E svaka častJohnCleese je napisao/la: ↑20 jun 2021, 18:49Ako u drugom poluvremenu Roberto da priliku Castrovilliju i Raspadoriju i svi ce upisati minute na EURU ( osim rezervnih golmana)
'ajde Mancini![]()
Euro 2020 - općenito
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- JohnCleese
- Kontakt:
Re: Euro 2020 - općenito
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Evo i golmanaJohnCleese je napisao/la: ↑20 jun 2021, 19:46E svaka častJohnCleese je napisao/la: ↑20 jun 2021, 18:49Ako u drugom poluvremenu Roberto da priliku Castrovilliju i Raspadoriju i svi ce upisati minute na EURU ( osim rezervnih golmana)
'ajde Mancini![]()
![]()
- JohnCleese
- Kontakt:
Svabo je to...
Svabo je to...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
With a victory or draw against Wales tonight, Roberto Mancini will equalize the record of 30 games in a row without losses with the Italian NT which was lasting since 1939.
- JohnCleese
- Kontakt:
Gospodin koji je izbrusio naseg dijamanta.
25 Azzura osjetili EURO, jos samo Meret
Svabo je to...
Svabo je to...
Pa sto placu ovi Svicarci ? 
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Nisu još sigurno u knock-out fazi.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Jer su treći?
Wales zasluženo, kakva borba
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Mogao bi Vels ponovo do 1/2.
Kako ih ide.
Kako ih ide.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Najveći flop turnira?
Ja bih rekao Bruno Fernandes. Kako može igrač koji igra AM, a da ne zna jedan osnovni okret, ili da nije u stanju barem 1 dribling na utakmici napraviti.
Ja bih rekao Bruno Fernandes. Kako može igrač koji igra AM, a da ne zna jedan osnovni okret, ili da nije u stanju barem 1 dribling na utakmici napraviti.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
15.10.2013.
23 poluvremena bez primljenog gola. Jos samo 8. 
Ma odose ljudi ljetovat, boli ih djon.Bajramovic1999 je napisao/la: ↑20 jun 2021, 19:30Erdogan ce ovaj sastav Turske izbrisati iz realnosti i zabraniti njihovo spominjanje. Nesto slicno kao sa Hakanom Sukurom. Samo sto je on fakat znao lopte poigrat.![]()
Sukur je bio igracina, al jbga izdaja domovine se ne prasta.
Svicarci su sami sebe izbacili jer nisu dobili vels, jedini su s negativnom gol razlikom i to ce ih syebat.
CPOJ
Tacno mogli bi Svicarci izvisiti, jedino sa nekom sigurnoscu mozemo reci da ce biti bolji od treceg iz B grupe...
Glede B grupe ako sam dobro upratio tamo drugi moze biti sa 3 boda i ici dalje, a Svicarci treci sa 4 ici kuci
Glede B grupe ako sam dobro upratio tamo drugi moze biti sa 3 boda i ici dalje, a Svicarci treci sa 4 ici kuci
O cemu se radi?qaa18 je napisao/la: ↑20 jun 2021, 20:02Ma odose ljudi ljetovat, boli ih djon.Bajramovic1999 je napisao/la: ↑20 jun 2021, 19:30Erdogan ce ovaj sastav Turske izbrisati iz realnosti i zabraniti njihovo spominjanje. Nesto slicno kao sa Hakanom Sukurom. Samo sto je on fakat znao lopte poigrat.![]()
Svicarci su sami sebe izbacili jer nisu dobili vels, jedini su s negativnom gol razlikom i to ce ih syebat.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Danas tacno 13 godina od one tekme Turske i Hrvatske u Becu.
15.10.2013.
Navodno je podrzavao one iz pokreta FETO koji je optuzen za drzavni udar prije 3,4 godine.Maestro je napisao/la: ↑20 jun 2021, 20:03O cemu se radi?qaa18 je napisao/la: ↑20 jun 2021, 20:02Ma odose ljudi ljetovat, boli ih djon.Bajramovic1999 je napisao/la: ↑20 jun 2021, 19:30Erdogan ce ovaj sastav Turske izbrisati iz realnosti i zabraniti njihovo spominjanje. Nesto slicno kao sa Hakanom Sukurom. Samo sto je on fakat znao lopte poigrat.![]()
CPOJ
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.