Zenske selekcije
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Zenske selekcije
A ako Turska dobije Belgiju?
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Sta ako Turkinje dobiju Belgiju?
4/4 je dokaz da ove cure mogu mnogo..steta, kostala nas je 2/4..cim smo poceli igrat odbranu kako treba, napad je procepio..kapa do poda za borbu..nikad poraz, uvijek lekcija..

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Šteta, fantastična zadnja četvrtina i kraj treće. Kakva borba, zaslužile su odličan rezultat na ovom EP. 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Yebala nas je Matea Tavic, po mom misljenju ubjedljivo najslabija danas.
MARICA GAJIC
MARICA GAJIC

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
Odlična zadnja 4/4 mislio sam da ce mozda i preokrenuti ali onaj nepostojeci faul gdje su sudije izvukle sta su mislile ali dobro šta je tu je jbg .Sad navijati da Hrvatska dobije Češku pa da im se revanširamo za pripremne utakmice.
-
- Kontakt:
Bravo djevojke, vec fin uspjeh a mislim da mozemo u cetvrt finalne. Nisu bolje hrvatska i ceska i objektivno medju 8 bi bio veliki uspjeh.
Pa i nije s obzirom na kvalitet dodatno pojačan Jonesom. Ova reprezentacija nije preko noći nastala i slucajno bljesnula vec je produkt višegodišnjeg truda oko ženskih reprezentacija u košarci.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma zaboravi na to slobodno, vjerujem da će ih Belgija poniziti.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Za dlaku, ali nema se šta zamjeriti curama. Koji je ovo bio povrat iz mrtrvih. u najbitnijim trenutcima sudije nam odsviraše par "odluka".
Trebalo se ovo uzeti pogotovo što je slovankama pobjeda ispod 25 razlike bila nebitna. Idemo dalje
Trebalo se ovo uzeti pogotovo što je slovankama pobjeda ispod 25 razlike bila nebitna. Idemo dalje
-
- Kontakt:
Mi smo prvaci u "malo nam je nedostajalo" i "dobro smo se borili".
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Ništa, mi smo drugi kako god okreneš, Belgija ako dobije prva je, ako izgube onda su treće.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- legenda reala
- Kontakt:
da je glupan prije skontao da Deura i Babic ne mogu nikog braniti i vec u drugoj cetvrtini ubacio Dzombetu i N.Delic ovo ne bi izgubili, u napadu imas Maru i Jones koje su svakako bolji suteri od pomenutih tako da ti Deura i Babic u napadu ne trebaju
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- NerminFatic
- Kontakt:
Cure su klasa i primjer borbenosti. Cestitam a sutra sta bude. Malo imamo kolektiva kao sto su one i zato im treba pruziti podrsku i kad gube i kiksaju.
Ne razumijem fakat Loju da ce izgleda proci cijelo prvenstvo a da ne da sansu Melisi.
Pa covjece, hoce li to ona igrati kad se Jones i Marica oproste, za 6-7 godina? Bas me naljutio.
Cura ima mehku ruku, visinu i nije nikakva truba ni u napadu ni u odbrani.
Ne razumijem fakat Loju da ce izgleda proci cijelo prvenstvo a da ne da sansu Melisi.

Moja greška, svejedno nam to ne igra neku ulogu. Može samo Slovenkama pomoći. Nema veze i ovako smo sretni i zadovoljni, sutra navaliti po četvrtfinale.
"Osvajao sam titule jer sam dodavao gas tamo gdje su drugi kočili."
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
NerminFatic je napisao/la: ↑20 jun 2021, 14:03Cure su klasa i primjer borbenosti. Cestitam a sutra sta bude. Malo imamo kolektiva kao sto su one i zato im treba pruziti podrsku i kad gube i kiksaju.
Ne razumijem fakat Loju da ce izgleda proci cijelo prvenstvo a da ne da sansu Melisi.Pa covjece, hoce li to ona igrati kad se Jones i Marica oproste, za 6-7 godina? Bas me naljutio.
Cura ima mehku ruku, visinu i nije nikakva truba ni u napadu ni u odbrani.
U odbrani je uvijek truba bila, ali treba rotirati ovaj Lojo nije zdrav.
Sloboda je moja nacija
Helem, da na klupi nije Lojo mi bi ovo dobili uvjeren sam prilično lagano, ali on ne vidi ili neće da vidi neke očite stvari na terenu. Odavno se zna da je on ubjedljivo najslabija karika reprezentacije, da njega nije bilo igrale bi naše i prošli EuroBasket.
Al' nejse hajde, možda i nije realno da se prošetamo kroz grupu, dobiti Čehinje ili Hrvatice a onda šta bude, ulazak među 8 najboljih je fantazija.
Al' nejse hajde, možda i nije realno da se prošetamo kroz grupu, dobiti Čehinje ili Hrvatice a onda šta bude, ulazak među 8 najboljih je fantazija.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- kontrasviju
- Kontakt: