PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: PES 6 liga chat
nije brate ni tvoja kontra toliko dobra koliko je moja odbrana losa, posebno bekovi
mizerni su covjece. al imas odbranu beton jarane
posebno onaj knight, isto da se ludih šrafcigera lik najo :lol
Zadnja izmjena: Donnie Darko, dana/u 17 jan 2011, 02:43, ukupno mijenjano 2 puta.
Ma dobar je Perea na PES-u barem
Ostanu ti u napadu bekovi i onda samo sa 2,3 pasa razbijem a Klasnić sve živo zabija
A ne mogu da vjerujem u Alonsa i Knighta kakve su ocjene još Cahill zato i igram sa 3 bilo mi žao izbacit jednog,a u napadu i u sredini nemam neke
Ostanu ti u napadu bekovi i onda samo sa 2,3 pasa razbijem a Klasnić sve živo zabija
A ne mogu da vjerujem u Alonsa i Knighta kakve su ocjene još Cahill zato i igram sa 3 bilo mi žao izbacit jednog,a u napadu i u sredini nemam neke
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Donnie Darko
- Kontakt:
u prvom sam poluvremenu odlicne pikove pravio, pravovremena preuzimanja, jednom si mi slomio beka i primio sam onaj nesretni gol. a u drugom se sistem raspo covjece, izgubio tajming skroz, nezna se ko pije ko placa. morat ce se to sredit
ima da im mamicu natefterim svima.
- alan_kardec
- Kontakt:
ne mogu da vjerujem da na pes6 u sevilli nema diega kapela. 
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- samir_tm87
- Kontakt:
oce neko ?
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Jesi deemaz instal. ?alan_kardec je napisao/la:ne mogu da vjerujem da na pes6 u sevilli nema diega kapela.
PS doni kako sebi ono dopustas
Nemogu da vjerujem
Zavrsim utakmicu protiv zoleta i bas kontam sad cu print screen da ostale upoznam sa sposobnostima Alberta Gilardina
i Adriana Mutua kad ono black screen i ne uspijem
Al hajde eto rezultat necemo iznosit u javnost

Zavrsim utakmicu protiv zoleta i bas kontam sad cu print screen da ostale upoznam sa sposobnostima Alberta Gilardina
i Adriana Mutua kad ono black screen i ne uspijem
Al hajde eto rezultat necemo iznosit u javnost
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- samir_tm87
- Kontakt:
aj da odigramo kojuS-Y-L-A-R je napisao/la:Nemogu da vjerujem![]()
i Adriana Mutua kad ono black screen i ne uspijem![]()
![]()
Al hajde eto rezultat necemo iznosit u javnost![]()
eu2
samke
ss.ba je pw
Sta se tacno smatra cutom?
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Ma nema veze razvalio si me 10 1 šutevi prema goluS-Y-L-A-R je napisao/la:Nemogu da vjerujem![]()
i Adriana Mutua kad ono black screen i ne uspijem![]()
![]()
Al hajde eto rezultat necemo iznosit u javnost![]()
Ma ja odigrao 3 sa emirom da isprobam ekipu i skonto sam gdje sam jak gdje sam slabDonnie Darko je napisao/la:u prvom sam poluvremenu odlicne pikove pravio, pravovremena preuzimanja, jednom si mi slomio beka i primio sam onaj nesretni gol. a u drugom se sistem raspo covjece, izgubio tajming skroz, nezna se ko pije ko placa. morat ce se to sreditima da im mamicu natefterim svima.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Napuštam vas za večeras Donnie odrađen sljedeći begax
Dajem laganu prednost njemu Galata,a i sa njim sam odigrao najviše pripremnih gdje se nisam baš pokazao
Otkako igram pes online jedino ove teme na forumu pratim
Otkako igram pes online jedino ove teme na forumu pratim
- Donnie Darko
- Kontakt:
ma ono prodjes po krilu, udjes unutra i dodas igracu na suprotnoj strani koji ostane na prazan gol.Trasimaco je napisao/la:Sta se tacno smatra cutom?
Ja jedino tako i znam dati golDonnie Darko je napisao/la:ma ono prodjes po krilu, udjes unutra i dodas igracu na suprotnoj strani koji ostane na prazan gol.Trasimaco je napisao/la:Sta se tacno smatra cutom?
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Moja taktika vec 5-6 godina http://i10.tinypic.com/6ow4lmt.jpg
samo sad je ne mogu fino koristiti jer laga jbg 
Donnie hajde na msn
A cutback su potezi oni kad vuces loptu do kornera onda samo udjes u sesnesterac , ili kad dodas slobodnom igracu a on iz prve opali to je 95% gol ! I ovakvi pozeti se smatraju amaterskim !
Donnie hajde na msn
A cutback su potezi oni kad vuces loptu do kornera onda samo udjes u sesnesterac , ili kad dodas slobodnom igracu a on iz prve opali to je 95% gol ! I ovakvi pozeti se smatraju amaterskim !
Ima li neko
eu2
bajri
pass: 1234
eu2
bajri
pass: 1234
Amater ne amater to je 95 % gol
Šalim se ja puno igram po krilu tako da i to koristim zavisno imam li visokog il niskog napadača,ako je visok onda ide odmah centaršut sa krila,ako je nizak normalno da ću mu probat na nogu namjestit
Laku noć svima jbt već 3 sutra kad u 2 ustanem kroz prozor pogledam i one budale igraju lopte ko i svaki dan

Šalim se ja puno igram po krilu tako da i to koristim zavisno imam li visokog il niskog napadača,ako je visok onda ide odmah centaršut sa krila,ako je nizak normalno da ću mu probat na nogu namjestit
Laku noć svima jbt već 3 sutra kad u 2 ustanem kroz prozor pogledam i one budale igraju lopte ko i svaki dan
- Donnie Darko
- Kontakt:
samo fks, ajde it na msn.
- samir_tm87
- Kontakt:
syleru a taman sam se drzo xd hahaha
suti za ono
odo spavat
suti za ono
odo spavat
sorry samire black screen drugu tekmu

41.21.1.
- samir_tm87
- Kontakt:
ma rega drugaS-Y-L-A-R je napisao/la:sorry samire black screen drugu tekmu![]()
![]()
al prva, ojjj mene stid, nista me nece hahahha
odo z
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.