Gledaj ti ovo
Šta uradiše, grob im yebem
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nemaju dole nista bolje uslove nego u Butmiru ali eto
ElCartel11 je napisao/la: ↑20 jun 2021, 19:32Daaaa![]()
Ko ce ti doc u Butmir da igra prijateljske, hoce al timovi tipa Gorazde, Rudar Kakanj, nama trebaju jaki protivnici za uigravanje za Evropu.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑20 jun 2021, 19:41Nemaju dole nista bolje uslove nego u Butmiru ali eto
Ako je kod nas 30 stepeni dole je 38
Jos jedan razlog sto bi bilo bolje da ne idu dole
Ne znam zasto se ne ide u Sloveniju kao svake godine
Napisao sam danas,u Butmiru imaju sve vrhunske uslove za ozbiljne treninge
Imaju 4-5 terena u kampu sa svakom travom
Jos da imaju reflektore neke da mogu nocne treninge,ne bi morali nigdje ici...
Da,to sam isto napisao jutrosAduka87 je napisao/la: ↑20 jun 2021, 19:59Ko ce ti doc u Butmir da igra prijateljske, hoce al timovi tipa Gorazde, Rudar Kakanj, nama trebaju jaki protivnici za uigravanje za Evropu.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑20 jun 2021, 19:41Nemaju dole nista bolje uslove nego u Butmiru ali eto
Buraz, ne znaju kako ce skupiti pare da odu do Moldavije a kamo li do Slovenije na pripremeNajvecaRadosti je napisao/la: ↑20 jun 2021, 19:41Nemaju dole nista bolje uslove nego u Butmiru ali eto
Ma na Igman ih ili Bjelašnicu i da trče dok krv ne propišajuNajvecaRadosti je napisao/la: ↑20 jun 2021, 19:41Nemaju dole nista bolje uslove nego u Butmiru ali eto
Jos bi nam ta sramota trebalaOsmaDolazi je napisao/la: ↑20 jun 2021, 21:02Buraz, ne znaju kako ce skupiti pare da odu do Moldavije a kamo li do Slovenije na pripremeNajvecaRadosti je napisao/la: ↑20 jun 2021, 19:41Nemaju dole nista bolje uslove nego u Butmiru ali eto
Ma ostaje vjerovatno....Produzit ce mu samo sto je dugo u klubu,tako sam cuo
Sjecam se da smo Kukesiu u Tirani išli autobusom, putovali dva dana, nocili u PodgoriciNajvecaRadosti je napisao/la: ↑20 jun 2021, 21:07Jos bi nam ta sramota trebalaOsmaDolazi je napisao/la: ↑20 jun 2021, 21:02Buraz, ne znaju kako ce skupiti pare da odu do Moldavije a kamo li do Slovenije na pripremeNajvecaRadosti je napisao/la: ↑20 jun 2021, 19:41
Nemaju dole nista bolje uslove nego u Butmiru ali eto
Ceentrom do Moldavije hahaha
Odlican razlog za ugovor igračuNajvecaRadosti je napisao/la: ↑20 jun 2021, 21:08Ma ostaje vjerovatno....Produzit ce mu samo sto je dugo u klubu,tako sam cuo
Ma eto,tako ti je u BiH...I hocemo neki napredak...
Dok zavrse kakav kurs kako biti transparentan, pa onda mozda sta budeBordoSarajevo je napisao/la: ↑20 jun 2021, 22:05Jel moguće da im je teško bacit par slika sa treninga da vidimo makar ko je tu, ko trenira.. da ne govorim o spisku igrača koji su tu, o igračima koji nisu stigli i njihovom stanju, o nekim izjavama igrača...
Jedini je Damir Kasum pokušao biti transparentniji ali u krivom smijeru. Aktivirao se na društvenim mrežama jer sigurno ne može sam svašta pisat putem oficijalne stranice kluba ali nije transparentnost kluba ona njegova lična tužba i slično. Nas zanima minimum informacija o igračkom kadru i par slika sa treninga dnevno. Mislim i ovo je od njega PLUS za razliku od ranije ali mora to bolje, preciznije i ažurnije. Njemu minimalna prolazna ocjena, ostalim najmanja moguća zbog neispunjavanja javnog obećanja sa pressa.
Doduše, puštali su svjesno u javnost s kim se pregovara kad je bio izbor trenera da vidimo da nešto rade ali stadoše skroz od tada.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, AVNOJ, bhfanatic14, jasmin10, Mahalac7, MSOZ101, Serha, skoJaa, VolimoSarajevo i 55 gostiju.