Mi mislili da smo oteli rokera iz seheraBanjalučani bruse formu za Evropu, te nove premijerligaške izazove, a u timu vlada sjajna atmosfera.
Potvrđuje to i video snimak sa pripremama kada se saigračima predstavio veliki talenat bh. nogometa, mladi Enver Kulašin koji je ovog ljeta stigao iz FK Željezničar.
Kulašin je omladinski reprezentativac naše zemlje, a Banjalučani su iskoristili tešku situaciju na Grbavici i doveli ga u svoje redove.
Novim saigračima Kulašin se predstavio hitom Nedjeljka Bajića Baje “Koktel ljubavi“.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
https://sportsport.ba/fudbal/fk-borac-f ... hit/401940

Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...
Poklone mi slali...
- svrakino1921
- Kontakt:
ZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑21 jun 2021, 09:53https://sportsport.ba/fudbal/fk-borac-f ... hit/401940
Mi mislili da smo oteli rokera iz seheraBanjalučani bruse formu za Evropu, te nove premijerligaške izazove, a u timu vlada sjajna atmosfera.
Potvrđuje to i video snimak sa pripremama kada se saigračima predstavio veliki talenat bh. nogometa, mladi Enver Kulašin koji je ovog ljeta stigao iz FK Željezničar.
Kulašin je omladinski reprezentativac naše zemlje, a Banjalučani su iskoristili tešku situaciju na Grbavici i doveli ga u svoje redove.
Novim saigračima Kulašin se predstavio hitom Nedjeljka Bajića Baje “Koktel ljubavi“.![]()
Nije on iz Sehera
- svrakino1921
- Kontakt:
Nego
Ko ce nam otet Hamzu Gasala
@Beduin-bil mogli sta zaradit na Hamzi
@Beduin-bil mogli sta zaradit na Hamzi
Ide u akademiju kod ovog Italijana da se kali.svrakino1921 je napisao/la: ↑21 jun 2021, 10:04Nego
![]()
![]()
@Beduin-bil mogli sta zaradit na Hamzi![]()
- svrakino1921
- Kontakt:
Tako jeSemper je napisao/la: ↑21 jun 2021, 10:05Ide u akademiju kod ovog Italijana da se kali.svrakino1921 je napisao/la: ↑21 jun 2021, 10:04Nego
![]()
![]()
@Beduin-bil mogli sta zaradit na Hamzi![]()
Zna Talijan cija omladinska skola je najbolja
Vazio dole po Butmiru na engleskom jeziku
A to cuo moj dobar prijatelj koji radi u poljoprivrednom dobru Butmir a uzgred budi receno zna engleski perfektno jer je bio izbjeglica u Novom Zelandu
Kaze lik-sto Zeljo ima omladinsku skolu
Ma sam tako
Znaci Ivkovic radi volonterski u željkanu
Na sta spade klub, od haman finala , Newcastle, Ferencvarosa do humanitarnih trenera...

Na sta spade klub, od haman finala , Newcastle, Ferencvarosa do humanitarnih trenera...
Fighter1926 je napisao/la: ↑21 jun 2021, 08:34Kako ljudi iz Sarajeva mogu biti kone nekom iz Buzima?ElCartel11 je napisao/la: ↑21 jun 2021, 02:17Žao mi kona svega mi. Njima se odmah mora dati status invalida čim izjave, da navijaju za Želješčar.
ne mozes to objasniti tastatura masineriji: kartel, fks74, feniks, zip, nirton, zoran28, zukanovic ..
cuj kone
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
-
Fighter1926
- Kontakt:
Al to mi je fascinantno, ljudi koji su Kosevo vidjeli na tv-u su najglasniji, sve znaju, svima odgovaraju, sprdaju ostale, a realno zive po zabitima gdje jos nema asfalta, kakvi su to kompleksi? :/dejavu je napisao/la: ↑21 jun 2021, 10:24Fighter1926 je napisao/la: ↑21 jun 2021, 08:34Kako ljudi iz Sarajeva mogu biti kone nekom iz Buzima?ElCartel11 je napisao/la: ↑21 jun 2021, 02:17Žao mi kona svega mi. Njima se odmah mora dati status invalida čim izjave, da navijaju za Želješčar.
ne mozes to objasniti tastatura masineriji: kartel, fks74, feniks, zip, nirton, zoran28, zukanovic ..
cuj kone![]()
U zivotu je vazno biti BORAC!!!
- svrakino1921
- Kontakt:
Oni nisu sa koševa oni su sa kobiljace i butmiraFighter1926 je napisao/la: ↑21 jun 2021, 10:34Al to mi je fascinantno, ljudi koji su Kosevo vidjeli na tv-u su najglasniji, sve znaju, svima odgovaraju, sprdaju ostale, a realno zive po zabitima gdje jos nema asfalta, kakvi su to kompleksi? :/dejavu je napisao/la: ↑21 jun 2021, 10:24Fighter1926 je napisao/la: ↑21 jun 2021, 08:34
Kako ljudi iz Sarajeva mogu biti kone nekom iz Buzima?
cuj kone![]()
Zadnja izmjena: Vanadij, dana/u 21 jun 2021, 10:40, ukupno mijenjano 1 put.
