NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Jedan tekst o "Zvijezdi" od 02.04.1973.

Rovčanin bi bio dobro pojačanje za nas i svakako da nebi pogrijšeili ako bi ga uspjeli dovesti a ukoliko nebi uspjeli možda bi mogi angažirati Salibašića iz Omladinca, gledao sam ga par puta na Lipiku i pokazao je da posjeduje kvalitet za Premijer lige. http://www.youtube.com/watch?v=prTnMhAStagBosanski zmaj je napisao/la:Hasic je danas potpisao za Zvijezdu.emir_dj je napisao/la:Jel ima sta novo oko dolazaka, jel taj hasić stigo u casiju? Sta bi sa vasiljevicem i hadzijo? Moze li pitat cvileta sta je sa tim dvojcem i imal novog golma?
Vasiljevic ce najvjerovatnije u Rusiju,99 % gotova stvar a Zvijezda ce dobiti pristojno obestecenje a Hadzija je za sada na treninzima Veleza i najvjerovatnije ce za njih potpisati.
Trener je rekao da ce dovesti jos igraca.Trebao bi nam jos jedan spic (slobodan je od sutra najvjerovatnije Rovcanin ili Stojanovica iz Leotara),vezni (slobodni Muminovic-Borac i Hamzagic -Sarajevo) i jos jedan bek.
Milan Muminovic
Damir Rovcanin
Nenad Stojanovic
I Dado Hamzagic je odlican igrac, nema clipa,naravno,ovo su moje zelje,valjda ovo neko pogleda iz kluba pa skonta koliko je sati.Pa od ovih para sto smo dobili od Vasiljevica mozemo dovesti dvojicu navedenih igraca.Nisam danas bio na treningu,ima li neko jos kakvih info ?
Pozdrav svim Zmajevima
dobar ovaj...NKZG je napisao/la:Rovčanin bi bio dobro pojačanje za nas i svakako da nebi pogrijšeili ako bi ga uspjeli dovesti a ukoliko nebi uspjeli možda bi mogi angažirati Salibašića iz Omladinca, gledao sam ga par puta na Lipiku i pokazao je da posjeduje kvalitet za Premijer lige. http://www.youtube.com/watch?v=prTnMhAStagBosanski zmaj je napisao/la:Hasic je danas potpisao za Zvijezdu.emir_dj je napisao/la:Jel ima sta novo oko dolazaka, jel taj hasić stigo u casiju? Sta bi sa vasiljevicem i hadzijo? Moze li pitat cvileta sta je sa tim dvojcem i imal novog golma?
Vasiljevic ce najvjerovatnije u Rusiju,99 % gotova stvar a Zvijezda ce dobiti pristojno obestecenje a Hadzija je za sada na treninzima Veleza i najvjerovatnije ce za njih potpisati.
Trener je rekao da ce dovesti jos igraca.Trebao bi nam jos jedan spic (slobodan je od sutra najvjerovatnije Rovcanin ili Stojanovica iz Leotara),vezni (slobodni Muminovic-Borac i Hamzagic -Sarajevo) i jos jedan bek.
Milan Muminovic
Damir Rovcanin
Nenad Stojanovic
I Dado Hamzagic je odlican igrac, nema clipa,naravno,ovo su moje zelje,valjda ovo neko pogleda iz kluba pa skonta koliko je sati.Pa od ovih para sto smo dobili od Vasiljevica mozemo dovesti dvojicu navedenih igraca.Nisam danas bio na treningu,ima li neko jos kakvih info ?
Pozdrav svim Zmajevima
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
imal danas trening??kada i gdje??
Hasic je izgleda potpiso, kazu da dolazi jos nekoliko pojacanja. Navodno je gotova stvar sa Rovcaninom. Danas su neka testiranja da se vidi ko ostaje ko ne, golman se trazi valjda je neki vec tu a razgovori se vode i sa Iliskovicem iz Orasja.emir_dj je napisao/la:Jel ima sta novo oko dolazaka, jel taj hasić stigo u casiju? Sta bi sa vasiljevicem i hadzijo? Moze li pitat cvileta sta je sa tim dvojcem i imal novog golma?
[youtube][/youtube]arger13 je napisao/la:Hasic je izgleda potpiso, kazu da dolazi jos nekoliko pojacanja. Navodno je gotova stvar sa Rovcaninom. Danas su neka testiranja da se vidi ko ostaje ko ne, golman se trazi valjda je neki vec tu a razgovori se vode i sa Iliskovicem iz Orasja.emir_dj je napisao/la:Jel ima sta novo oko dolazaka, jel taj hasić stigo u casiju? Sta bi sa vasiljevicem i hadzijo? Moze li pitat cvileta sta je sa tim dvojcem i imal novog golma?
pomocni teren u 14:302011 je napisao/la:imal danas trening??kada i gdje??
- theboss_RD07
- Kontakt:
;
Zadnja izmjena: theboss_RD07, dana/u 17 jan 2011, 18:02, ukupno mijenjano 1 put.
⭐
Bilo je trke danas na treningu.Nikog ne bi posebno izdvajao.Samo mogu rec nek im Hamza bude uzor,covijek u onim godinama vise trci,bori se i zna nego pojedini desetak,petnaest godina mladji.
imal sta od Rovcanina??
-
- Kontakt:
da imali kakvih inf o rovcaninu...!!!!!! 

daj je.bo vas rovcanin, i to je zeljin otpad i dlake od igraca.ne znam sta ste zapeli za njega
jeli i danas trening na pomocnom stadionu u 14 30
Ulična brača su uvek tu uz tebe a kad dodju problemi onda stari ko te **** vjeruj mi brate malo je pravih drugara koji su uz tebe u frki i kad nemass para
sutra u 7 sati NK ZVIJEZDA GRADACAC putuje za medugorje gdje ce biti sve do subote tj 3 dana , u cetvrtak imaju prijateljsku utakmicu sa velezom i planirana je jos jedna utakmica u medugorju . a oni igraci koji ostaju imaju sutra trening u 12 sati sa juniorima .
Ulična brača su uvek tu uz tebe a kad dodju problemi onda stari ko te **** vjeruj mi brate malo je pravih drugara koji su uz tebe u frki i kad nemass para
danas doso golman znal ko ko je a onaj sto je bio otiso i dolazi neki igrac iz crne gore do kraja sedmice
-
- Kontakt:
Izgleda da cemo ponovo dovesti 10 prosjecnih ili ispodprosjecnih igraca pa cemo opet na ljeto ako ostanemo u PL sa ovakvom politikom dovodjenja igraca dati otkaz 15-orici igraca a dovesti opet 10 polufudbalera i sve tako ukrug dok nam se ovakva politika dovodjenja igraca ne obije od glavu i zavrsimo u 1.Federalnoj ligi.Do sada sto smo doveli nije nista bolje nego sto smo imali na polusezoni.Usporedba:
Djelmic(4)-Djoric(1), bolji Djelmic
Vasiljevic(4,5)-Karadza(3,5), bolji Vasiljevic
Vidovic(3)-Hasic(2,5), bolji Vidovic
Ristic(3)-?, nemam ga skim uporedit jer prosle polusezone nismo ni imali drugog napadaca, ali svejedno mislim da je za klupe.
U zagradi su ocjene igraca u parametrima od 1-5.
Jos sad kad se pojacamo iz druge crnogorske lige ima da rusimo sve pred sobom.SVAKA CAST !
Sta je sa Vasiljevicem imali sanse da se vrati ?Ako bi se on vratio bio bi nam najvece pojacanje.
Za onog sto kaze da Rovcanin nije neki igrac,samo cu reci da je Maradona za sve ove koje smo doveli a i svjestan sam da sa ovakvom politikom ne mozemo dovesti bolje.
Ristic(3)-?, nemam ga skim uporedit jer prosle polusezone nismo ni imali drugog napadaca, ali svejedno mislim da je za klupe.
Jos sad kad se pojacamo iz druge crnogorske lige ima da rusimo sve pred sobom.SVAKA CAST !
Sta je sa Vasiljevicem imali sanse da se vrati ?Ako bi se on vratio bio bi nam najvece pojacanje.
Za onog sto kaze da Rovcanin nije neki igrac,samo cu reci da je Maradona za sve ove koje smo doveli a i svjestan sam da sa ovakvom politikom ne mozemo dovesti bolje.
napusi se ti onom jer je onaj tog istog rovcanina gledao zadnje tri godine.taj ti igrac nista nije bolji od husica, kovacevica, sesta ili djorica.OPET TVRDIM 100 % OTPAD
- lijepi čiko
- Kontakt:
Ja mislim da će biti ovo dobra ekipa, za tri dana igramo protiv Veleža u Mostaru a po povratku iz Međugorja igramo protiv Olimpika u Sarajevu. Bit će to dobre provjere pa ćemo vidjeti kako izgleda nova Zvijezda.
- theboss_RD07
- Kontakt:
joj al ti seres vise jbt, preporucujem ti da ne dolazis na forum do kraja sezone -.- ako budes u pravu i budemo losi onda PAMETUJ koliko hocesBosanski zmaj je napisao/la:Izgleda da cemo ponovo dovesti 10 prosjecnih ili ispodprosjecnih igraca pa cemo opet na ljeto ako ostanemo u PL sa ovakvom politikom dovodjenja igraca dati otkaz 15-orici igraca a dovesti opet 10 polufudbalera i sve tako ukrug dok nam se ovakva politika dovodjenja igraca ne obije od glavu i zavrsimo u 1.Federalnoj ligi.Do sada sto smo doveli nije nista bolje nego sto smo imali na polusezoni.Usporedba:

⭐
Ko je taj novi golman, nadam se da nije kao ostrakovic ili zukic
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.