FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Bender
Music Vrhovac Kosoric Malic
Osmanovic Mujezinovic
Ramovic Stilic Gasal
Juricic
Jos stopera mjesto Kosorica i ekipa za 7,8 mjesto
Music Vrhovac Kosoric Malic
Osmanovic Mujezinovic
Ramovic Stilic Gasal
Juricic
Jos stopera mjesto Kosorica i ekipa za 7,8 mjesto
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
sarajevskiPlavi1921
- Kontakt:
Nek je otisao nabijem ga na ****, nije naucio centrirat citav zivot lopte igra. Sad trebam i za Sinišom zalit? ABd da za par godina nam citava ekipa budu nasa talentovana djeca. BIT ĆE ŽELJO OPET ŠAMPION
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
To je gola istina.
I sami smo krivi što je tako.
💩💩
-
sarajevskiPlavi1921
- Kontakt:
Sta te tacno vrijedja nisi imao pobjede citavu polusezonu al cemo sad uzet duplu? Treba ti 5 godina da se vratis na pravi put a kad se vratimo(a hocemo) tad cemo gazit. HAJDEE ŽELJOOOOOO
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ma covjek je bio iskren i realan bar prema ovome sto mogu procitati. Ocigledno su mu i iz Uprave prenijeli svaki detalj i problem sto postujem pa je upoznat sa svim. Bolje i ova bolna istina nego neka lijepa laz i supljiranje.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Nek se na terenu pobrinu da ne ispadnemo.
A Uprava, ako je imamo, da se ne ugasimo.
Za više nismo trenutno sposobni.
A Uprava, ako je imamo, da se ne ugasimo.
Za više nismo trenutno sposobni.
💩💩
Bolje i ovo nego "pišanje po sirotinji" a može se vrlo lako i okrenuti situacija.
Kad vidiš Bendera na golu
Dajte ako ima ikakvo dijete od 20 godina da ima talenta i umijeća da brani na seniorskom nivou da se odmah postavi kao jedinica,dosta je više ovih ubleha,neka probaju Milićevića,momak je tu godinama
....."Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka tribini,ugledat ćeš tamo mene...."
..." S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI.....!
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
..." S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI.....!
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
Opet da se brckaju po Gardenu.Plavi će u narednim danima nastaviti s intenzivnim treninzima, a 01.07. je planiran put u Konjic gdje će ekipa obaviti glavni dio priprema.
Mnogi ovdje nisu upućeni u situaciju i to je problem, gledam tamo komentare po Željinim grupama : Amar otišao, sad ćemo progirat, Ivković veliko ime, bit će dupla, idu titule itd itd itd.
Mnogi ne znaju da je klub zavaljen, dugovi, bez uprave i onda kažu mene je stid što nam je ambicija opstanak
Da je dobra situacija, ne bi vidjeli Bendera, Blaževića, Kosorića na priprema
Zadnja izmjena: 1921boy, dana/u 21 jun 2021, 12:16, ukupno mijenjano 1 put.
Brko iz druge galaksije!
- PointBlank
- Kontakt:
To je realnost i treba je prihvatiti. Željo je veliki klub u BiH i izvući će se iz ovoga, ali realnost je takva da više od ovoga ne možemo. Za par godina ako krenemo u dobrom pravcu možemo pričati o trofejima.
-
PupanOzdrljic
- Kontakt:
Dobro je pa i to mogu. Ja bih njih sve fino na igman i da trče dok krv ne propišaju a ne da u 60. minuti grčevi sijeku
Ti si moj Željo, veliki Željo!
Napisao i sam jucer da mi je zao situacije sa Amarom samo jer je sve prebaceno na njega, a ima tu bruku ljudi nesposobnih za koje se ne zna ovako javno. Pa nama predsjednik Skupstine ne zna pravilnik iste, dalje ne trebamo navoditi primjere. I zbog toga se konta otisao Amar sad ce sve biti tip top.1921boy je napisao/la: ↑21 jun 2021, 12:15Mnogi ovdje nisu upućeni u situaciju i to je problem, gledam tamo komentare po Željinim grupama : Amar otišao, sad ćemo progirat, Ivković veliko ime, bit će dupla, idu titule itd itd itd.
Mnogi ne znaju da je klub zavaljen, dugovi, bez uprave i onda kažu mene je stid što nam je ambicija opstanak![]()
Valjao bi nam Celikovic sad jer bi mogao pokriti i stopera i desnog beka. Da je kako uganjati njega, Mekica, jednog lijevog beka i po mogucnosti jedno krilo. Do zime Elham bi to bilo.
- drzgemboadislic
- Kontakt:
drzgemboadislic je napisao/la: ↑21 jun 2021, 12:26A šta te to vrijeđa? Što je čovjek realan?
Mene jedino vrijeđa i boli to što su pojedinci Želju doveli do ove situacije, nije se sam Željo doveo ovdje. Ne može me vrijeđati ako mi neko kaže istinu u lice.
Brko iz druge galaksije!
Niko ne ocekuje da ce dovesti Hajrovica ali da nisu u stanju dovesti npr.Kolaka iz Krupe ili Velica iz Mladosti,na kraju krajeva u ekipama koje nece igrati Premier ligu a to su mladost,olimpik,krupa moglo se naci bar 3-4 solidna igraca koja bi mogli koristiti.droba je napisao/la: ↑21 jun 2021, 11:04Navikli strucnjaci da dovedemo na pocetak priprema 40 igraca. Dajte ljudi budite realni niko ne moze dobrog igraca dovesti odmah nego tek nazalost kad im propadnu sve opcije tad je nasa liga opcija.Bolje i djeca nego Ikici, Pikici i sl. Radi takvih igraca smo sad gdje jesmo i Amarove politike bez starca nema udarca.
lp,
Igraču možeš sve napraviti, ali nemoj obećati ako nema. Na njemu je hoće li to prihvatiti ili neće, ali mora se napraviti plan po kojem načinu će funkcionisati igrači koje ja određujem.
Brko iz druge galaksije!
On je voljan koliko znam,samo treba sa Rijekom "prebiti"naknadu za treniranje,ima li ko to u klubu da umije,ne znam.LjoZee je napisao/la: ↑21 jun 2021, 12:23Napisao i sam jucer da mi je zao situacije sa Amarom samo jer je sve prebaceno na njega, a ima tu bruku ljudi nesposobnih za koje se ne zna ovako javno. Pa nama predsjednik Skupstine ne zna pravilnik iste, dalje ne trebamo navoditi primjere. I zbog toga se konta otisao Amar sad ce sve biti tip top.1921boy je napisao/la: ↑21 jun 2021, 12:15Mnogi ovdje nisu upućeni u situaciju i to je problem, gledam tamo komentare po Željinim grupama : Amar otišao, sad ćemo progirat, Ivković veliko ime, bit će dupla, idu titule itd itd itd.
Mnogi ne znaju da je klub zavaljen, dugovi, bez uprave i onda kažu mene je stid što nam je ambicija opstanak![]()
Valjao bi nam Celikovic sad jer bi mogao pokriti i stopera i desnog beka. Da je kako uganjati njega, Mekica, jednog lijevog beka i po mogucnosti jedno krilo. Do zime Elham bi to bilo.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.