Xcalcio je napisao/la:najbolje mi je kad dodju ovi sa povrsnim znanjem i puni stereotipa o raznim ligama i pocnu pametovati .Rz88 je napisao/la:Zaista ne znam jel Diega za Italije. gadna je to liga za playmakera. Ne znam niti jednoga baš playmakera tamo. Kako ko nešto ali nije to to. KJako god Diego je čudo od igrača i svejedno Juve ili Basyern siguran sam da će se dokazati.
pa u Italiji je maltene i izmisljena uloga playmakera u fudbalu. jesi li ikad cuo za izraze regista ili trequartista? skoro svaka ekipa u Italiji ima igrace sa tim ulogama.
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- Nerko_Juventino
- Kontakt:
Re: FC Juventus Torino
BE A JUVE FAN OR PRAY THAT YOUR TEAM WINS!!!!!!!!
eno diego odbio bayerna, a odlazi iz werdera sto posto...........znaci Benvenuto Diego 

Željezničar za život cijeli ! Zola majstore izdrži, Manijaci su uz tebe !
"A true gentleman never leaves his lady." - Alex Del Piero
Dolaze i Diego i Cannavaro. Svejedno je da potpise i Messi, kad nema pojacanja u pravom smislu te rijeci, sve dok se Ranieriju ne pojasni da - za takve poput njega - svi putevi vode u Rim.
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!
I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!
I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.
Moguce pojacanje Juventusa za narednu sezonu je Thiago Motta iz Genoe.
Željezničar za život cijeli ! Zola majstore izdrži, Manijaci su uz tebe !
BERLIN - Čini se kako je trakavica oko transfera brazilskog veznjaka Diega iz Werdera u Juventus napokon završila.
Diegov menadžer Giacomo Petralito je za njemački Kicker potvrdio kako je brazilski majstor potpisao ugovor za torinsku "Staru damu".
"Sve tri strane su postigle dogovor i potpisale ugovor," izjavio je Petralito međutim nije želio otkriti financijske detalje ugovora. Međutim, nagađa se kako je Juve platio Werderu 24,5 milijuna eura odštete što je četiri puta više nego što je Werder za njega platio kada je 2006. godine stigao iz Porta. (H)
Diegov menadžer Giacomo Petralito je za njemački Kicker potvrdio kako je brazilski majstor potpisao ugovor za torinsku "Staru damu".
"Sve tri strane su postigle dogovor i potpisale ugovor," izjavio je Petralito međutim nije želio otkriti financijske detalje ugovora. Međutim, nagađa se kako je Juve platio Werderu 24,5 milijuna eura odštete što je četiri puta više nego što je Werder za njega platio kada je 2006. godine stigao iz Porta. (H)
evo dansa potvrdio i diegov otac da su neistine da je diego pregovarao sa bayernom i da je sve dogovoreno sa juventusom i slijedece sezone njegov sin ce nastupati za juventus

- el-fighter
- Kontakt:
Ma jedni govore da je potpisao za Bayern, a drugi da je za Juventus. Treba sačekati još malo i vidjeti šta će se desiti.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- Nerko_Juventino
- Kontakt:
Konacno, jedan dobar potez uprave. Diego je igracina,al nam treba jos pojacanja i naravno najurit RUinerija.
Ma ide Ranieri 100%,treba da dodje mjesto njega Conte ili Gasperini iz Genoe
....

http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
- Nerko_Juventino
- Kontakt:
aBd. Pa gdje si ti buraz,sta se radi??hammers je napisao/la:Ma ide Ranieri 100%,treba da dodje mjesto njega Conte ili Gasperini iz Genoe....
Ma dace Bog dosta je bilo brukanja,tu sam ja visim na forumuNerko_Juventino je napisao/la:aBd. Pa gdje si ti buraz,sta se radi??hammers je napisao/la:Ma ide Ranieri 100%,treba da dodje mjesto njega Conte ili Gasperini iz Genoe....

