Ma bila je i sad u zadnjem napadu sama u korner, al Dzombeta ide kroz pet igračica sama tako i Tavic par puta skroz je ignorise, a bolje da ona proba ako vec sutamo iz vana jer moze pogoditi nego Tavic ili Dzombeta koje nemaju sanse da pogodeShaquilleoNeal2560 je napisao/la: ↑21 jun 2021, 18:48Koliko smo loše odigrali u napadu uz loše suđenje i dobar egal rezultat,nije mi jasno zasto melisa ne ide iz dotrcavanja da preuzme loptu i šutira radila je bezbroj puta to sa castorsom samo čeka loptu.
Zenske selekcije
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Zenske selekcije
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Jones da nije umorna **** bi sve sa 30 + Pts.
Samo spustat na nju ići na bonus.
Samo spustat na nju ići na bonus.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Jos se za nos lafo drziShaquilleoNeal2560 je napisao/la: ↑21 jun 2021, 18:50Dojkic bolji floper od pola nba lige ,ko da ju je ubio neko nakon maricinog bloka.

12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Nije bar ova druga trećina bila toliko crna ko ona jučer. Odbrana i nije loša, ali šut mora biti puno bolji. A nadat se da će s poentiranjem proraditi Marica i Jones. U pravilu bi se to moralo desiti, jer su do sad po poenima skromne.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Nema dzaba 10 slobodnih po utakmici.ShaquilleoNeal2560 je napisao/la: ↑21 jun 2021, 18:50Dojkic bolji floper od pola nba lige ,ko da ju je ubio neko nakon maricinog bloka.

Zadnja izmjena: TheChief, dana/u 21 jun 2021, 18:55, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Melisa je totalno loše odradila pripremne,cak je i Nikolina dzebo u zadnjoj imala više poena protiv crnogorki u zadnjoj pripremnoj utakmici i tu je šutala 1/6 sa indeksom korisnosti -12 ,svi su zabijali taj mec i deura i tavic i babic i hurt skoro svi osim nje.
Pokazuju na nju da joj se da lopta iz auta cini mi se, dobija loptu i nesigurna u sut dodaje Jones i ona uzima teži sut nego je Melisa imala
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
A sto je selektor zakucao za klupu A. Delic nakon savršenih 8 minuta, nisam upratio da li ima faulove to mi je jedino logično objašnjenje
Ova Hrvatska je prdimahovina od ekipe, obzirom da gubimo od njih jasno je na kojem smo mi nivou. Onu Tavic ni rodjena mater ne bi pozvala u reprezentaciju, ali eto kod nas redovno igra. Ovo je kosarka na nivou osnovne skole, ko god prodje dalje poraz je garantovan protiv Francuske.
- Shategabri
- Kontakt:
Al kako glup sistem takmičenja ovi potencijalni parovi četvrtfinala recimo ako Hrvatska i Slovenija dobiju igraju protiv Francuske i Belgije s kojim su već igrali jednom trebalo je krizati one dvije kontra grupe sa ovim našim parovima osmine finale
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Neki Hrvat
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Da, zaboravio sam onu Dzombetu.Majko mila ko je njoj slagao da zna igrati kosarku.
Pa sta se buni njihov selektor,kad su sudije sve odluke 50-50 njima sudile...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Je li ove druge reprezentacije izgledaju kao da igraju pravu kosarku? Cestitke ovim nasim na plasmanu, ali ovako smo mi igrali u srednjim/osnovnim skolama (obje reprezentacije), sto ti kazes.retromoos je napisao/la: ↑21 jun 2021, 18:58Ova Hrvatska je prdimahovina od ekipe, obzirom da gubimo od njih jasno je na kojem smo mi nivou. Onu Tavic ni rodjena mater ne bi pozvala u reprezentaciju, ali eto kod nas redovno igra. Ovo je kosarka na nivou osnovne skole, ko god prodje dalje poraz je garantovan protiv Francuske.
Gledao sam i zenski rukomet i tenis i to su ozbiljni sportovi, koji su zanimljivi. Ovo da nase ne igraju nikada ne bih mogao gledati.
Eto sta kaze Stipe maksimalan pressing na playa a kod suta cuvaj samo 7icu ostali unutra.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
-
- Kontakt:
Jeste al' u qrcu .guber990 je napisao/la: ↑21 jun 2021, 19:03Je li ove druge reprezentacije izgledaju kao da igraju pravu kosarku? Cestitke ovim nasim na plasmanu, ali ovako smo mi igrali u srednjim/osnovnim skolama (obje reprezentacije), sto ti kazes.retromoos je napisao/la: ↑21 jun 2021, 18:58Ova Hrvatska je prdimahovina od ekipe, obzirom da gubimo od njih jasno je na kojem smo mi nivou. Onu Tavic ni rodjena mater ne bi pozvala u reprezentaciju, ali eto kod nas redovno igra. Ovo je kosarka na nivou osnovne skole, ko god prodje dalje poraz je garantovan protiv Francuske.
Gledao sam i zenski rukomet i tenis i to su ozbiljni sportovi, koji su zanimljivi. Ovo da nase ne igraju nikada ne bih mogao gledati.
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Joj boze dragi.Hoce li nase ikako dati kos kad ove promase...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.