Kako da takva veličina poput Želje trenira u prošlogodišnjoj opremi
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Možeš li napomenuti forumski puk za mjesto rođenja npr rahmetli Đilde, prije nego nastaviš ispadati glup?Vanadij je napisao/la: ↑21 jun 2021, 10:40Oni nisu sa koševa oni su sa kobiljace i butmiraFighter1926 je napisao/la: ↑21 jun 2021, 10:34Al to mi je fascinantno, ljudi koji su Kosevo vidjeli na tv-u su najglasniji, sve znaju, svima odgovaraju, sprdaju ostale, a realno zive po zabitima gdje jos nema asfalta, kakvi su to kompleksi? :/
postoje dva razloga..Fighter1926 je napisao/la: ↑21 jun 2021, 10:34Al to mi je fascinantno, ljudi koji su Kosevo vidjeli na tv-u su najglasniji, sve znaju, svima odgovaraju, sprdaju ostale, a realno zive po zabitima gdje jos nema asfalta, kakvi su to kompleksi? :/dejavu je napisao/la: ↑21 jun 2021, 10:24Fighter1926 je napisao/la: ↑21 jun 2021, 08:34
Kako ljudi iz Sarajeva mogu biti kone nekom iz Buzima?
cuj kone![]()
prvi: svi su se registrovali u vrijeme kada ih je strani kapital kupio i kada su u klub ulazili simin han, kikaci i ostala sela. Dakle, navijaci uprave a ne kluba. Malo bacis pogled na njihovu temu i tamo se prozivaju isto, nikakvo furanje i zajebancije vec realnost.
drugi: kada neko od njih napise ZeljeScar automatski postaje glavni baja u selu.
nasa noc traje danima
- Shategabri
- Kontakt:
Ja se izvinjavam što upadam u ovu intelektualnu raspravu, ali nek me neko ispravi...zar se vi iz Želje ne hvalite da imate navijače širom BiH
A BiH su i svakakve zabiti
A BiH su i svakakve zabiti
Koševo Zapad
Koliko se sjecam skupstina Vaseg kluba u januaru je bila tu odakle sam ja, jos ste i pripreme imali ovdje.dejavu je napisao/la: ↑21 jun 2021, 10:24Fighter1926 je napisao/la: ↑21 jun 2021, 08:34Kako ljudi iz Sarajeva mogu biti kone nekom iz Buzima?ElCartel11 je napisao/la: ↑21 jun 2021, 02:17Žao mi kona svega mi. Njima se odmah mora dati status invalida čim izjave, da navijaju za Želješčar.
cuj kone![]()
Dakle kone
Zadnja izmjena: Nirton, dana/u 21 jun 2021, 10:57, ukupno mijenjano 1 put.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ma dječurlija neka, zaboravljaju Antu iz Kiseljaka, pa trans "Manijaci Novi Pazar" pa Nisku Karkelju, to staro sarajevsko prezime. I šlag na tortu, ovaj "golemi"iz Švrakina je Olovski dilbe(r) ako se ne varam.Shategabri je napisao/la: ↑21 jun 2021, 10:50Ja se izvinjavam što upadam u ovu intelektualnu raspravu, ali nek me neko ispravi...zar se vi iz Želje ne hvalite da imate navijače širom BiH![]()
A BiH su i svakakve zabiti![]()
Fazon je sto su kod vas ovi najglasniji kao sto rekoh navijaci uprave, najvise prozivaju, najaktivniji su na tastaturi, ne jebu zivu silu i onda kazu "kone" a stadion ni na slici ne znaju prepoznatiShategabri je napisao/la: ↑21 jun 2021, 10:50Ja se izvinjavam što upadam u ovu intelektualnu raspravu, ali nek me neko ispravi...zar se vi iz Želje ne hvalite da imate navijače širom BiH![]()
@Maroon nikad mi nismo imali taj trans
nasa noc traje danima
- svrakino1921
- Kontakt:
MaroonBjelave je napisao/la: ↑21 jun 2021, 10:56Ma dječurlija neka, zaboravljaju Antu iz Kiseljaka, pa trans "Manijaci Novi Pazar" pa Nisku Karkelju, to staro sarajevsko prezime. I šlag na tortu, ovaj "golemi"iz Švrakina je Olovski dilbe(r) ako se ne varam.Shategabri je napisao/la: ↑21 jun 2021, 10:50Ja se izvinjavam što upadam u ovu intelektualnu raspravu, ali nek me neko ispravi...zar se vi iz Želje ne hvalite da imate navijače širom BiH![]()
Gdje mene nađe
Oplako sam
Olovski dilber
- Shategabri
- Kontakt:
Aha kontam, to samo forumska pričadejavu je napisao/la: ↑21 jun 2021, 11:00Fazon je sto su kod vas ovi najglasniji kao sto rekoh navijaci uprave, najvise prozivaju, najaktivniji su na tastaturi, ne jebu zivu silu i onda kazu "kone" a stadion ni na slici ne znaju prepoznatiShategabri je napisao/la: ↑21 jun 2021, 10:50Ja se izvinjavam što upadam u ovu intelektualnu raspravu, ali nek me neko ispravi...zar se vi iz Želje ne hvalite da imate navijače širom BiH![]()
![]()
Ok, ne bih se miješao u to.
Koševo Zapad
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Jel se smiješ zakleti da nikad niste imali taj trans?dejavu je napisao/la: ↑21 jun 2021, 11:00Fazon je sto su kod vas ovi najglasniji kao sto rekoh navijaci uprave, najvise prozivaju, najaktivniji su na tastaturi, ne jebu zivu silu i onda kazu "kone" a stadion ni na slici ne znaju prepoznatiShategabri je napisao/la: ↑21 jun 2021, 10:50Ja se izvinjavam što upadam u ovu intelektualnu raspravu, ali nek me neko ispravi...zar se vi iz Želje ne hvalite da imate navijače širom BiH![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.