Euro 2020 - općenito
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
-
ANamelessGhoul
- Kontakt:
Re: Euro 2020 - općenito
Ovaj austrijski selektor ko da je izaso iz Inspektora Rexa
Wajnaldum > svi barsini veznjaci zajedno. Bas ih je PSg zajebo 
Mount i Chilwell ne igraju sutra jer su se grlili s Gilmourom, iako su negativni. Meanwhile, ostatak ekipe Skotske bezbjedan, iako su s Gilmourom 24/7.
Ako nista, Grealish bi morao igrati.
Ako nista, Grealish bi morao igrati.
- LlullSergio
- Kontakt:
Kako je losa Ukrajina, kao da im poraz treba
- tuzlak1987
- Kontakt:
Los format takmicenja, trece kolo izbjeci za pogledati.
S kim igra Austrija u osmini? toj ekipi je osiguran prolaz
Ovo sto su radili Ukrajinci ,neobjasnjivo nesto,fkt ne razumijem ,pa sta je ovo bilo ? Jeidino objasnjenje da su nesto sabotirali i namjerno izgubili.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Ukrajina 
- tuzlak1987
- Kontakt:
Jbt sto znaci kada ti neko ko Petev nije trener. Neke budale iz Austrije pobjedjuju na Evropskom.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Doktori, šta je večeras dogovoreno/namješteno? Može i u spojler ako nećete da kvarite ljudima doživljaj.
Ne znam samo kako neko može da misli da mi imamo jači roster od Austrije.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Ja ne znam na osnovu čega ovaj Kemo čitavu utakmicu melje kako su ga austrijanci iznenadili dobrom igrom i nadigrali lafo "velikog favorita" Ukrajinu.
Pa ovi nemaju ništa osim Yarmolenka, Zinchenka i Malinovskog, sve sama skupina polovnjaka, iako ni ovaj pomenuti trojac nije nikakva fudbalska krema.
Austrijanci skroz ok reprezentacija sa solidnim rosterom, sasvim zasluženo i očekivano idu dalje ispred ukrajinaca.
Pa ovi nemaju ništa osim Yarmolenka, Zinchenka i Malinovskog, sve sama skupina polovnjaka, iako ni ovaj pomenuti trojac nije nikakva fudbalska krema.
Austrijanci skroz ok reprezentacija sa solidnim rosterom, sasvim zasluženo i očekivano idu dalje ispred ukrajinaca.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ljudi imaju 7-8 igrača u prvih 11 koji igraju u ligi 5. Još im je ovaj Lienhart štoper na klupi koji jedan od boljih igrača Freiburga.
U našem rosteru je samo Kolašinac bio standardan u Schalkeu (koji je već bio favorit za ispadanje), Džeko klupiran, Pjanić klupiran, Krunić squad igrač u Milanu.
Austrija je mnogo bolja reprezentacija to je sasvim jasno.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
ukrajina je blagi užas. treba im go i sve što naprave je jedan šut po golu iz solo akcije. grozomorno, neće valjda na kraju proći
austrija se usrećila, italija će im na wembleyu složit takav presing da centra preći neće …
austrija se usrećila, italija će im na wembleyu složit takav presing da centra preći neće …
- Donnie Darko
- Kontakt:
Na osnovu prve dvije utakmice. Ukrajina je daleko više pokazala, osim zadnjih 20ak minuta protiv Makedonije kad su stali bili odjednom. Bili su bolja reprezentacija i po meni su bili favoriti danas, ali Austrija ih na kraju rutinirala. Moguće da je do velike vrućine ili nešto, a moguće i da su ih samo nadjačali danas.rope11 je napisao/la: ↑21 jun 2021, 20:01Ja ne znam na osnovu čega ovaj Kemo čitavu utakmicu melje kako su ga austrijanci iznenadili dobrom igrom i nadigrali lafo "velikog favorita" Ukrajinu.
Još su izgleda kaparisali i ovog Demira koji je sa 18 na meti europskih velikana. Pa imaš tu i prospekte poput Hanesa Wolfa. Njihovo vrijeme tek dolazi. Mi s druge strane imamo Hasica koji ce da trune u turskoj i Anela koji bi mogao biti pristojan. Ostalo je uzas.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑21 jun 2021, 20:06Ljudi imaju 7-8 igrača u prvih 11 koji igraju u ligi 5. Još im je ovaj Lienhart štoper na klupi koji jedan od boljih igrača Freiburga.
U našem rosteru je samo Kolašinac bio standardan u Schalkeu (koji je već bio favorit za ispadanje), Džeko klupiran, Pjanić klupiran, Krunić squad igrač u Milanu.
Austrija je mnogo bolja reprezentacija to je sasvim jasno.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.