Kad god tebi odgovaraOTNYS_YNWA je napisao/la:@S-Y-L-A-R
Hocemo veceras oko 20:00 odigrati ?
Meni je svejedno il sad il kasnije,ti odluci i dogovoreno je
Moderator/ica: Padovan
Kad god tebi odgovaraOTNYS_YNWA je napisao/la:@S-Y-L-A-R
Hocemo veceras oko 20:00 odigrati ?
Jel ti mrsko sacekati da odigram sa fruktetkom?B0SANAC je napisao/la:@Guber hocemo li sada odigrati 1. kolo ?guber90 je napisao/la:Imal neko da hoce jednu?
Nije, taman jos trebam namjestit port.guber90 je napisao/la:Jel ti mrsko sacekati da odigram sa fruktetkom?B0SANAC je napisao/la:@Guber hocemo li sada odigrati 1. kolo ?guber90 je napisao/la:Imal neko da hoce jednu?
Hajde sad onda..S-Y-L-A-R je napisao/la:Kad god tebi odgovaraOTNYS_YNWA je napisao/la:@S-Y-L-A-R
Hocemo veceras oko 20:00 odigrati ?![]()
![]()
Meni je svejedno il sad il kasnije,ti odluci i dogovoreno je
Moras i ti postaviti. Obadvojica.Trasimaco je napisao/la:Meh nisam nesto posebno dobro odigrao. Moglo je ovo puno bolje. Ali tek je pocela liga, ima ovdje mnogo utakmica. Robe, cestitke.
Moram li i ja ovaj SS postavljati tamo? Rob ce postaviti rezultat.
ja vec postavio, ma samo kopiraj onaj moj ja mislim da moras i ti al ett za svaki slucajTrasimaco je napisao/la:Meh nisam nesto posebno dobro odigrao. Moglo je ovo puno bolje. Ali tek je pocela liga, ima ovdje mnogo utakmica. Robe, cestitke.
Moram li i ja ovaj SS postavljati tamo? Rob ce postaviti rezultat.
SpremanB0SANAC je napisao/la: Nije, taman jos trebam namjestit port.
Javi kad zavrsis
eu1OTNYS_YNWA je napisao/la:Kreiraj analiticar i javi sobu i pw.
cestitke na pobjediOTNYS_YNWA je napisao/la:Kreiraj analiticar i javi sobu i pw.
ajde moze ,poludio samrobovi88 je napisao/la:S-Y-L-A-R
Hocemol jednu prijateljsku ???
e meni je slicna stvar,samo sto ja nisam ni nerijeseno nego sam izgubio.SS postavi na onoj sluzbenoj temi tamo,a za tekmu ja bi igrao al evo robu sam odgovorio da cu igrat,a eto unica ceka protivnikaguber90 je napisao/la:Kao prvo, gdje se SS od utakmice treba opstaviti, ovdje ili...?
Kao drugo odigrao sam nerijeseno, uprkost 2 precke, ali boze moj, to samo dokazuje da imam losu realizaciju.
Kao trece HOCEL neko JEDNU TEKMU.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.