Zenske selekcije
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Zenske selekcije
Hrvatice skoro savrseno igraju, nada je da nece 2 dana zaredom ponoviti isti meč
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
- legenda reala
- Kontakt:
Lakse cemo do pobjede ako bude manje efikasan meč, moramo utakmicu okrenuti na svoj mlin,nismo mi ekipa za Run And Gun kosarku
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Lojo mora dbr da pripremi utakmicu da se ima neki plan ono dns prvo poluvrijeme je sramota kako je vodio
-
- Kontakt:
Francuska, Srbija i Spahija su favoriti za medalju.bordobijeli je napisao/la: ↑20 jun 2021, 19:33Od Francuske 50 razlike izgubile i od Rusije al ne tako puno. Ne znam po cemu su za medalju ??
Lošije su od Francuske, Belgije, Španije, Rusije
Belgija mi nije pokazala zasad kvalitet. Stavio bih ispred njih i Rusiju
Dobijamo mi sutra.Hrvatice nas bez Jones jedva dobile.Sutra jedno 10 razlike za nas
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
U slucaju prolaska hrv na koga idemo
- legenda reala
- Kontakt:
valjda pobjednik duela Rusija-Francuska
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
U zenskoj kosarci je nemoguce predvidjati bilo sta. Tome svjedoce i ovi rezultati u nasoj grupi. Slovenija rasformira Tursku, Belgija Sloveniju, a Turska izgubi od Belgije na jednu loptu. Mislim da su samo Francuskinje suhi kvalitet i da kod njih nece biti nekih iznenadjenja, ali evo im prilike veceras protiv Ruskinja da to potvrde.
Trener Hrvatica koristi skoro svih 12 igracica i samo Dojkicka ima preko 30 minuta u prosjeku, a mi igramo s dvije zamjene i s cetiri igracice koje igraju 30+ minuta. Strah me je da ce nas to kostati i da nase sutra fizicki nece moci iznijeti mec kako treba - ipak se radi o zenama.
Bolje onda da rusija pobjedi vcrs
- legenda reala
- Kontakt:
Francuskinje mogu biti baš loš meč ap za BiH, jer imaju fizički savršeno pripremljene bekove, igraju full court press, i ima ih puno rotiraju se tako da pritisak ne pada.
Ne kažem da je sa drugima lako, ali sa većinom drugih ima nade, ali Francuskinje bi baš pritisle neiskusne bekove BiH
Ne kažem da je sa drugima lako, ali sa većinom drugih ima nade, ali Francuskinje bi baš pritisle neiskusne bekove BiH
Da, ali brza igra koju je Hrvatska igrala veceras ti diktira brzu kosarku sa dosta koseva.legenda reala je napisao/la: ↑20 jun 2021, 19:39Lakse cemo do pobjede ako bude manje efikasan meč, moramo utakmicu okrenuti na svoj mlin,nismo mi ekipa za Run And Gun kosarku
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- legenda reala
- Kontakt:
Pa mi im ne smijemo dopustiti da to rade, Slovenke smo danas pustili i izgubili, krenuli se nadigravati s njima one sve pogodile mi ništa, tako bi bilo i sa Hrvaticama naše vanjske igračice nisu pouzdani šuteri i jedini recept za pobjedu je umrtviti utakmicu maksimalno, jako u odbrani a u napadu polahko koš po koš, kao danas nekih prvih pet minuta četvrtog perioda, ove vanjske igračice rotirati maximalno 2-3 minute i napolje al da su svježe da odmore i da su uvijek agresivne na protivničkim bekovima, mi svakako od njih imamo malo koristi u napadu i one nijedna nemaju neke sigurne poene u rukama, svakako 90% napada zaršavaju Mara i Jones pa tako i Džombeta može s klupe dati isto što i Tavić i sl.Nirton je napisao/la: ↑20 jun 2021, 20:04Da, ali brza igra koju je Hrvatska igrala veceras ti diktira brzu kosarku sa dosta koseva.legenda reala je napisao/la: ↑20 jun 2021, 19:39Lakse cemo do pobjede ako bude manje efikasan meč, moramo utakmicu okrenuti na svoj mlin,nismo mi ekipa za Run And Gun kosarku
Mislim ja bi igrao ovako, nas je Slovenski selektor ubio maximalno rotacijama danas i agresivnim pristupom na naše bekove
Ma jasno je da je teško bilo šta prognozirati u sportu, naročito ženskom, ali eto procentom vjerovatnoće teško da će isti meč ponoviti ili igrati još bolje. Kako god na nama je, ekipa po mjeri da igramo za 1/4 finalaGhuraba je napisao/la: ↑20 jun 2021, 19:49U zenskoj kosarci je nemoguce predvidjati bilo sta. Tome svjedoce i ovi rezultati u nasoj grupi. Slovenija rasformira Tursku, Belgija Sloveniju, a Turska izgubi od Belgije na jednu loptu. Mislim da su samo Francuskinje suhi kvalitet i da kod njih nece biti nekih iznenadjenja, ali evo im prilike veceras protiv Ruskinja da to potvrde.
Trener Hrvatica koristi skoro svih 12 igracica i samo Dojkicka ima preko 30 minuta u prosjeku, a mi igramo s dvije zamjene i s cetiri igracice koje igraju 30+ minuta. Strah me je da ce nas to kostati i da nase sutra fizicki nece moci iznijeti mec kako treba - ipak se radi o zenama.
Sto se tiče run and guna, tvoje je da izneseš loptu na protivničku polovinu i ne predaješ previše lopti u napadu njima u ruke. Slovenija je to prosječno radila jednostavno smo mi zakazali nedostatkom koncentracije u nekim momentima. Npr u 2/4 izvodimo loptu i 3 Slovenke čuvaju naše dvije i niko ne prilazi, fokus nam je bio da se ova što je dvije čuvaju izvuče umjesto da ganjamo da dodamo loptu ovoj što je jedna čuva. Ili običnim pickom pola igračica Slovenije same ostanu. Dakle ništa posebno nije bilo gdje smo mi nešto nasjeli na tu igru već nedostatak koncentracije na prosječna rješenja Slovenije.
Nisu Slovenke to cijelu utakmicu forsirale već mijenjale ritam više puta gdje smo se pogubili. A nismo mi toliko tromi u napadu, imali smo dosta brzih završnica, dobar protok lopte, odlična selekcija šuteva, jbg nešto udje nešto ne, to su sad drugi razlozi, ali sve u svemu napad je sasvim solidan danas bio
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Zna li se u koliko sati je tekma?
Klix prije sahatak napisao da ce večeras biti zvanično, bit će ili u 18 ili u 20:45.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- svrakino1921
- Kontakt:
Nećemo se lagati, nemamo šanse protiv Hrvatske.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- Shategabri
- Kontakt:
Koševo Zapad
Ceka se FRA-RUS, u slucaju pobjede Rus mi igramo od 18h, jer Fra bi imala taj termin od 20:45 kao i dosad
Za uspjeh je potrebno raditi drugacije od drugih, a ne truditi se uraditi to bolje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.