Vladanov transfer prvobitno pisao 500k evra, sad piše 300k evra, cirkus kolorado u sjevernoj koreji
Ma nismo ni to,glavu smijem dati da su ga djaba pustili,to samo stavili zbog raje
Ma nek se jos naguze Sabina i Kasum
Sramota šta rade od kluba, a tako se to dešava kad ne može podmirit fiksne troškove kluba, pa onda daj šta daš samo da se izvucemo iz govana
Vladanov transfer prvobitno pisao 500k evra, sad piše 300k evra, cirkus kolorado u sjevernoj koreji
Pa šta je vama?
Kakvih 500k Modernih? Pa ko je mogao i pomisliti da se dobilo toliko. Kada bi u pola uspjeli izvuci trebali bi se nogom u guzu udarati. Pa da je neki drugi igrac bio u pitanju umjesto Vladana, otisao bi ua DŽ i sebi povecao platu sa tim postupkom.
Ko će izvući te pare, Sabrina? Ma hajte molim vas!
ovo je za SIPE cuj najboljeg golmana lige i igraca koji ima ugovor jos 3 godine prodati za 200 300 hiljada eura. Ovo fkt treba pozatvarat treba od rospije do ovog kasuma
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Ma mogu oni analizirati koliko god hoce,ali ako nasi ne budu u stanju proci ih iz 2 utakmice volio bi da vise nikad ne izborimo Evropu
Sto to? Izgubili smo 2017. od Zarije, pa smo opet imali uspjeha u Evropi kasnije. Igrali smo 2-2 sa Atalantom, egal sa BATE-om i Celticom, play off Evropske lige.
Ma brate ako ces ti svako malo ispadati od ekipa kao sto su Zarija,Kukesi i Zeta a pritom u 25 godina ne napraviti nikakav iskorak(grupna faza)onda nemoj ni igrati Evropu
Igras protiv ekipe koja je bila 3. u Moldaviji,ako nisi u stanju njih proci iz 2 utakmice onda stvarno ne znam
Ja sam 2017 rekao,ponovi li nam se ikad nesto slicno kao protiv Zarije ja stvarno ne znam sta cu
Dovoljno je velika bruka sto su ispustili prednost od 13 bodova sad i od ovih da ispadnu
Prolaz se ne smije dovoditi u pitanje
Nisu oni ni malo losa ekipa ali razlika u kvalitetu izmedju nas i njih je velika realno
Ako ne daj Boze ispadnemo imamo osjecaj da ce cijela sezona otici u k
Igracima bi skroz otpao motiv
A to 2:2 sa Atalantom ocigledno je dato,jer da su nas tamo 5:0 - 6:0 dobili na Kosevu ne bi bilo 5000 ljudi,ovako 2:2 bilo oko 22000-24000
Bate lagano mogli proci i nabiti kofencijent,kad se samo sjetim koliko smo se ispromasivali tamo...
Tako je, treba odustati od evropskih utakmica.Igrati ligu onako, za sredinu tabele, da budemo rahat ko Željezničar. I ako kojim slučajem izborimo Evropu, treba je ustupiti nekom drugom ha ja.
Ovi iz uprave idu iz greške u grešku.
Nisu svjesni koliko provociraju, ovo će sve da eruptira kao vulkan.
Nije vam ovo Olimpik !
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Da će Hebibović ostati barem još godinu, bilo mi je jasno nakon što sam ovo vidio
Znaci izrezati njegove propustene zicere i impresivne centarsuteve iz samo 2 utakmice i pokazati nekome, pa neutralni navijac bi mu **** najmilije i njemu i onom ko ga je uvodio, a i ko je produzivao s njim
500k i nekako, ovo 250-300k je već nekako poražavajuće. Znam da je teška situacija u klubu i da je golman u pitanju, ali opet neka gorčina u pm oko ovog transfera.
Mi ne znamo ko je od igraca na pripremama i na koga se racuna a da saznamo koliko je kostao Vladanov transfer.
Klub je hermeticki zatvoren za bilo kakvu vrstu informacija jbg.