- Nerko_Juventino
- Kontakt:
Ma nisam nigdje brate bio,imo ispite pa samo malo zraknem da vidim imal sta i eto hvala Bogu,jutros vidjeh ovu vijest,pa onda nesto pocese srat da je njegov otac dogovorio s Bayernom i evo skoro izašo članak: http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/diegov ... 33615.aspx
Mogu samo reć: konačno!!!!! Igrač njegovog tipa nam je trebo ko budali šamar. Još da bi koga u odbranu dovest da pomogne Chielliniju i Buffonu i eto nas gdje realno i trebamo bit,a to je vrh. Joj kod vas prava ****, sta je ono,dugovi,slabi rezultati, koji im je qrac???
Mogu samo reć: konačno!!!!! Igrač njegovog tipa nam je trebo ko budali šamar. Još da bi koga u odbranu dovest da pomogne Chielliniju i Buffonu i eto nas gdje realno i trebamo bit,a to je vrh. Joj kod vas prava ****, sta je ono,dugovi,slabi rezultati, koji im je qrac???
Ma kakav crni --- SPAM ---, samo diže lik svoju cijenu jer njemu pripadaju 15% transfera. Šta mu je stari radio jučer u Minchenu sa Ulijem i rajom, bio samo eto bezze, ta izjava ne postoji, Diego je izjavio da je dogovorio sa Juventusom ali niej rekao da je potpisao, zato ima još vremena do toga, samo polako akoBogda u Petak će se saznati sve.
- Nerko_Juventino
- Kontakt:
Ma nije samo index,ima i na goal.com-u i skoro na svakoj stranici. 100% je Diego naš...,dobro nije bas 100%, neg 99,3%Rz88 je napisao/la:Ma kakav crni --- SPAM ---, samo diže lik svoju cijenu jer njemu pripadaju 15% transfera. Šta mu je stari radio jučer u Minchenu sa Ulijem i rajom, bio samo eto bezze, ta izjava ne postoji, Diego je izjavio da je dogovorio sa Juventusom ali niej rekao da je potpisao, zato ima još vremena do toga, samo polako akoBogda u Petak će se saznati sve.

Gledaj tamo moj post, sve sam napisao detaljno o čemu se radi, svi oni copy\paste od njemačkoga sport.de, tako oni pišu tu izjavu, ovi odmah na osnovu izjave dogovorio sam se sa Juventusom prihvatili potpisao je, jedno je dogovor drugo potpis, ja ti kažem ode u Bayern. 

Ma ozlijede jebu Nerko moj pola ekipe nema igra pola juniora za prvim tim da ne govorim za klupu sve 18-godisnjaci i 19-godisnjaci sjede,ma sad utakmica biti ili ne biti Fulham gostuje kod Newcastle gdje ce izgubiti aBd posto Newcastle trebaju 3 boda a mi gostujemo Evertonu kome ni za sta ne treba,nadam se da ce biti dobrodusni pa nece uprijeti svim snagama ne bili pobijedili
A sto se tice dugova navodno 300 mil. vjerujem da su to njegovi licni dugovi od Gudmundssona da mi nemamo nista sa tim,nadam se da ce nas uskoro uvaliti nekom samo da ne proda ove dobre igrace pa da novi predsjednik mora krecati od nule ponovo....
@RZ88 da je Index izjavio da je potpisao za Bayern ne bi tako negirao tu izjavu,bila bi prica ma index je u pravu ovo ono,pusti se toga i Bog i Narod zna da je Diego malte ne vec Juvetov igrac

A sto se tice dugova navodno 300 mil. vjerujem da su to njegovi licni dugovi od Gudmundssona da mi nemamo nista sa tim,nadam se da ce nas uskoro uvaliti nekom samo da ne proda ove dobre igrace pa da novi predsjednik mora krecati od nule ponovo....
@RZ88 da je Index izjavio da je potpisao za Bayern ne bi tako negirao tu izjavu,bila bi prica ma index je u pravu ovo ono,pusti se toga i Bog i Narod zna da je Diego malte ne vec Juvetov igrac

Vjeruj mi ja na taj index ne idem nikad. Imam svoj index kući hehe. Ma nema šansi da bi tako bilo, možda bi samo rekao da u pravu su kao što je i sam Bil u pravu.
- rob do bagro
- Kontakt:
ma jbvas index vi vise njima vjerujete nego njemackom bildu stvarno ste smijesni nemojte se nadat da ce preci u juve kad nece
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Diego prelazi u Juve 99%, iz vise razloga. Njemacku je vec izgustirao i trazi nove izazove. Italijanska liga mu odgovara. U Brazilu je Juventus jedan od najpopularnijih evropskih klubova, Diego je rekao da je kao mali sanjao da igra za njih. i tako dalje, i tako dalje
Diego prelazi 100% ako bude živ i zdrav, čestitam, iako ja mislim nije za talijanske lige.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 9 gostiju.