↑20 jun 2021, 12:57da solira bili bi jos ocajniji a igra skoro 40min po mecu..iz europe je odmah u wnba presla bez da je pauzu imals iskreno ovdje je kvslitetnije odradio utakmicu slovenski izbornikUnofficialpage je napisao/la: ↑20 jun 2021, 12:54I Jones loša, šta mi imamo od tog što ona odvlači igrače na sebe, nama trebaju poeni. Ona ima mogućnost da postigne 20+pts bez većih problema, isto da imaš u ekipi KD-a koji može dati 50+pts i samo ga postaviš da odvlači igrače na sebe.
Za sad jedino Marica igra odlično, Lojo je taktički vrlo loš, nijedne akcije, ništa smisleno nema
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Piši sa @Goretzke slobodno neće ti niko ništa.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Apsolutno jeste, s malom prilagodbom igre će šut prirodno stati i odmah si na 7-8 razlike čak i sa igrom iz prvog poluvremena.ShaquilleoNeal2560 je napisao/la: ↑20 jun 2021, 13:00Jednostavno igramo igru koja odgovara Sloveniji ,a i umor ih je sustigao.Grgić je povukao svoju petorku protiv Belgije već u prvom poluvremenu ,Isto bi i Lojo trebao kad ćemo svakako igrati sutra odmah 1/8 .Svejedno je da li je Ceska ili Rusija pošto je tu mala razlika u kvaliteti između te 2 reprezentacije ,najbitnije je da se odmore jer je ovo realno nemoguće stići.
Da ne govorim šta bi bilo da Melisa uđe ali nećemo fantazirati
Nije ovo ništa do umora, da se ne lažemo
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Imaju one taj mentalitet da se vrate. Ionako šta se god danas desilo, one su već napravile velike stvari.
I ko što neki rekoše umor ih je stigao i nije lako u ovakvom ritmu, svaku utakmicu na najvišem nivou odigrati.
Ali zamjerka su ona ubacivanja lopte i ta brzopletost. To ne kontam gdje se žuri. Malo umrtvi igru, polako...Ništa ne gori.
A Slovenke je od početka išao šut, s tim da smo ga poslije naše i dosta lošije branile. Upale jednostavno u jednu rupu, crni period...
I ko što neki rekoše umor ih je stigao i nije lako u ovakvom ritmu, svaku utakmicu na najvišem nivou odigrati.
Ali zamjerka su ona ubacivanja lopte i ta brzopletost. To ne kontam gdje se žuri. Malo umrtvi igru, polako...Ništa ne gori.
A Slovenke je od početka išao šut, s tim da smo ga poslije naše i dosta lošije branile. Upale jednostavno u jednu rupu, crni period...
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
-
- Kontakt:
Druze Lojo je najslabija karika i njegovo ne rotiranje prve dvije utakmice su rezultat ovog. Ostalo necu da komentarisem
Sloboda je moja nacija
Ma umor je došao na svoje, a i Slovenke je prosralo pofino. Nema šanse da ovako šutaju čitavu utakmicu. Vraćamo se u drugom poluvremenu sigurno.mirsad993 je napisao/la: ↑20 jun 2021, 13:02Los skauting Slovenije ili jednostavno umor.

"Osvajao sam titule jer sam dodavao gas tamo gdje su drugi kočili."
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
Ja bas konta Melisa derala one zadnje dvije tekme u kvalifikacijama , nigdje je jeboteRoninX je napisao/la: ↑20 jun 2021, 12:55klasika![]()
previse smo bili poletil daj ih odmah kod Senada na Face , ko da su uzeli medalju...koliko smo samo gladni uspjeha
fakat se i ovi fanatikosi provaljuju. oni u nekom svom filmu mrmljaju nesto za sebe, nidje veze...
ovaj lojavi je morao naci minute melisi...sta joj radi debil...
da ne pominjem koliko bi nam mladja zubac valjala
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Ponovo same za 3
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
Ma dzabe,ne moze se igrati sa 6-7 igracica ,ali Magistar Lojo i slični njemu u omladinskim selekcijama forsiraju taj sistem.Da ne govorim za forsiranje Dzebo koja igra u Feniksu ispred Brcaninovic koja je ostvarila transfer u čevrtu ekipu španije.
I ove bukvalno sve pogadjaju. Ovakvu utakmicu vise nikad nece ponoviti. Mislim da se Melisa ignorise i zbog Lojinog sukoba s Marom.
Zadnja izmjena: Ghuraba, dana/u 20 jun 2021, 13:08, ukupno mijenjano 1 put.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nikolina i Jones su bile najbolje, ako se ne varam.paulus je napisao/la: ↑20 jun 2021, 13:05Ja bas konta Melisa derala one zadnje dvije tekme u kvalifikacijama , nigdje je jeboteRoninX je napisao/la: ↑20 jun 2021, 12:55klasika![]()
previse smo bili poletil daj ih odmah kod Senada na Face , ko da su uzeli medalju...koliko smo samo gladni uspjeha
fakat se i ovi fanatikosi provaljuju. oni u nekom svom filmu mrmljaju nesto za sebe, nidje veze...
ovaj lojavi je morao naci minute melisi...sta joj radi debil...
da ne pominjem koliko bi nam mladja zubac valjala
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Opet očajno rotiranje, nevjerovatno
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 13 gostiju.